Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έρευνα για τους Εβραίους στην Γαλλία δείχνει ότι το 40% των Γάλλων πιστεύει ότι οι Εβραίοι έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και περίπου το 50% ότι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ, παρά στην Γαλλία



Μια νέα έρευνα σχετικά με το πώς βλέπουν οι Γάλλοι τους Εβραίους δείχνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Times of Israel, και "αντισημιτικές" και "φιλο-Ισραηλινές" και "φιλο-εβραϊκές" αντιλήψεις.

Η έρευνα, που διενεργήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Market Watch μεταξύ 1.000 ερωτηθέντων, έδειξε ότι το 39 τοις εκατό των ανδρών και των γυναικών που ερωτήθηκαν συμφώνησαν με τη δήλωση ότι «οι Εβραίοι έχουν πολύ μεγάλη δύναμη στον επιχειρηματικό τομέα». Ένα άλλο 21 τοις εκατό διαφώνησε και ένα 40 τοις εκατό δήλωσε ουδέτερο.

Σαράντα επτά τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Γαλλο-Εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ από ό, τι στη Γαλλία, ενώ μόνο το 15 τοις εκατό διαφώνησε. Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουαρίου από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, (World Zionist Organization - μια οργάνωση ομπρέλα του σιωνιστικού κινήματος, που ιδρύθηκε το 1897 στην Βασιλεία της Ελβετίας), η οποία την ανέθεσε στην εταιρία, πραγματοποιήθηκε online στις 13 Ιανουαρίου μέσω μιας πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων IPSOS.

Αλλά όταν ρωτήθηκαν για τα συναισθήματά τους σχετικά με τους Γαλλο-Εβραίους, το 43 τοις εκατό είπε ότι έχει μια "θετική" άποψη και το 53 τοις εκατό είπε ότι είναι ουδέτερο. Μόνο 4 τοις εκατό δήλωσε ότι έχει αρνητικές απόψεις για τους Εβραίους.

Ερωτηθέντες σχετικά με τις απόψεις τους για το Ισραήλ, το 20 τοις εκατό είπε ότι έχει μια "ευνοϊκή" άποψη για το κράτος του Ισραήλ, το 61 τοις εκατό δήλωσε ουδέτερο και το 19 τοις εκατό είπε ότι έχει αρνητική γνώμη.

Το πενήντα-τέσσερα τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα «αντι-εβραϊκά συναισθήματα» είναι η πηγή των βίαιων επεισοδίων που στοχεύουν τους Εβραίους, ενώ το 19 τοις εκατό αποδίδει την βία κατά των Εβραίων σε «αισθήματα κατά του Ισραήλ» και το 27 τοις εκατό δεν είχε γνώμη επί του θέματος.

Σχ. ΚΟ: Η γαλλική εβραϊκή κοινότητα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εκτός Ισραήλ (διασπορά), με περίπου 500.000 μέλη.

Τον περασμένο Μάρτιο σε έρευνα που έγινε, το ένα τέταρτο των Εβραίων στην Γαλλία δήλωσε ότι προτίθεται να μεταναστεύσει λόγω της αύξησης των κρουσμάτων «αντισημιτισμού». Φυσικά, τα κρούσματα «αντισημιτισμού» οφείλονται σε μουσουλμάνους μετανάστες, αλλά αυτό είτε δεν αναφέρεται καθόλου, είτε γράφεται με ψιλά γράμματα, για να μην χαλάσει η ‘σούπα’ της πολυπολιτισμικότητας, (την οποία στηρίζουν οι εβραϊκές κοινότητες σε Ευρώπη και ΗΠΑ). 

Το 86% από αυτούς που σκέφτονται να φύγουν, θέλουν να πάνε  στο Ισραήλ, που το θεωρούν πιο ασφαλές από τη Γαλλία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
Πληθυντικός: Σάγιανιμ

Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.

Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.

Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες των Εθνων που τους φιλοξενουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση, αστυνομικοί , δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.

Φαντασθείτε αν κάποιος διπλωματικός υπάλληλος ενός κράτους θέλει να μετακομίση από μια γειτονιά σε άλλη και να προσλάβη (λόγω εξαιρετικά χαμηλής τιμής) μια μεταφορική εταιρία που ιδιοκτήτης της είναι ένας σαγιάν. Τα υπάρχοντα του θα φορτωθούνε στο φορτηγό και θα κάνουν υποχρεωτική στάση σε αποθήκη της Μοσσαντ και θα συνεχίσουν την πορεία τους ΜΟΝΟΝ όταν οι πράκτορες τοποθετήσουν κοριούς σε καίρια έπιπλα του διπλωμάτη όπως το κρεβάτι του και η τραπεζαρία του η το γραφείο του. Έτσι πολύ νωρίς οι οβριοί θα ξέρουν τις σεξουαλικές αδυναμίες του εν λόγω διπλωμάτη αλλά και άλλα μυστικά μελών της οικογενείας του.

Συνήθως οι σαγιανιμ είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)

Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ' αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.

Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.

Τους ξερει πια καλα ο κοσμος.
Σαν καλπικες δεκαρες


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...


Σχετικο με το ΠΟΙΟΙ θελουν τους λαους να αναμυνειωνται.

http://filopatria.wordpress.com/

konion είπε...

Ἡ ἔρευνα δὲν μᾶς ἀναφέρει τὸ θρήσκευμα ὅπως ὀρθῶς παρατηρεῖ στὸ σχόλιο ὁ Κ.Ο.

Βεβαίως χρειάζεται καὶ μία ἄλλη μεγάλη καὶ πολυέξοδη ἔρευνα, ποὺ νὰ λέη γιατὶ εἶναι ἀνεπιθύμητοι οἱ ἑβραῖοι. Τὸ θέμα εἶναι τἐτοια ἔρευνα ποιὸς θὰ τὴν κάνη.