Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΗΠΑ: Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθεί να απαγορεύσει την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του συνέρχεσθαι


Από Prisonplanet.com / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Όπως αναφέρει το Fox 16 news, στην πόλη Gould του Αρκάνσας, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων και των ομάδων, ανεξαρτήτως αριθμού, από τη συζήτηση θεμάτων της πόλης, χωρίς προηγούμενη άδεια από τις αρχές.

Ένα προτεινόμενο διάταγμα θα φθάνει έως και τα σπίτια των κατοίκων και είναι τόσο ευρύ που θα καλύπτει ομάδες Προσκόπων και Λέσχες βιβλίου. Ακόμη και συζητήσεις στο τραπέζι σχετικά με την τοπική κοινότητα, θα είναι, τεχνικά , εκτός νόμου.

"Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ, να παίρνεις τέσσερα άτομα και να αποφασίζεις να ξεκινήσεις μια οργάνωση," είπε στους δημοσιογράφους η Δημοτική Σύμβουλος του Gould, Sonja Farley, προσθέτοντας ότι «θα περάσεις από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης σου με νομικά έγγραφα για να πάρεις έγκριση."

Ο δήμαρχος της πόλης, Earnest Nash, αντιτίθενται στην κίνηση.

«Μπορούν να με πάνε στο δικαστήριο», είπε ο Nash. "Αυτή είναι η Αμερική, ακόμη και αν εδώ πρόκειται για την Gould του Αρκάνσας, εξακολουθεί να είναι μέρος της Αμερικής. Και στην Αμερική, δεν μπορείτε να ψηφίζετε και να παραβιάζετε τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού".

«Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο» λέει ο Nash, «λειτουργούν περισσότερο όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης. Απόλυτη κυριαρχία. "

Ο δήμαρχος έθεσε βέτο στο διάταγμα για τεχνικούς λόγους, αλλά προειδοποίησε ότι αν τεθεί εκ νέου σε μια προσεχή σύνοδο του Συμβουλίου τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε να γίνει νόμος χωρίς την έγκριση του.

Το τοπικό θυγατρικό κανάλι της Fox είχε τον John DiPippa, κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας, για να εξετάσει το προτεινόμενο διάταγμα, το οποίο αμέσως απέρριψε ως αντισυνταγματικό, σημειώνοντας «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν πραγματικότητα».

"Η αλήθεια είναι ότι η πόλη του Γκουλντ δεν έχει την εξουσία να το πει σε κανέναν ότι δεν έχει δικαίωμα να τους αναφέρει, κανένα δικαίωμα να μιλήσει και κανένα δικαίωμα να υπάρχει στην πόλη τους,» είπε ο DiPippa στο Fox16.

"Το γεγονός είναι, εάν αποσκοπεί σε τέτοιες ομάδες, τότε επεκτείνεται και στο να μιλάς στη μητέρα σου ή μια ομάδα μελών εκκλησίας ή οποιασδήποτε άλλη ομάδας που μπορεί να διαμορφωθεί. Ένα club κήπου! Υπάρχει τόσο ευρύτητα ώστε δεν μπορεί να είναι δυνατόν να συμφωνεί με την πρώτη τροπολογία του Συντάγματος", πρόσθεσε.

Όταν DiPippa προσπάθησε να ενημερώσει το Συμβούλιο για το συμπέρασμά του, τα μέλη φέρεται να προσπάθησαν να τον απολύσουν από την εργασία του στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στον παρακάτω clip, στο πλαίσιο του νέου διατάγματος, ακόμη και η συνέντευξη του σταθμού που πραγματοποιήθηκε με το δήμαρχο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παράνομη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, δε θέλω να σε στενοχωρήσω
αλλά...ΜΗΠΩς...είναι ώρα να πάρεις τα χάπια σου;