Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ιταλοί θα αποκτήσουν ηλεκτρονική ταυτότητα



Σχόλιο από το ιστολόγιο ID-ont: Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού τμήματος της TrilateralCommission (Τριμερούς Επιτροπής) και νυν πρωθυπουργός της Ιταλίας κος Mario Monti, επείγεται να δοθεί στους Ιταλούς ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη)...


Η Ηλεκτρονική Κάρτα "όλα σε ένα" θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε υπηρεσίες.

(ANSA) - Ρώμη, 31 Αυγούστου - Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του πιέζουν να επιταχυνθεί η μετάβαση σε μια ηλεκτρονική ταυτότητα για τους Ιταλούς σε μια κίνηση για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της χώρας.

Μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμες με μια "όλα σε ένα" (all-in-one) κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναγνώριση αλλά και για την χρήσ των εθνικών υπηρεσιών, όπως η υγειονομική περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: