Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Για «μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου» στην Μασονία μιλάει τεκτονική ιστοσελίδα




Αναδημοσίευση από το blog Hellas-Orthodoxy:

Η παρακάτω ανακοίνωση προέρχεται από το "Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων". Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια, αν και για πρώτη φορά ανακοινώνεται δημοσίως η "μύηση" ιερωμένου σε στοά:

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).
Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας. Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ.
Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ' ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ' ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΞΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ", ΠΟΥ...ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟ; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ Ή ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;;;
Και πώς είναι δυνατόν να "μυείται" στη Μασωνία, όταν αυτή ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας ως ασυμβίβαστη με την Χριστιανική Πίστη;
Δυστυχώς, φαίνεται να επιβεβαιώνονται κάποιοι που επισημαίνουν εδώ και χρόνια πως ο ανθελληνικός και αντίχριστος Τεκτονισμός έχει εισχωρήσει εδώ και χρόνια ΚΑΙ στην Ορθόδοξη Εκκλησία...! - πηγή

 
Δείτε και αυτό. Έχει σχέση;

Γράφηκε στο "Secret" στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012: «Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως λένε, υπάρχουν ακόμη και βιντεοσκοπημένες «διαλέξεις» σε υψηλόβαθμα στελέχη της Μασονίας στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύντομα, τα βιντεάκια θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν στην πιάτσα…» - πηγή

7 σχόλια:

Andrew είπε...

I knew it! Ητανε φως φανάρι για τους υποψιασμενους ποιος ειναι. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αντώνιου...

Ανώνυμος είπε...

O Messinias Xrysostomos???????
Den tha ton xoraei i Kalamata

Andrew είπε...

Οχι τον Σιατίστης φωτογραφίζουν. Η υπερ προβολη που πηρε απο τα καθεστωτικα ΜΜΕ τα λεει όλα.
http://www.ert.gr/kiononia/item/24243-Mhtropoliths-Paylos-Epimenw-oti-h-Chrysh-Aygh-einai-h-Mayrh-%CE%9Dychta

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

Andrew, δεν τον έχεις γνωρίσει από κοντά, γι' αυτό μιλάς. Ο Σιατίστης είναι πολύ πνευματικός άνθρωπος.

Andrew είπε...

Μακαρι να ειναι ψεματα. Ειμαστε στην εποχη της πληροφοριας, ο χρονος θα δειξει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι άλλος από τον Επαρχιακό επίσκοπο και όχι μητροπολίτη,Σιατίστης.!!! Μην περιμένετε τίποτα από αυτούς,πολύ λίγες φωτεινές εξαιρέσεις υπάρχουν. Γι δεύτερη φορά,προδίδει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό,το σάπιο και διεφθαρμένο σατανοκίνητο Ιερατείο.
Αυτή την φορά όμως παραδίδουν και το ποίμνιο των λογικών προβάτων,χάριν των 30 αργυρίων.
Ξ ε υ τ ί λ ε ς - π ρ ο δ ό τ ε ς!

Ανώνυμος είπε...

ο Δωδώνης Χρυσόστομος;;;