Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Πως μπορώ να δεχτώ ότι ο πεντάχρονος εγγονός μου, είναι τώρα εγγονή;»


Για ποιο λόγο η Jill Recknell πενθεί την απώλεια του εγγονού της; Είναι ζωντανός και είναι καλά στην υγεία του. Ο λόγος είναι γιατί, σύμφωνα με τον ηλικίας πέντε ετών Zach Avery και τους γονείς του, ο Zach δεν είναι πια ο εγγονός της. Είναι η «εγγονή» της.

Η οικογένειας του Zach, η οποία ζει στην Αγγλία, λέει ότι ο Zach ήταν ένα κανονικό παιδί μέχρι πέρυσι, όταν ξαφνικά απέκτησε μια εμμονή με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Dora the Explorer και άρχισε να φοράει κοριτσίστικα ρούχα.

«Γύρισε μια μέρα και μου είπε: «Μαμά, είμαι κορίτσι», λέει η Theresa Avery, η μητέρα του Zach, στην εφημερίδα Daily Mail. "Υπέθεσα ότι απλώς περνούσε μια φάση και το άφησα έτσι. Αλλά μετά το πήρε σοβαρά και θύμωνε αν κάποιος τον ανέφερε σαν αγόρι. "

Τότε μια ψυχολόγος διέγνωσε ότι το παιδί πάσχει από «διαταραχή ταυτότητας φύλου», και η οικογένεια ζήτησε από όλους να τον αντιμετωπίζουν σαν κορίτσι.

Η Τερέζα και ο σύζυγός της Darren λένε ότι το σχολείο του Ζακ υπήρξε «πολύ υποστηρικτικό». Έχουν πει στους συμμαθητές του ότι ο γιος τους έχει το σώμα ενός αγοριού, αλλά τον εγκέφαλο ενός κοριτσιού. Η σχολή δημιούργησε τουαλέτες «ουδέτερες ως προς το φύλο» γι 'αυτόν, και η οικογένεια ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τους χώρους υγιεινής του προσωπικού, όταν θα μεγαλώσει.

Αλλά η Recknell, η γιαγιά του Ζακ, λέει ότι δεν μπορεί να το δεχτεί.

"Θα ήθελα να τον δω να κλωτσά μια μπάλα ποδοσφαίρου και όχι να παρελαύνει με ροζ φόρεμα». "Γεννήθηκε ως αγόρι. Το λέει στο πιστοποιητικό γεννήσεώς του. "

Η κατάσταση αυτή, λέει, έχει κάνει τον ρόλο της ως γιαγιά πολύ οδυνηρό.

"Οι γιαγιάδες αγαπούν να βλέπουν φωτογραφίες με τα εγγόνια τους να μεγαλώνουν, αλλά ποτέ δεν θα άντεχα να βλέπω μια φωτογραφία του Ζακ να σπρώχνει ένα καρότσι ή να αγκαλιάζει μία Μπάρμπι", λέει η Recknell.

«Όσο για τα δώρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να του προσφέρω μια κούκλα ή ρούχα κοριτσιού – μου φαίνεται τόσο λάθος."

«Η όλη κατάσταση είναι αποκαρδιωτική για μένα για να είμαι ειλικρινής και με κάνει να κλαίω», πρόσθεσε η γιαγιά.

Η Recknell δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που έχει επιφυλάξεις. Ο γιος της, Jay, λέει ότι ο μετασχηματισμός του ανιψιού του έχει διχάσει την οικογένεια και έχει προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με την απόφαση των γονιών του Zach να το δημοσιοποιήσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οικογένεια των Averys τώρα διαπραγματεύεται με μια ταμπλόιντ εφημερίδα για να της πουλήσει την ιστορία του Zach.

Η ιστορία του Ζακ έρχεται εν μέσω αναφορών ότι ο αριθμός των νέων παιδιών που φέρουν την ένδειξη "τρανσεξουαλικά" βρίσκεται σε άνοδο, με κλινικές, ακόμη και να ικανοποιούν αυτά τα παιδιά και να παρέχουν «θεραπεία» που μπορεί να συνεπάγεται παροχή φαρμάκων που σταματούν την έναρξη της εφηβείας, και μετέπειτα "ορμονοθεραπείες" για να βοηθήσουν το παιδί να μοιάσει με το αντίθετο φύλο.

