Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

‘The Procession of the Ghouls’ : Η παραδοσιακή αποκρυφιστική - σατανική τελετή σε εκκλησία της Ν. Υόρκης!


The Procession of the Ghouls ( Η Πομπή των Ghouls)Σύνδεσμος

Το ‘ghoul’, κατά την παράδοση, θεωρείται ότι είναι ένα φολκλορικό τέρας που συχνάζει στα νεκροταφεία και τρώει ανθρώπινη σάρκα, κάτι σαν ζόμπι. Ο όρος εμφανίζεται πρώτη φορά το 1786 και προέρχεται από την αραβική παράδοση

Κάθε χρόνο, στην γιορτή του Halloween*, η εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη (για τα αποκρυφιστικά ‘προφητικά’ μηνύματα της οποίας ο Κ.Ο. έγραψε ΕΔΩ) είναι ο οικοδεσπότης μίας παράξενης εκδήλωσης που ονομάζεται "Η Μεγάλη Πομπή των Ghouls". Πρόκειται ουσιαστικά για μια παρέλαση που λαμβάνει χώρα ακριβώς μέσα από το ιερό του καθεδρικού ναού, όπου οι άνθρωποι ντυμένοι με στολές που απεικονίζουν δαίμονες, φαντάσματα, τέρατα και άλλα ανατριχιαστικά όντα, παρελαύνουν γύρω από την μακάβρια μουσική ορχήστρα.

Αυτό το πράγμα μοιάζει με τα παράξενα τελετουργικά που πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών από αποκρυφιστικές ομάδες. Εκτός από το μεγάλο αριθμό των ενδυμασιών που παρουσιάζουν δαίμονες και τον Σατανά (που είναι ήδη κάτι πολύ περίεργο για ένα Μητροπολιτικό ναό...), μερικά κοστούμια φαίνεται να κοροϊδεύουν τον Χριστιανισμό.

Μήπως αυτό σας μοιάζει με τον 'Ιησού σταυρωμένο';

Άλλες εικόνες:

Ένας ιερέας-τέρας με ένα σατανικό ‘σταυρωμένο’ να αναδύεται πίσω του

Ο «επίσκοπος» στέκεται στο άμβωνα, ενώ φαντάσματα κάνουν παρέλαση.


Δείτε το βίντεο:



Μήπως τα σατανικά τελετουργικά δεν διασκεδάζουν διαστρεβλώνοντας τις χριστιανικές τελετές; Οι Πομπές είναι μια ειδωλολατρική παράδοση, όπως η «Πομπή των Prechten» στη Γερμανία, η οποία είναι πολύ παρόμοια με εκείνη στην Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

ΚΑΤΩ: Φωτογραφίες από την Πομπή των Perchten στη Γερμανία

* To Χάλοουϊν (Halloween) είναι γιορτή του δυτικού κόσμου που γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι "τρομαχτικό" και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως "trick or treat". Η γιορτή αυτή μπορεί να ταυτιστεί με τις Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά.

Η ρίζα της λέξης αυτής προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day - All Saints Day). Το Halloween συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: