Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΡΩΣΙΑ: Αυτοκτόνησε 14χρονη γιατί φοβήθηκε την επερχόμενη ‘Ημέρα της Κρίσης’ του Κάμπινγκ


Από Russia Today / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δημοκρατία του Mari El στη Κεντρική Ρωσία αυτοκτόνησε, επειδή φοβόταν την επικείμενη Ημέρα της Κρίσεως, όπως την είχε προβλέψει ο 89χρονος Αμερικάνος ραδιο-ιεροκήρυκας Harold Camping.

Η Nastya Zachinova πίστευε στην είδηση ​​ότι ο κόσμος θα τελείωνε στις 21 Μαΐου, είπε η οικογένειά της μιλώντας στην εφημερίδα LifeNews. Η νεαρή κοπέλα είχε γίνει αγχώδης και αντικοινωνική. Το Σάββατο, ημέρα κατά την οποία θα άρχιζε η ‘αρπαγή’ όπως είχε προβλεφθεί, αυτοκτόνησε μετά την επιστροφή της στο σπίτι από το σχολείο.

Το προσωπικό ημερολόγιο της δείχνει ότι ήταν τρομοκρατημένη από τους κινδύνους της αποκάλυψης, που πίστευε ότι η ετοιμαζόταν να ζήσει η ανθρωπότητα.

"Εμείς δεν είμαστε δίκαιοι. Μόνο οι δίκαιοι θα πάνε στον παράδεισο, και εμείς θα μείνουμε στη γη και θα αντιμετωπίσουμε φοβερά δεινά," έγραφε στο ημερολόγιό της.

Ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα λέει ότι δεν ήθελε να πεθάνει με όλους τους άλλους και θα αφαιρέσει από πριν τη ζωή της.

"Πήρε την ημερομηνία αυτή πολύ σοβαρά μέσα της", είπε η μητέρα της Lyudmila Nastya στην εφημερίδα.

Η αστυνομία συγκεντρώνει επί του παρόντος τις πληροφορίες από τους φίλους της Nastya. Θεωρούν ότι κάποιος μπορεί να ήταν πίσω από τον τρόμο που στοίχειωσε το κορίτσι τις τελευταίες ημέρες της.

Ο Harold Camping και οι υποστηρικτές του ξεκίνησαν μια παγκόσμια εκστρατεία για την ενημέρωση της ανθρωπότητας για την επερχόμενη αρπαγή, την ημερομηνία της οποίας είχε προβλέψει με βάση μια σειρά από περίπλοκους υπολογισμούς μέσα από τη Βίβλο. Μερικές διαφημίσεις που προωθούσαν το μήνυμά του τέθηκαν σε διαφημιστικές πινακίδες και στη Ρωσία.

Αφού η πρόβλεψη αποδείχθηκε ψευδής, ο Κάμπινγκ αποκήρυξε τον κύριο ισχυρισμό του, διευκρινίζοντας ότι το τέλος του κόσμου, θα έρχονται τώρα τον Οκτώβριο.

«Πρέπει να σας πω ότι όταν ήρθε το Σάββατο και πέρασε χωρίς να γίνει τίποτα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Πραγματικά αναρωτιόμουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ήμουν σίγουρος ότι στις 21 Μαΐου ο Θεός θα γυρνούσε στη Γη με την μορφή ενός σεισμού, ο οποίος θα ταλάνιζε την ανθρωπότητα για τους τελευταίους 5 μήνες, όμως όπως φαίνεται τελικά ο Θεός ήρθε μόνο πνευματικά», λέει τώρα ο Κάμπινγκ. «Εξαρχής λέγαμε ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Οκτωβρίου, όμως δεν δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, γιατί όλα θα ξεκινούσαν από το Σάββατο που μας πέρασε και θα κρατούσε για 5 μήνες. Όλα δείχνουν ότι ο μεγάλος σεισμός και η καταστροφή του κόσμου θα γίνει τελικά την τελευταία ημέρα, στις 21 Οκτωβρίου» είπε ο πάστορας. Εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που πίστεψαν τον 89χρονο και για μήνες προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο ότι το τέλος ήταν κοντά. Κάποιοι πούλησαν τα υπάρχοντά τους, άλλοι ταξίδεψαν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα για να περάσουν τις τελευταίες στιγμές με τους αγαπημένους τους, ενώ άλλοι ξόδεψαν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά που φύλαγαν τόσο καιρό στις τράπεζες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γονιμότατο το "έδαφος" στις ΗΠΑ για τέτοιους "πάστορες".

Ε.Δ. είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΚΑ...
ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ...