Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Φουντώνει η ρατσιστική αντιμετώπιση των Σουηδών από τα πουλημένα στον ‘πολυπολιτισμό’ σουηδικά media


Ο 18χρονος Rudolf Moilanen, ήταν σε ένα πάρτι με τους φίλους του το Σάββατο της 30ης Ιουνίου στην πόλη Jordbro. Είχαν σκοπό να διασκεδάσουν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά ο Rudolf κουράστηκε και αποφάσισε να πάει στο σπίτι του. Κάθισε σε μια στάση λεωφορείου όπου αποκοιμήθηκε, αλλά ξύπνησε άσχημα, όταν δέχτηκε βίαιη απρόκλητη επίθεση από τρεις Σομαλούς μουσουλμάνους.

Ο 18χρονος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, και αφού του πήραν το σακάκι και το τηλέφωνό του, στη συνέχεια τον έσυραν σε μια κοντινή δασώδη περιοχή. Ξαφνικά μέσα στους πόνους του και την ζαλάδα του, ο Rudolf αισθάνθηκε μια υπερβολική ζέστη στη πλάτη του και είδε ότι το σακάκι του καιγόταν. Οι Σομαλοί είχαν χύσει κάποιο είδος εύφλεκτο υγρό πάνω του. Ο Ρούντολφ ούρλιαζε, αλλά, αντί οι κακούργοι να βάλουν ένα τέλος στο σαδιστικό τους παιχνίδι, ένας από αυτούς πάτησε με το πόδι του τον Rudolf στο λαιμό για να τον τυλίξουν οι φλόγες. Ο Rudolf τότε πανικοβλήθηκε και αφού μπόρεσε και πετάχτηκε όρθιος, άρχισε να τρέχει, και μετά να κυλιέται κάτω προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά. Ενώ οι τρεις δράστες απομακρύνθηκαν, ο Rudolf έσκισε το σακάκι του και το πουκάμισό του και έτρεξε σε μια κατοικημένη γειτονιά, και άρχισε να χτυπά τις πόρτες ζητώντας βοήθεια.

Ο Rudolf Moilanen μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρολίνσκα με σοβαρούς τραυματισμούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλα, εν αναμονή δερματικού μοσχεύματος. Ο Ρούντολφ έχει γεμίσει μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως έχει τραυματιστεί στην πλάτη του όπου έχει εγκαύματα και στο κεφάλι του από τις κλωτσιές που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Όταν άρχισε ο ξυλοδαρμός ο Rudolf είδε το πρόσωπο του δράστη που ήταν ο πιο ενεργός και μέρος της ενδυμασίας του: κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ, σκούρα μπλούζα με κουκούλα και αθλητικά παπούτσια.

Στις 10 Αυγούστου, ένας από τους δράστες συνελήφθη. Βρίσκεται κρατούμενος για διακεκριμένης ληστεία και θα του ασκηθεί δίωξη.

Το όνομά του είναι Ahmed Mohammed Ali, γεννήθηκε το 1993, είναι πολίτης της Σομαλίας και κατοικεί στο Jordbro.

Η αστυνομία προσπαθεί να βρει και τους άλλους δύο δράστες.

Όπως σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στην Σουηδία τα media που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθώντας να επιβάλουν τον πολιπολιτισμό στους αυτόχθονες ιθαγενείς, λέγοντάς τους παραμύθια περί "πλουραλισμού" και "ανοχής" και προβάλλοντας την εικόνα των «κακών ρατσιστών» και των «κακόμοιρων μεταναστών», έθαψαν εντελώς την είδηση και από την άλλη έβαλαν τα δυνατά τους να προβάλλουν τις φερόμενες ρατσιστικές επιθέσεις κατά Σομαλών στη μικρή πόλη Forserum, από κάποια άτομα που πέταξαν πέτρες στα παράθυρα της τοπικής οργάνωσης Σομαλών και φώναζαν «αράπηδες» και άλλες κακές λέξεις. Με μεγάλες αναφορές στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και απανωτά ρεπορτάζ στα mainstream τηλεοπτικά κανάλια, όπως το παρακάτω, συνέχισαν το έργο τους, προσπαθώντας να γεμίσουν με ενοχικά σύνδρομα τους Σουηδούς και να τους κάνουν να πάψουν να διαμαρτύρονται, να μιλάνε και να σκέπτονται, ακόμα και αν τους καίνε λαθρομετανάστες. Το μόνο που πρέπει να περιμένουν τώρα οι Σουηδοί, είναι να διοργανωθεί ένα «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο» «αριστερών» και «αντιφασιστικών» οργανώσεων και λοιπών οργάνων της νέας τάξης.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ...Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;;;

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!