Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η παγκόσμια αγορά RFID αναμένεται να φθάσει τα 19,3 δισεκατομμύρια δολάρια το μέχρι το 2014


RFID News / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η παγκόσμια αγορά RFID αναμένεται να φθάσει τα 19,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011 - 2014, σύμφωνα με νέα έκθεση του ReportLinker. Αναδυόμενες εφαρμογές RFID κάτω από διαφορετικές κάθετες θα ξεπεράσουν και άλλες τεχνολογίες αυτόματης αναγνώρισης, όπως ο γραμμωτός κώδικας (bar code).

Η «Παγκόσμια Πρόγνωση Αγοράς έως το 2014» (“Global Market Forecast to 2014”) εξετάζει την πρόοδο στην εφαρμογή της τεχνολογίας RFID κάτω από διαφορετικές κάθετες – την κυβέρνηση, τις μεταφορές και το λιανικό εμπόριο, την υγειονομική περίθαλψη και την αυτοκινητοβιομηχανία - για να κατανοήσει την τρέχουσα αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές της αγοράς για την τεχνολογία στους τομείς αυτούς.

Η τελευταία μελέτη αποκαλύπτει ότι το 2011, η μέγιστη ζήτηση για RFID προήλθε από τον τομέα των μεταφορών, ενώ το λιανικό εμπόριο αναδείχθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κάθετη. Η έκθεση παρέχει ανάλυση και πρόβλεψη για μεγάλες περιοχές του κόσμου: Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό.

Η έρευνα περιλαμβάνει, επίσης, στατιστικούς πίνακες και διαγράμματα που παρέχουν στοιχεία για κάθε χώρα για την αγορά RFID. Η μελέτη δίνει επίσης μια σύντομη ανάλυση και προοπτικές για την αγορά των chip-less (χωρίς τσιπ) RFID, που αναμένεται να βρουν μια αυξημένη υιοθέτηση σε εφαρμογές κατά τα επόμενα χρόνια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: