Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Elizabeth Dilling: Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός«Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» - Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).

«Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.

Η Elizabeth Dilling Stokes γεννήθηκε (1894), μεγάλωσε και σπούδασε στο Σικάγο. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο παντρεύτηκε, και για πολλά χρόνια αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της, σε κοινωνικές δραστηριότητες και στη μουσική  (ήταν αρπίστρια). Αφού άκουσε για το μεγάλο «ανθρωπιστικό πείραμα» στη Σοβιετική Ρωσία, ταξίδεψε εκεί το 1931, και ήταν σε θέση να δει τι γίνεται πίσω από τις σκηνές. Σοκαρίστηκε από την καταναγκαστική εργασία, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, και την ατμόσφαιρα του φόβου που είχε δημιουργηθεί από τη σοβιετική δικτατορία.

Πιο πολύ σοκαρίστηκε από το παθογόνο αντι-χριστιανισμό του άθεου κομμουνιστικού καθεστώτος.

Μετά την επιστροφή της στις Ηνωμένες Πολιτείες δίδαξε και έγραψε σχετικά με αυτά που είχε δει, συνειδητοποιώντας από την αντίδραση που υπήρχε ότι ένα σημαντικό μαρξιστικό κίνημα ήταν ενεργό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1934 το πρώτο της βιβλίο The Red Network(Το Κόκκινο Δίκτυο) δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το 1936 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της, ‘The Roosevelt Red Record and Its Background’. Σχεδόν αμέσως μετά από την δημοσίευση αυτών των βιβλίων άρχισαν κάποιοι να της επιτίθενται κατηγορώντας την ως «αντισημίτρια», αν και είχε προσφέρει τις αντι-κομμουνιστικές τις υπηρεσίες σε εβραϊκές οργανώσεις, και δεν ήξερε τίποτα για την οργανωμένη εβραϊκή συμμετοχή στο μαρξιστικό κίνημα. Μετά από έρευνα και μελέτη, όμως, το 1940, δημοσίευσε τρίτο βιβλίο της ‘Το Χταπόδι’, το οποίο ασχολήθηκε με τα θέματα αυτά.
  
Το 1964 έραψε το The Plot Against Christianity (Το Σχέδιο κατά του Χριστιανισμού) που επανακυκλοφόρησε ως The Jewish Religion: Its Influence Today(Η  Ιουδαϊκή Θρησκεία: Η Επιρροή της Σήμερα - δες εδώ).

Η Dilling πέθανε το 1966 σε ηλικία 72 ετών.

Από αυτό το βιβλίο και από το κεφάλαιο XI : «JEWS AND MARXISMSOCIALISMCOMMUNISM», είναι το παρακάτω απόσπασμα :

O μαρξισμός, ο σοσιαλισμός, ή ο κομμουνισμός στην πράξη, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κρατικός καπιταλισμός και η άσκηση εξουσίας από μια προνομιούχα μειοψηφία, που ασκεί δεσποτικό και πλήρη έλεγχο επάνω στη πλειοψηφία η οποία δεν έχει σχεδόν καμία ιδιοκτησία ούτε νομικά δικαιώματα. Όπως συζητείται αλλού στο παρόν, ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός είναι ο πρόγονος του μοντέρνου κομμουνισμού και του μαρξιστικού κολεκτιβισμού όπως εφαρμόζεται σήμερα σε ένα δισεκατομμύριο ή και περισσότερο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μόνο με πλήρη κατανόηση της ιδεολογίας από την οποία προέρχεται ο κολεκτιβισμός, και εκείνοι που κυριαρχούν και τον διαδίδουν, μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να ελπίζει ότι θα ξεφύγει από την ίδια μοίρα. Ο κομμουνισμός - σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους και κυριαρχείται από αυτούς από την αρχή.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία ηθική, φιλοσοφική ή ηθική σύγκρουση μεταξύ Ιουδαϊσμού και μαρξιστικού κολεκτιβισμού, όπως υπάρχουν στην πράξη. Ο μαρξισμός, τον οποίο όλοι οι κλάδοι του σοσιαλισμού κατ’ ανάγκη ακολουθούν, προήλθε από έναν Εβραίο, τον Καρλ Μαρξ, που ήταν ραβινικής καταγωγής. Κάθε εβραϊκή πηγή σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για την ραβινική καταγωγή του, και την "έντονη διαλεκτική του ικανότητα" (όπως πιθανώς εκδηλώνεται με το δυσνόητο, λεπτοφυή του, Das Kapital) που οφείλεται στην Ταλμουδική κληρονομιά του.

Ο Μαρξ δεν επινόησε στην πραγματικότητα κάτι καινούργιο, αλλά απλώς "βελτίωσε" τον Ταλμουδισμό και τον πρόσφερε να τον καταναλώσουν οι ‘εθνικοί’. Το σοσιαλιστικό σύστημα που συνέλαβε, φέρνει απλώς ένα πρακτικό μέσο για την απόλυτη δικτατορία του κυρίαρχου κράτους, ελεγχόμενου μέσω μιας εβραϊκής μειονότητας, πάνω σε όλους και όλα, μια έννοια που έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε αυτές τις χώρες του κόσμου που βρέθηκαν κάτω από μαρξιστική δικτατορία.

Ο σοσιαλισμός είναι όντως απλώς το τριφύλλι που τοποθετείται μπροστά από τη μύτη της αγελάδας ώστε να οδηγηθεί μέσα στο στάβλο κάτω από τη μηχανή του αρμέγματος. Πρόκειται για ένα μηχανισμό με τον οποίο ένας «άνθρωπος» μπορεί να οδηγήσει ένα ολόκληρο «μη-ανθρώπινο κοπάδι» στον εβραϊκό ελεγχόμενο αχυρώνα (Σχ. ΚΟ: Σύμφωνα με το Ταλμούδ, οι μη Ιουδαίοι ‘εθνικοί’, τα λεγόμενα ‘γκοΐμ’, δεν είναι άνθρωποι, αλλά βοοειδή).

Την επόμενη φορά που κάποιος Χριστιανός που θα σας κοροϊδέψει λέγοντα: «Ο σοσιαλισμός δεν είναι εβραϊκός», για ένα πράγμα, δείξτε του το φυλλάδιο «Εβραίος και μη-Εβραίος» (“Jew and Non-Jew”) που εξέδωσαν οι Μεταρρυθμιστές Εβραίοι της "Ένωσης των Αμερικανικών Εβραϊκών Συνάξεων" (“Union of American Hebrew Congregations”) και του "Κεντρικού Συνεδρίου των Αμερικανών Ραβίνων" (“Central Conference of American Rabbis”) και διαβάστε:

«Ο σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους. Και Εβραίοι σήμερα διαδραματίζουν έναν ηγετικό ρόλο στην εξάπλωση και την ερμηνεία του» (σελίδα 30) (The Commission on Information about Judaism, Merchants Bldg., Cincinnati, Ohio, Exhibit I, σελ. 71)

Σε μια έκδοση της Jewish Publication Society of America, "Εβραϊκές Προσφορές στον Πολιτισμό" (“Jewish Contributions to Civilization”), αναφέρεται ότι, "Βρίσκουμε μια ισχυρή εβραϊκή συμμετοχή σε όλο το σοσιαλιστικό κίνημα το οποίο, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, σε μεγάλο βαθμό κυριαρχείται από εβραϊκή επιρροή. (Βλέπε Exhibit I σελίδα 71)

Λέει η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια του 1905: "Οι Εβραίοι έχουν κατά κύριο λόγο ταυτιστεί με το σοσιαλιστικό κίνημα από την ίδρυσή του". (Βλ. Exhibit J, σελίδα 72)

Οι ηγέτες της Ρωσικής Επανάστασης του 1917 ήταν ως επί το πλείστον Εβραίοι. (Βλ. Exhibit K, σελίδα 73).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα διαβάσω πια πριν κλείσω τα μάτια μου ;