Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Elton John: Ο γιος μου θα έχει δύσκολα παιδικά χρόνια χωρίς μητέρα!


Η είδηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Μήπως το θυμήθηκε λίγο αργά;

Μπορεί να έχει τη δόξα και τα πλούτη όλου του κόσμου αλλά το να μεγαλώνει χωρίς μητέρα θα είναι αρκετά δύσκολο. Αυτό παραδέχτηκε ο Elton John για τον γιο του Zachary.

Ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης είπε πως ο γιος του θα έχει δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με διάσημο γονιό. Ο 65χρονος σταρ και ο 49χρονος «σύζυγός» του David Furnish υιοθέτησαν τον Zachary τα Χριστούγεννα του 2010 με παρένθετη μητέρα.

Ο Elton John μιλώντας στο Radio Times είπε: «Όταν είσαι το παιδί κάποιου διάσημου βρίσκεσαι μονίμως στο μάτι του κυκλώνα. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δεν έχεις και μητέρα».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι πατέρας ενώ τρελάθηκε από τη χαρά του όταν ο μικρός τον φώναξε για πρώτη φορά μπαμπά.

«Ξετρελάθηκα όταν ο γιος μου που ήταν 20 μηνών φώναξε εμένα ‘daddy’ και τον Furnish ‘papa’. Ηταν κάτι το μαγικό», είπε χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα λεει τωρα που μαθαινει να μιλαει . Οταν ομως αρχισει να "καταλαβαινει" θα πει "damn faggots".

BTW αντε και στα δικα σας (οσο ευκολα εμπαινε η μπαλα στα δικτυα απο το βαζελο στη Μαλαγα αλλο τοσο ευκολα να παρετε και το φετινο πρωταθλημα).

SkyWatcher είπε...

BTW το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ειδικά όταν μια σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου έχει έναν Κουρέλα για παίκτη. (Χώρια τον Αρκούδα). (Και τον Τσίτα).

Ανώνυμος είπε...

Σε 20 χρόνια το παιδί αυτό θα είναι πρόεδρος της ένωσης κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα "ζευγάρια".
Το καημένο, το λυπήθηκα τόσο πολύ. Από προχθές το σκέφτομαι.
Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 9 μηνών και βλέπω πόσο γλυκά κι αθώα είναι τα μωρά και πόσο ανάγκη έχουν τη μαμά τους (εγκυμοσύνη, θηλασμός, μητρική στοργή). Είναι να το κλαις εκείνο το παιδάκι.

Η κυβέρνηση αυτή που επιτρέπει τέτοια φαινόμενα εγκληματεί προς τα παιδάκια, προς την κοινωνία και προς τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους που δεν τους δείχνει ξεκάθαρα ότι μια τέτοια παρά φύσην σχέση είναι στείρα και δεν δικαιούται έναν καρπό αγάπης (παιδί).
Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Λέων είπε...

Πως οι δηθεν προοδευτικοί απαιτουν να έχουν οι ομοφυλοφυλοι παιδια!!! Τα παιδια τα ρωτησε κανενας;;;