Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΙΤΑΛΙΑ: 70.000 Ιταλοί έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, λέει ισλαμική οργάνωση(AGI), Ρώμη - Σύμφωνα με την Ucoi (η Ένωση των Ισλαμικών Κοινοτήτων στην Ιταλία), περίπου 70.000 Ιταλοί προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ, κάτι που αποτελεί μια πραγματική έκρηξη μεταστροφών που οφείλεται τόσο στην κρίση των αξιών, αλλά και στην οικονομική κρίση στην Ιταλία, όπως σχολίασε ο Elzir Izzedine κατά τη διάρκεια της εκπομπής KlausCondicio στο Youtube, από τον Klaus Davi, ο οποίος πραγματοποιεί μια έκθεση σχετικά με τους Ιταλούς που ενστερνίζονται το Ισλάμ.

Η Ucoi έκανε γνωστά μερικά δεδομένα: 70.000 Ιταλοί προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ και αυτό που φαίνεται περισσότερο είναι ο μεγάλος αριθμός των Ιταλών που έρχονται σε επαφή με τζαμιά για να μελετήσουν το Ισλάμ.

«Είναι ένα απολύτως θετικό γεγονός», σχολίασε ο Izzedine. "Αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν ήδη 150.000 μουσουλμάνοι με ιταλική υπηκοότητα και ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι κάτοικοι (μετανάστες), μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: