Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Χωρίς αυτό το όπλο θα ήμουν νεκρή"


Σχ. ΚΟ: Η γιαγιά είχε όπλο και αμύνθηκε χτυπώντας τον έναν κακοποιό. Η αστυνομία την επαίνεσε, της είπε ότι δεν χρειάζεται να βρει δικηγόρο να την υπερασπιστεί, της είπε ότι "καθαρίζει την γειτονιά" και της πρότεινε να πάρει μεγαλύτερο όπλο! Κάντε την σύγκριση με την Ελλάδα… 

Από το American Free Press / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 
Στις 21 Απριλίου στο Macon της Georgia των ΗΠΑ, δύο μαύροι κακοποιοί διάλεξαν το λάθος άτομο να ληστέψουν. Ήξεραν το στόχο τους και πίστευαν πως θα είναι ένα εύκολο θύμα. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι ήταν οπλισμένη, επικίνδυνη και αποφασισμένη να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της με οποιοδήποτε κόστος.
Η ιστορία της σκληρά εργαζόμενης Αμερικής να πολεμήσει εναντίον των μελών μιας ανάλγητης κατηγορίας ανθρώπων που απολαμβάνουν τα επιδόματα πρόνοιας του κράτους και απειλούν την ασφάλειά μας, θα πρέπει να είχε γίνει γνωστή στο αμερικάνικο κοινό, αλλά σκόπιμα κρατήθηκε στο σκοτάδι από τα ελεγχόμενα από τους σιωνιστές αμερικάνικα media που έχουν την κυριαρχία στην ενημέρωση.

Μπορείτε να δείτε εδώ ένα βίντεο με την Lulu Campbell να περιγράφει τι συνέβη εκείνο το βράδυ, όταν απείχε μόλις λίγα δευτερόλεπτα από το θάνατο.

Οι επίδοξοι δολοφόνοι πήραν το μάθημά τους από μια γιαγιά

Του Dave Gahary

Για πολλές δεκαετίες, οι πληροφορίες για την βία των μαύρων κατά των λευκών στις Ηνωμένες Πολιτείες υποβιβάστηκαν και κρύφτηκαν με συνέπεια και συνωμοτικά από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Η ίδια τακτική ακολουθείται όταν ένα λευκό θύμα αντεπιτίθεται. Μια πρόσφατη υπόθεση είχε αίσιο τέλος και θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μια προειδοποίηση προς τους επίδοξους κακοποιούς οι οποίοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να δολοφονήσουν έναν αθώο άνθρωπο. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν προβλέψιμα σιωπηλά για το θέμα αυτό, εκτός από ένα άρθρο σε μια βρετανική εφημερίδα και κάποια άρθρα σε μια τοπική εφημερίδα της Georgia.

Το Macon, ονομάζεται η καρδιά της πολιτείας της Georgia, λόγω της κεντρικής της θέσης στην λεγόμενη Peach State (Πολιτεία Ροδάκινο), με πληθυσμό 91.351, από τους  97.255 που ήταν το 2000, από τους οποίους περίπου 63% είναι μαύροι και 36% λευκοί, ενώ περίπου 26% του πληθυσμού είναι κάτω από το όριο της φτώχειας . Το Macon είναι η πατρίδα του Wesleyan College, του πρώτου κολεγίου στις ΗΠΑ που χορήγησε πτυχία στις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ των πολιτειών, η πόλη αποτέλεσε οπλοστάσιο της συνομοσπονδίας (Νότος).

Ο στόχος της πρόσφατης επίθεσης ήταν η Λουλού Κάμπελ, μια κοντή Φιλιππινέζα που είχε μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1974, μετά τη γνωριμία της με έναν αεροπόρο στην Αεροπορική Βάση στη Μανίλα. Η κα Campbell μεγάλωσε μερικά παιδιά και στηριζόμενη στο περίφημο ‘αμερικανικό όνειρο’ έγινε μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Αυτή τη στιγμή έχει δικά της σχεδόν 10 καταστήματα ψιλικών, καταστήματα ειδών ομορφιάς και βενζινάδικα, ταΐζει φτωχούς και είναι της αντίληψης του "δώσε" στην κοινότητά της βοηθώντας εκείνους που έχουν ανάγκη. Στην πραγματικότητα, η κα Κάμπελ ανοίγει καταστήματα και προσλαμβάνει ντόπιους για να βοηθήσει να μειωθεί το ποσοστό της εγκληματικότητας στην περιοχή της, παρακάμπτει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και προσλαμβάνει άτομα με μια χειραψία και δωρίζει σχεδόν όλα τα χρήματα που πιάνει σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, εδώ και στο εξωτερικό.

Πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο, η κα Κάμπελ είχε το δράμα να ζήσει το θάνατο του 31χρονου γιου της, ενός αξιωματικού του στρατού στο Homestead της Φλόριντα, μια μοίρα που καμία μητέρα δεν θέλει για το παιδί της.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, αυτή η γυναίκα δέχτηκε την άγρια ​​επίθεση από δύο μαύρους "τραμπούκους", όπως η ίδια τους περιέγραψε, στις 21 Απριλίου, ενώ πήγαινε τον εγγονό της στο σπίτι της κόρης της που βρίσκονταν στη Φλόριντα για να κανονίσει τα διαδικαστικά για τον θάνατο του αδελφό της.

Στις 26 Απριλίου, το American Free Press είχε μια αποκλειστική συνέντευξη με την κ. Κάμπελ, για να μάθει περισσότερα για την υπόθεση.

Ενώ ακόμα θρηνούσε για την ξαφνική απώλεια του γιου της, η κα Κάμπελ άφησε τον 15χρονο εγγονό της στο σπίτι της κόρης της περίπου στις 2 π.μ. στο δρόμο. Με τον κινητήρα σβηστό και ανοιχτά τα φώτα στο Toyota φορτηγάκι της, περίμενε μέχρι ο εγγονός της να μπει στο σπίτι και ανάψει τα φώτα πριν ξεκινήσει. Ενώ με το κινητό της προσπάθησε να τον καλέσει για να βεβαιωθείτε ότι ήταν ΟΚ, συνειδητοποίησε ότι η συσκευή βρισκόταν στην τσάντα της στο πίσω κάθισμα. Επειδή δεν την έφτανε αποφάσισε να πάει πίσω και να την πάρει και για αυτό βγήκε από το όχημα και άνοιξε την πίσω πόρτα για να πάρει το τηλέφωνο.
 
Είχε κλείσει την πόρτα, όταν άκουσε μια φωνή μέσα στο κεφάλι της, να της λέει να μπει στο αυτοκίνητο και να κλειδώνει τις πόρτες. Πράγματι, την ίδια ώρα που το έκανε άκουσε έναν ήχο από την πλευρά του συνοδηγού. Ήταν η φωνή του 32χρονου Brenton Lance Spencer, (φώτο) ο οποίος φώναζε, «Δώσε μου τα f…… λεφτά σου και άνοιξε την f….. πόρτα!» Η κα Κάμπελ αρνήθηκε, και ο κακοποιός είπε ότι θα πυροβολήσει μέσα από το παράθυρο, το οποίο και έκανε. Εκείνη την ώρα ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσει.

«Το όπλο μου είναι πάντα κάτω από το πόδι μου», είπε η κ. Κάμπελ. "Την ίδια στιγμή που τον είδα να πυροβολεί την ίδια στιγμή σήκωσα το χέρι μου και ανταπέδωσα τα πυρά. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησα». Το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί ήταν, "πρέπει να σώσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την κόρη μου και τον εγγονό μου".

Τότε πρόσεξε ότι στο μπροστινό μέρος του φορτηγού της, ήταν ένας άλλος κακοποιός, που προστάτευε τα μάτια του από τους προβολείς και την στόχευε με ένα πυροβόλο όπλο. Ο 30χρονος Dantre Horatio Shivers άρχισε να πυροβολεί προς το φορτηγό. Ως εκ θαύματος, καμία από τις 27 σφαίρες που έριξε δεν την χτύπησε.

Βγήκε με το αυτοκίνητο στο δρόμο, ακόμα σε κατάσταση σοκ, να ζητήσει βοήθεια.

"Γυρνούσα με το αυτοκίνητό μου προσπαθώντας να βρω εκείνον τον κακοποιό, με την σκέψη ότι ίσως να είναι ακόμα εκεί και μπορώ να τον φτάσω", δήλωσε η κ. Κάμπελ.

Η αστυνομία έφτασε, και η κα Κάμπελ ανακάλυψε ότι είχε χτυπήσει τον Spencer στο στήθος. Έμαθε επίσης ότι οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το όχημά τους και ότι ο Shivers εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.

Η αστυνομία του Macon την προειδοποίησε να είναι προσεκτική γιατί ο κακοποιός είναι ακόμα στους δρόμους, αλλά και τη συμβούλευσε να πάρει ένα όπλο με περισσότερη δύναμη πυρός.

«Έτσι, αγόρασα ένα μεγαλύτερο όπλο χθες», δήλωσε η κ. Κάμπελ. «Αγόρασα τρία συνολικά όπλα χθες».

Ένας αστυνομικός της πρότεινε ότι δεν χρειάζεται να βρει κάποιο δικηγόρο, και την επαίνεσε για την στάση της.

«Μου είπε ο αστυνομικός, “Πραγματικά καθαρίζεις την πόλη”, "δήλωσε η κ. Κάμπελ. «Το κάνω αυτό για τις γυναίκες. Θέλω να έχουν όπλα. Τουλάχιστον δύο: ένα στο αυτοκίνητο και ένα στο γοφό τους. Χωρίς αυτό το όπλο, θα ήμουν νεκρή».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στο 94% των περιπτώσεων χρήσης όπλου για "άμυνα" στις Η.Π.Α., σκοτώνεται ή τραυματίζεται ο "αμυνόμενος" ή κάποιο οικείο του πρόσωπο.

Η γιαγιά-"ήρωας" εντελώς τυχαία δεν σκοτώθηκε από καμία από τις 27 σφαίρες.

Αν όλοι οπλιζόμαστε και "αγοράζουμε μεγαλύτερα όπλα", όπως έκανε η γιαγιά, απλά όλοι θα σκοτωθούμε. Ας μην πάρουμε από τις Η.Π.Α. ό,τι χειρότερο έχουν, την κληρονομιά του γελαδάρη πιστολά. Ποτέ ο κόσμος δεν έγινε καλύτερος χάρη σε όπλα.