Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

‘Mix It Up Day’. Αριστερό πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής που πιέζει τους μαθητές των αμερικάνικων δημοσίων σχολείων να αναμιγνύονται με "διαφορετικά" παιδιά



Οι τελευταίες προσπάθειες της κοινωνικής μηχανικής, του ‘social engineering’, (δηλαδή, «της τέχνης της χειραγώγησης των ανθρώπων στο να εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες»), από την πλευρά των αμερικάνικων δημόσιων σχολείων και των αριστερού λόμπι ονομάζεται ‘Mix It Up Day’ (‘Ημέρα Ανακατέματος’).  Το έργο αυτό σε μεγάλο βαθμό προωθείται από μια αριστερή και εμφανώς αντι Λευκή οργάνωση, γνωστή ως Southern Poverty Law Center (SPLC), η οποία συνέβαλε στο κλίμα μίσους και μισαλλοδοξίας που οδήγησαν σε πράξεις εγχώριας τρομοκρατίας, αυτό το καλοκαίρι στην Ουάσιγκτον. Το ABC News αναφέρει σε ένα άρθρο της Colleen Curry μια μικρή αντίδραση κατά της τελευταίας ιδεολογικής σταυροφορίας του SPLC :

Το ‘Mix It Up Day’ είναι η αριστερή κοινωνική μηχανική.

Μια εκστρατεία σε όλες τις ΗΠΑ που ενθαρρύνει τα παιδιά να συναναστρέφονται με άλλα παιδιά που είναι «διαφορετικά» από αυτά, έχει δεχτεί τα πυρά από μια συντηρητική οργάνωση υπέρ της οικογένειας, η οποία υποστηρίζει ότι μια φιλο-γκέι ατζέντα πλασάρεται στα παιδιά της Αμερικής.
  
Η οργάνωση ‘American Family Association ασκεί κριτική στο "Mix It UpDay" που διοργανώθηκε από την ‘Teaching Tolerance’, την επιχείρηση ‘anti-bullying (αντι-εκφοβισμού) του Southern Poverty Law Center.

Ο Maureen Costello, διευθυντής του Teaching Tolerance, είπε ότι η ομάδα ξεκίνησε την εθνική εκστρατεία πριν από 11 χρόνια, την οποία οργάνωσε έτσι ώστε τα σχολεία να μπορούν να συμμετέχουν και να ενθαρρύνουν τους μαθητές να καθίσουν με εκείνους που συνήθως δεν κάνουν παρέα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

«Η καφετέρια είναι στην πραγματικότητα το μέρος όπου τα παιδιά έχουν την τάση να διαχωρίζονται σε ομάδες», είπε. «Προσπαθούμε να τους περάσουμε την ιδέα ότι πρέπει να εμπιστεύονται τους ανθρώπους μιας άλλης ομάδας. Έτσι αρχίσαμε το ‘Mix It Up Day’. Για μια μέρα, θα πρέπει να ανατεθεί στα παιδιά να καθίσουν τυχαία με άλλους ανθρώπους που κανονικά δεν θα κάθονταν».

Σημειώστε ότι αυτή η προσπάθεια της κοινωνικής μηχανικής, που προωθείται από μια αριστερή οργάνωση, είναι υποχρεωτική σε πολλά σχολεία. Δεν αφορά το να μάθουν οι μαθητές μαθηματικά, φυσική ή ιστορία. Εδώ προωθείται μια συγκεκριμένη ιδεολογία και η αλλαγή των φυσικών προτύπων συμπεριφοράς των παιδιών.

Ωστόσο, τα σχολεία που υπόγραψαν με την SPLC να οργανώσουν το ‘Mix It Up Day φέτος έχουν γίνει στόχος μιας εκστρατείας που βλέπει το SPLC ως μια «φανατική φιλο-ομοφυλοφιλική ομάδα».

«Το Southern Poverty Law Center χρησιμοποιεί αυτό το έργο για να φοβερίσει με την γκέι ατζέντα του, και την ίδια στιγμή να εκφοβίσει και να φιμώσει τους μαθητές που έχουν βιβλικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία», έγραψε στην ιστοσελίδα της AFA την 1η Οκτωβρίου.

Η ομάδα κάλεσε τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι στις 30 Οκτωβρίου, την ημέρα που τα σχολεία μπορούν να εφαρμόσουν δραστηριότητες του ‘Mix It Up’. Ζητούν, επίσης, τους υποστηρικτές τους να γράψουν γράμματα και να πάρουν τηλέφωνο τα σχολεία που συμμετέχουν και να τους ενθαρρύνουν να χαλάσουν τα σχέδια του ‘Mix It Up Day’.

Ο Bryan Fischer, διευθυντής της AFA λέει : "Μπορείτε να δείτε να γίνεται το ίδιο πράγμα που συμβαίνει με τη νομοθεσία κατά του εκφοβισμού. Καταλήγει να χρησιμοποιείται ως ένα σφυρί για την φίμωση των Χριστιανών μαθητών που αντιτίθενται στην αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι ‘φυσιολογικό’. Αν πεις το παραμικρό για να επικρίνεις την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, έχεις κατηγορηθεί για ρητορική μίσους".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κοκκινε ουρανε,
προφανως το αρθρο δεν αναφερεται στην πατριδα μας , οπου δυστυχως ολοι μας κατα τα μαθητικα μας χρονια εχουμε γινει μαρτυρες ρατσιστικοτατης συμπεριφορας καποιων απο τους συμμαθητες μας προς ορισμενους μαθητες που ειχαν την ατυχια να ειναι θηλυκωτοι εκ φυσεως η να εχει μαθευτει οτι ειναι ομοφυλοφιλοι.
Οσον αφορα το αρθρο εννοειται πως το να υποχρεωνεις τους μαθητες να συναναστρεφονται συμμαθητες τους παρα τη θεληση τους δεν ειναι και τοσο ...δημοκρατικο. Αλλο σεβασμος προς τον διαφορετικο απο εμας και αλλο υποχρεωτικη συναναστροφη...
Μπορω καλλιστα φερ'ειπειν να σεβομαι τους μουσουλμανους, αλλα να μην αποδεχομαι την ορθοτητα της θρησκειας τους και να εχω το δικαιωμα να την κρινω και να την κατακρινω ενωπιον τους, ακομη κι αν εχω λαθος... Εννοειται ομως οτι και αυτοι εχουν το δικαιωμα του αντιλογου...

Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,
έχεις δικαίωμα να είσαι ότι θέλεις, αλλά να κατηγορείς ως ρατσιστές όσους κοροιδεύουν το παρα φύσιν είναι υπερβολικό.
Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει ανώμαλες και παρα φύσιν συμπεριφορές.
Είναι όμως δικαίωμα και των άλλων να προσβάλλονται με την επίδειξη της ανωμαλίας άλλων.
Εμένα αν με δεις στο δρόμο δεν έχεις να πεις τίποτε, διότι τίποτε δεν δείχνει πάνω μου αν είμαι ετεροφυλόφιλη, ομοφυλόφιλη, αμφιφυλόφυλη, κτηνοβάτρια κλπ.
Οι ομοφυλόφιλοι γιατί σώνει και καλά πρέπει να επιδεικνύονται και να προσπαθούν να επιβάλλουν στους άλλους να αποδεχτούν τις σεξουαλικές και εξ ολοκλήρου προσωπικές επιλογές τους;
Με ενδιαφέρει εμένα τι κάνει ο καθείς στο κρεββάτι του; Όχι. Όταν όμως το διαφημίζεις , ε να περιμένεις και την ανάλογη αντίδραση (παρόμοια αντιμετώπιση έχουν και τα κορίτσια που δεν κρύβουν ότι έχουν κάθε βδομάδα και διαφορετικό εραστή, αλλά δεν βλέπω να παραπονιέται ουδείς για "ρατσιστική συμπεριφορα").
Αποδεχτείτε όλοι λοιπόν ότι όταν δείχνετε συνεχώς στους άλλους τι κάνετε στο κρεββάτι σας θα υφίσταστε και την ανάλογη συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητη ανωνυμη 22 οκτ. 2012 12:14 μμ , υποθετοντας οτι απευθυνεσαι σε μενα , σου απαντω.
Ασφαλως δεν υπαρχει κανεις λογος ενας ομοφυλοφιλος να ...κρυβεται. Δοξα τω Θεω η εποχη του "ντουλαπιου" εχει περασει ανεπιστρεπτι.Δηλαδη να κρυβεται μια ζωη και αν θελει να μοιραστει τη ζωη του με εναν ανθρωπο που αγαπα , να μην το φανερωσει στους δικους του , λες και εγκληματει...

Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επικτητη ουτε επιλογη .Ο ομοφυλοφιλος γεννιεται ετσι...Το γνωριζω εξ ιδιας πειρας.Μεχρι 22 ετων δεν δεχομουν τον εαυτο μου και θερμοπαρακαλουσα τον Θεο με τις ωρες να με ...αλλαξει !Υπεβαλλα τον εαυτο μου σε βασανους και νηστειες ! Και σημειωτεον ολα αυτα παρα την ευφυια μου {ημουν σημαιοφορος στην Β' και Γ' Λυκειου και αποφοιτησα με αριστα απο τη Φιλοσοφικη σχολη Αθηνων}.Ασφαλως θα αυτοκτονουσα αν δεν θεωρουσα την αυτοκτονια χειροτερο αμαρτημα απο την ομοφυλοφιλια.Ευτυχως που δεν τρελλαθηκα ! Μετα χαρη στη βοηθεια ενος φωτισμενου πνευματικου καταλαβα οτι ο Θεος με ειχε φτιαξει ετσι και ειχε ασφαλως τους λογους Του .Ποιος ειμαι εγω να αμφισβητησω το θελημα Του και να αρνηθω το πικρο ποτηρι?
Ακομα κι αν θεωρουν καποιοι αναπηρια η κουσουρι την ομοφυλοφιλια δεν ειναι παραλογο και σκληρο να βριζεις καποιον για την εκ φυσεως "αναπηρια" του ?
Δηλαδη , αν ο αδελφος σου ηταν εκ γενετης τυφλος, θα του ελεγες οτι αυτος φταιει για την τυφλοτητα του και οτι ειναι ανωμαλια της Φυσεως ?...

Αυτα τα εκ βαθεων τα γραφω για να βοηθησω τοσο τους αναγνωστες οσο και τον "κοκκινο ουρανο" να δουν διαφορετικα τους ομοφυλοφιλους συμπατριωτες τους.

Αχιλλεας Πατροκλος.

SkyWatcher είπε...

Αγαπητέ Αχιλλέα,
Εάν και διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, έχεις έναν λογικό και κόσμιο τρόπο να εκφράζεσαι και αυτό τιμάει εσένα, αλλά και τον ΚΟ του οποίου είσαι αναγνώστης. Αντίθετα με κάποιους της ιδίας "διαφορετικότητας" με την δική σου, που μου έστειλαν πρόσφατα μηνύματα υβριστικά και απειλητικά, που αν χρειαστεί θα τα χρησιμοποιήσω.

Το έχω πει και άλλες φορές: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ως ιστολόγιο, δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία, για το αν είναι «κουσούρι», «αμαρτία» ή «προσανατολισμός». Επικεντρώνεται στην προσπάθεια που γίνεται, κυρίως στο εξωτερικό, από οργανωμένους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές και λοιπούς προβαλλόμενους υποστηρικτές "δικαιωμάτων" (κόμματα, media, Hollywood τηλεαστέρες κλπ) να επιβληθεί, με τη δύναμη του νόμου και της τηλε-προπαγάνδας στην κοινή γνώμη, το ΔΟΓΜΑ ότι η ομοφυλοφιλία είναι το ίδιο φυσιολογική με την ετεροφυλοφιλία (αναγκαστικά χρησιμοποιώ τους όρους, καθώς και αυτοί μας επιβλήθηκαν) ή και ανώτερη. Την ίδια ώρα που αντιτάσσομαι στην βία, την περιθωριοποίηση και τον εξευτελισμό ενός ομοφυλόφιλου, (αλλά και οποιουδήποτε ανθρώπου), το ίδιο αντιτάσσομαι και στην υπερπροβολή του, στην υπέρμετρη θυματοποίησή του και στην φίμωση κάθε αντίθετης άποψης μέσω του στίγματος της απεχθούς «ομοφοβίας» (άλλη ωραία λεξούλα που μας επιβλήθηκε). Θεωρώ δε την ασφυκτική πίεση που δέχονται οι κοινωνίες να «ξε-συντηρητικοποιηθούν» και να δεχτούν την "gay ατζέντα" («γάμο», υιοθεσία, status «μειονοτικής ομάδας» με τα ανάλογα προνόμια κλπ) και ρατσιστική (γιατί θωρείται μία κοινωνία υπανάπτυκτη και πρωτόγονη, εάν δεν έχει δεχτεί αυτού του είδους την "ισότητα") και αντιδημοκρατική/φασιστική (γιατί καταπατείται η γνώμη των πολλών προς χάριν μιας μειοψηφικής ελίτ) και αντιπατριωτική (γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στην ιστορία, την κουλτούρα, την θρησκεία και τις παραδόσεις του λαού μας) και καταστροφική (γιατί σε καιρούς υπογεννητικότητας, διάλυσης της οικογένειας και λαθρομετανάστευσης, γκρεμίζεται ακόμα πιο πολύ το κύτταρο και η βάση της κοινωνίας) και εσχατολογικής σημασίας (γιατί δεν υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, καμία οργανωμένη κοινωνία ακόμα και η πιο πρωτόγονη που να δεχτεί γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, οδεύουμε δε ολοταχώς σε ημέρες Σοδόμων) και - αν θέλεις - και συνομωσιολογική («Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν», έλεγε ο Weishaupt, ιδρυτής των Illuminati).

Δεν σχολιάζω την προσωπική σου μαρτυρία, αν και έχω άλλη άποψη από αυτή του πνευματικού σου. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που δεν αυτοκτόνησες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Κ.Ο.,
χαιρομαι που εισαι κατα της βιας , της περιθωριοποιησεως η του εξευτελισμου που υφιστανται σε ορισμενες περιπτωσεις οι ομοφυλοφιλοι.Αυτο προσωπικα μου αρκει.
Γνωριζω οτι διαφοροι χωροι εχουν χρησιμοποιησει τους ομοφυλοφιλους για να προωθησουν τα δικα τους σχεδια και δυστυχως ορισμενοι γκει ακτιβιστες πεφτουν στην παγιδα αν δεν ...πληρωνονται.
Προσφατο παραδειγμα οπου καποιοι θελησαν τοσο αγαρμπα να στρεψουν τους χριστιανους κατα των ομοφυλοφιλων και τουμπαλιν , ειναι το καταπτυστο "θεατρικο" στο Χυτηριο , οπου παρουσιαζεται εντελως αυθαιρετα ο Χριστος να... σεξιζεται με τους μαθητες του.
Ευτυχως νομιζω οτι οι περισσοτεροι καταλαβαν την παγιδα.

Επισης γνωριζω οτι την αποδοχη απο την κοινωνια την κερδιζεις , δεν σου παραχωρειται ουτε επιβαλλεται με νομους .Αυτο δεν το εχουν καταλαβει πολλοι γκει με αποτελεσμα να αντιδρουν στην απορριψη ακομα κι οταν αυτη ειναι δικαιολογημενη.

Τελος καταδικαζω χωρις σκεψη την ποινικοποιηση της εκφρασεως γνωμης για διαφορα θεματα που θετει η δικτατορια της Πολιτικης Ορθοτητας , μεταξυ των οποιων και οι λεγομενες ομοφοβικες {διφορουμενος νεολογισμος...}αποψεις .
Οταν ξεκινουν καποιοι να θετουν θεματα τα οποια απαγορευεται δια νομου να θιχτουν κανεις δεν γνωριζει που θα τελειωσουν ...
Μακρυα απο μενα καθε αστυνομια σκεψεως !

Αχιλλεας Πατροκλος.