Σχετικό άρθρο από το in.gr: Αυξάνονται στις ΗΠΑ τα παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπείες αλλαγής φύλου

Σε μια πρόσφατη υπόθεση που έγινε γνωστή, σε ένα επτάχρονο αγόρι από το Κολοράντο, που τώρα λέει ότι είναι «κορίτσι», δόθηκε το δικαίωμα να συμμετάσχει στις Προσκοπίνες.

Η Rachelle Trujillo, αντιπρόεδρος της Κοριτσιών Προσκόπων του Κολοράντο, είπε στο CNSnews.com ότι κάθε παιδί που «ζει σαν κορίτσι» είναι επιλέξιμο για συμμετοχή στην οργάνωση.

Η μητέρα του επτάχρονου Bobby Montoya είπε: «Πιστεύω ότι ο Bobby γεννήθηκε σε λάθος σώμα», είπε. "Στα γενέθλιά του, ήθελε πόνι. Έκανε γενέθλια πριγκίπισσας και πέρυσι, όταν έγινε 7, έκανε γενέθλια Ραπουνζέλ. Εγώ τον υποστήριξα."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ εγωιστρια η γιαγια του τρανσεξουαλικου παιδιου και επιπλεον καθολου ευφυης...
Η τρανσεξουαλικοτητα ειναι σπανια αλλα υπαρκτη στη Φυση.Παραγγελια για αυτα τα θεματα δεν υπαρχει...
Το οτι το βιολογικο φυλο σε καποιους ανθρωπους δεν ταυτιζεται με το ψυχολογικο δεν πρεπει πλεον να μας παραξενευει .Οπως επισης θα πρεπει να γνωριζομε οτι φερ'ειπειν ενας τρανσεξουαλικος αντρας μπορει να αισθανεται γυναικα που ελκεται απο {βιολογικα }γυναικες η απο αντρες .
Βλεπομε λοιπον οτι η Φυση χαρακτηριζεται απο μια μεγαλη ποικιλια καταστασεων συνειδησης του σωματος,του βιολογικου και του ψυχολογικου φυλου και της σεξουαλικοτητος.
Χωρις προκαταληψεις και ''ηθικο''λογιες πρεπει να μαθομε να αντιμετωπιζομε ολες αυτες τις πτυχες της ανθρωπινης προσωπικοτητος.Ετοιμοι να αποδεχτουμε την ιδιαιτεροτητα ενος συνανθρωπου μας που ο τροπος ζωης του καθολου δε μας βλαπτει .
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Αποβολή σε γκέι μαθητή επειδή πήγε στο σχολείο με...γόβες

«Φορούσα ένα στρατιωτικό παντελόνι, ένα άσπρο πουκάμισο, ένα μαντήλι και τις γόβες μου. Δεν βλέπω πώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Τίποτα από αυτά δεν ήταν προκλητικό ή αποκαλυπτικό», δήλωσε ο μαθητής στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με την κίνησή του αυτή, ήλπιζε να φέρει τον αέρα της αλλαγής στη στάση που έχουν μαθητές και καθηγητές απέναντι στους γκέι.

Διαβάστε περισσότερα / read more...
http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/blog-post_6037.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FxuRAz+%28Planet-Greece%3A+%CF%84%CE%BF+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF+Blog%29

Steve

SkyWatcher είπε...

Κι όλη αυτή η γνωμάτευση από ένα καρτούν;

konion είπε...

Ἐδῶ γίνεται κακοποίηση μὲ φάρμακα καὶ μοῦ λέτε διάφορες ἠθικολογίες;

Εἶναι ἁπλό: Κάποιοι ἀπὸ τὴν λευκὴ φυλὴ αὐτοκτονοῦν σιγά - σιγὰ καὶ τὸ μεταδίδουν καὶ στοὺς ἄλλους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε/η konion ,
αν θεωρειτε οτι οι ομοφυλοφιλοι και οι τρανσεξουαλικοι ''αυτοκτονουν'' και oti αυτο ειναι προνομιο της... λευκης φυλης ,τοτε αναθαρρειστε και χαρειτε ,διοτι σας πληροφορω οτι πολλοι ομοφυλοφιλοι υπαρχουν και στη μαυρη και στην κιτρινη φυλη.
Ελπιζω να ανακουφιστηκατε τωρα.
Αχιλλεας Πατροκλος