Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Επίθεση του Tea Party στον «αδύνατο» Ρόμνει



«Αδύναμο» χαρακτηρίζει μία εθνική οργάνωση Tea Party (Κόμμα Τσαγιού) τον προεδρικό υποψήφιο Mitt Romney, επειδή απέτυχε να διεξάγει έντονη εκστρατεία υπέρ των ιδρυτικών αρχών της Αμερικής - και έχασε».

«Αυτό που είχαμε ήταν ένας αδύναμος μέτριος υποψήφιος, μια διαλογή που έγινε με το χέρι από την ελίτ της Beltway (Ουάσινγκτον) και την κατεστημένη πτέρυγα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος», είπε ο Jenny Beth Martin για λογαριασμό των Tea Party Patriots National Coordinator. «Η απώλεια της προεδρικής θέσης οφείλεται κατηγορηματικά σε εκείνους».
Η μομφή κατά του Romney από τον Martin ήρθε λίγα λεπτά μετά που τα δίκτυα ανακοίνωσαν την νίκη του Μπαράκ Ομπάμα. Είναι μέχρι στιγμής η ισχυρότερη κριτική που η ομάδα έχει κάνει κατά του Romney.

«Θέλαμε έναν μαχητή σαν τον Ronald Reagan, ο οποίος υποστήριξε τολμηρά τις ιδρυτικές αρχές της Αμερικής, ο οποίος ενέπνευσε εκατομμύρια ανεξάρτητους και «Ρηγκανικούς Δημοκράτες» να ενωθούν μαζί μας και ο οποίος πολέμησε τους αριστερούς του αντιπάλους πάνω στην ιδέα ότι η Αμερική, όπως ιδρύθηκε, ήταν μια «πόλη που λάμπει πάνω σε ένα λόφο», πρόσθεσε η Martin.

Ο Martin είπε ότι το κίνημα του Κόμματος του Τσαγιού «δεν πρόκειται να εκλείψει», λέγοντας ότι οι tea partiers θα ρίξουμε την προσοχή μας στο Κογκρέσο, θα δώσουμε τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού, για την κατάργηση του Obamacare, την περικοπή του χρέους και πολλά άλλα θέματα που θα προκύψουν για να απειλήσουν την Αμερική».

«Με την καταστροφική απώλεια του επιλεγμένου από την ελίτ των Ρεπουμπλικάνων — το Κόμμα του Τσαγιού είναι η τελευταία καλύτερη ελπίδα που έχει η Αμερική για να επανέλθουν οι ιδρυτικές αρχές της Αμερικής», είπε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oι Λευκοί των ΗΠΑ, αν θέλουν να αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους αλλά πρωτίστως την αξιοπρέπεια τους, πρέπει να αναζητήσουν και σχηματίσουν νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος θα υπερβεί τα υφιστάμενα δύο παραδοσιακά κόμματα. Αν δεν κατανοήσουν καλώς ότι η αμερικανική ομοσπονδία έχει περιέλθει υπό τον πλήρη έλεγχο των Εβραίων, τόσο στο οικονομικό όσο και στο πολιτικό πεδίο, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την αναγκαία ανατροπή, ώστε να απακατασταθεί η φυσική τάξις. Επιβάλλεται, όθεν, η απελευθέρωσις από τον ιουδαϊκό ζυγό σημαντικών τομέων του δημοσίου βίου, όπως τα ΜΜΕ, η μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, η ανωτάτη εκπαίδευσις και τα χρηματιστήρια.