Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Ψήφος στον Romney είναι ψήφος στον Σατανά!»


Από: Charisma / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Επίθεση εναντίον του πρωτοπόρου στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Mitt Romney, εξαπέλυσε ο Αμερικάνος ευαγγελιστής
Bill Keller, για την Μορμονική πίστη του Romney.

Ο ευαγγελιστής του Internet είναι πεπεισμένος ότι ο Σατανάς είναι πίσω από τα λόγια άλλων γνωστών ευαγγελιστών όπως του Franklin Graham, του Joel Osteen, αλλά και του Kenn Starr, πρώην ειδικού εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της έρευνας μομφής κατά του Κλίντον, καθώς είναι «τόσο πολύ δειλοί να πουν την αλήθεια για το μέλος της σέκτας των Μορμόνων Mitt Romney». Ο Keller, το 2007, είχε γίνει πρωτοσέλιδο με την φράση του «μια ψήφος στον Romney είναι μια ψήφος στον Σατανά».

«Είναι λυπηρό να βλέπεις έναν άνθρωπο του Θεού, όπως ο Franklin Graham να βγαίνει δημόσια και να δηλώνει ότι θα ψηφίσει ένα μέλος μιας αίρεσης, όπως είναι ο Romney του οποίου οι πεποιθήσεις οδηγούν τις ψυχές των ανθρώπων στην αιώνια κόλαση. Ο Osteen είναι ένας δειλός που δεν έχει τα κότσια να πει την αλήθεια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν συγκινητικό ομιλητή, ο οποίος λέει ψέματα στους ανθρώπους ότι οι Μορμόνοι είναι χριστιανοί, όταν το δόγμα των Μορμόνων είναι 100 τοις εκατό ασυμβίβαστο με τον βιβλικό χριστιανισμό», αναφέρει ο Keller. "

Ο Starr (φωτο) που είναι γνωστός για τις χριστιανικές απόψεις του, στήριξε πολιτικά την άποψή του γιατί θα ψηφίσει ένα Μορμόνο χωρίς μια φορά να ασχοληθεί με τις πνευματικές επιπτώσεις που θα υπάρχουν με ένα μέλος σέκτας ως πρόεδρο."

Όπως το βλέπει ο Keller, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ό, τι θέλουν. Δεν έχει πρόβλημα με ένα άτομο οποιασδήποτε πίστης που θέλει να γίνει πρόεδρος. Το θέμα του είναι ότι Romney αυτοαποκαλείται Χριστιανός. Ο Keller σημειώνει ότι οι Μορμόνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς δημιουργήθηκε μέσα από μια σεξουαλική ένωση του θεού τους, ο οποίος ήταν κάποτε ένας άνθρωπος, και της Παναγίας. Οι Μορμόνοι πιστεύουν επίσης ότι ο Ιησούς είναι ο αδελφός του Εωσφόρου (!) και μια φορά επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Keller επιμένει ότι ο Θεός και ο Ιησούς του Μορμονισμού δεν είναι ο Θεός και ο Ιησούς της Βίβλου. Επίσης, επισημαίνει ότι η Βίβλος δεν είναι απόλυτη αρχή και εξουσία της εκκλησίας των Μορμόνων, αλλά τα γραπτά του ιδρυτή των Μορμόνων Τζόζεφ Σμιθ.

Στην φωτογραφία ο Romney σε Μορμονικό ιεραποστολικό έργο στην Γαλλία το 1968 (αριστερά)

«Ακούστε, αν ο Mitt Romney θέλει να φορέσει μαγικά εσώρουχα με σατανικά σημάδια που πιστεύει ότι τον προστατεύουν και πιστεύει ότι θα πεθάνει και θα γίνει ο θεός του δικού του πλανήτη με μια ατελείωτη προσφορά από γυναίκες με τις οποίες θα δημιουργήσει πνευματικά μωρά, αυτό είναι δικό του θέμα», λέει ο Keller. "Νομίζω ότι είναι δημοσιογραφική αμέλεια για τα μέσα ενημέρωσης να μην λένε τουλάχιστον την αλήθεια για το τι ο Romney και τα άτομα στην σέκτα του πιστεύουν, αποκαλώντας παράλληλα τον καθένα που έχει κότσια να λέει την αλήθεια για την σέκτα, «φανατικός». "

Ο Keller είναι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα της Αμερικής δεν είναι πολιτικά, αλλά πνευματικά και ότι η λύση δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί από ένα θαρραλέο πολιτικό, αλλά από άνδρες και γυναίκες του Θεού που θα βοηθήσουν να οδηγηθεί αυτό το έθνος πίσω στο Θεό και την βιβλική αλήθεια.

"Το γεγονός είναι ότι ο καθένας μας κάποια μέρα θα πεθάνει. Σύμφωνα με τη Βίβλο, εκείνη τη στιγμή, το μόνο πράγμα που θα έχει αξία είναι αν έχουμε δεχθεί την Σωτηρία από τον Ιησού Χριστό ή όχι", καταλήγει. «Από τον Πύργο της Βαβέλ στη Γένεση, ο Σατανάς έχει βοηθήσει στη δημιουργία ψεύτικων θρησκειών και συστημάτων πεποιθήσεων για να οδηγήσει τις ψυχές των ανθρώπων στην αιώνια κόλαση. Ο Μορμονισμός είναι ένα τέτοιο σατανικώς εμπνευσμένο σύστημα πεποιθήσεων, και γι’ αυτό είναι κρίσιμο οι πιστοί άνδρες και γυναίκες να σταματήσουν να ανησυχούν για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι, αλλά να λένε την αλήθεια για μια αίρεση σαν τον Μορμονισμό! "



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: