Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έρευνα στις ΗΠΑ: Οι νέοι άνδρες δεν θέλουν να παντρευτούν. «Οι γυναίκες δεν είναι πια γυναίκες», λένε


 LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Όλο και λιγότεροι νέοι άνδρες στις ΗΠΑ θέλουν να παντρευτούν, ενώ αντίθετα η επιθυμία για το γάμο αυξάνεται μεταξύ των νέων γυναικών, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Pew Research Center.

Το Pew διαπίστωσε πρόσφατα ότι ο αριθμός των γυναικών στις ηλικίες 18-34 που θεωρούν ότι ένας επιτυχημένος γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αυξήθηκε από 28 τοις εκατό σε 37 τοις εκατό από το 1997. Ο αριθμός των νεαρών ενηλίκων ανδρών που θεωρούν το ίδιο πράγμα μειώθηκε από 35 τοις εκατό σε 29 τοις εκατό κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Τα ευρήματα Pew τράβηξαν την προσοχή μιας Αμερικάνας συγγραφέα που υποστηρίζει ότι ο φεμινισμός, που είναι βαθιά ριζωμένος σε κάθε τομέα της κοινωνίας και της κουλτούρας, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι νέοι άνδρες θεωρούν ότι είναι περισσότερο επωφελής για αυτούς απλά να μην επιλέξουν τον γάμο.

Το άρθρο της Suzanne Venker με τον τίτλο «Ο πόλεμος κατά των ανδρών», που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Fox News στα τέλη Νοεμβρίου, έχει γίνει ένας μαγνήτης για φεμινίστριες συγγραφείς που έχουν επιτεθεί στην θέση της συγγραφέα ότι ο θεσμός του γάμου απειλείται και δεν ενισχύεται, από τα υποτιθέμενα κέρδη του φεμινιστικού κινήματος κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών.

"Που πήγαν όλοι οι καλοί (δηλαδή για γάμο) άνδρες;" είναι μια ερώτηση που έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό στα κοσμικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, λέει η Venker, αλλά η απάντησή της, που στηρίζεται σε στατιστικά στοιχεία, δεν αρέσει στους mainstream σχολιαστές που είναι επηρεασμένοι από το φεμινισμό.

Επισημαίνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, ο αριθμός των γυναικών που εργάζονται έχει ξεπεράσει τον αριθμό των ανδρών, ενώ περισσότερες γυναίκες παρά άνδρες αποκτούν πανεπιστημιακά πτυχία.

"Ποιο είναι το πρόβλημα; Αυτό το νέο φαινόμενο έχει αλλάξει το χορό (τους ρόλους) μεταξύ ανδρών και γυναικών, "έγραψε η Venker. Με το φεμινισμό να τους ωθεί έξω από τον παραδοσιακό τους ρόλο ως προστάτη της οικογένειας, προστάτη και πάροχο - και με τους νόμους περί διαζυγίου να δημιουργούν μια όλο και πιο επισφαλή οικονομική προοπτική για τους άνδρες που χωρίζουν - οι άνδρες δεν βρίσκουν πλέον κανένα όφελος στον γάμο.

Ως συγγραφέας και ερευνήτρια σχετικά με τις τάσεις του γάμου και των σχέσεων, η Venker είπε, ότι έχει «κατά λάθος σκοντάψει επάνω σε μια υποκουλτούρα ανδρών που λένε ξεκάθαρα, ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν."

«Όταν τους ρωτάω γιατί, η απάντηση είναι πάντα η ίδια: οι γυναίκες δεν είναι γυναίκες πια." Ο φεμινισμός, ο οποίος διδάσκει τις γυναίκες να βλέπουν τους άνδρες ως εχθρούς, έχει κάνει τις γυναίκες "θυμωμένες" και "αμυνόμενες, αν και συχνά εν αγνοία τους."

«Τώρα οι άνδρες δεν έχουν πού να πάνε. Είναι ακριβώς αυτή η εικόνα της δυναμικής γυναίκας που είναι η «καλή» και του «κακού» άνδρα που έχει καταστρέψει τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων. Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο, οι άνδρες εξακολουθούν να κατηγορούνται όταν η αγάπη πάει στραβά. "

"Οι άντρες είναι κουρασμένοι," έγραψε η Venker. "Κουρασμένοι να ακούνε να τους λένε ότι υπάρχει κάτι θεμελιωδώς λάθος σε αυτούς. Κουρασμένοι να τους λένε ότι, αν οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες, αυτό είναι σφάλμα των ανδρών. "

Ο φεμινισμός και η σεξουαλική επανάσταση έκαναν τον γάμο "ξεπερασμένο" για τις γυναίκες ως ένα κοινωνικό και οικονομικό καταφύγιο, αλλά αυτό είναι μια κατάσταση που δεν θα πρέπει να εξυμνείται από τις φεμινίστριες, λέει η Venker.

"Είναι οι γυναίκες που χάνουν. Όχι μόνο είναι αυτές που επιβαρύνονται με τις συνέπειες του σεξ, αλλά απορρίπτοντας την ανδρική φύση αναζητούν διαρκώς μια ισορροπημένη ζωή. Το γεγονός είναι, οι γυναίκες χρειάζονται ξεκάθαρους στόχους επαγγελματικής σταδιοδρομίας ανδρών – χρειάζονται άνδρες που θα πάρουν τη σκυτάλη στο γραφείο - για να ζήσουν την ισορροπημένη ζωή που επιδιώκουν ".

Τα ερευνητικά δεδομένα από το Κέντρο Ερευνών Pew τους τελευταίους μήνες του 2012 δείχνουν ανησυχητικές τάσεις για το γάμο και το παιδί στις ΗΠΑ. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, αναφέρει ότι τα τελευταία στοιχεία της απογραφής έδειξαν "μόλις μισό" του συνόλου των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι σήμερα παντρεμένο, ένα "ιστορικό χαμηλό". Από το 1960, ο αριθμός των ενηλίκων παντρεμένων έχει μειωθεί από 72 σε 51 τοις εκατό και ο αριθμός των νέων γάμων στις ΗΠΑ μειώθηκε κατά πέντε τοις εκατό μεταξύ 2009 και 2010.

Επιπλέον, η μέση ηλικία στον πρώτο γάμο συνεχίζει να αυξάνεται με τις γυναίκες να παντρεύονται για πρώτη φορά στα 26,5 χρόνια και τους άνδρες στα 28,7. Οι μειώσεις στο γάμο είναι «πιο δραματικές» μεταξύ των νεαρών ενηλίκων. Μόνο το 20 τοις εκατό των ατόμων ηλικίας 18 έως 29 είναι παντρεμένοι, σε σύγκριση με 59 τοις εκατό που ήταν το 1960.

«Εάν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις, το ποσοστό των ενηλίκων που είναι σήμερα παντρεμένο θα πέσει κάτω από το μισό μέσα σε λίγα χρόνια», ανέφερε η έκθεση.

Επιπλέον, η σχέση μεταξύ γάμου και ανατροφής των παιδιών έχει αποσυνδεθεί στο μυαλό της λεγόμενης γενιάς της Χιλιετίας (Millennials), εκείνων μεταξύ 18 έως 29 ετών. Ενώ το 52 τοις εκατό των Millennials λέει είναι ένας καλός γονέας είναι «ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα» στη ζωή, μόνο το 30 τοις εκατό λέει το είναι ίδιο σημαντικό για να είναι ένας γάμος επιτυχημένος, διαπίστωσε μια έρευνα.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι Millennials, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά που προέρχονται από διαζύγιο και έχουν ένα γονέα, έχουν επίσης λιγότερες πιθανότητες από τους μεγαλύτερούς τους να πουν ότι ένα παιδί χρειάζεται τόσο τον πατέρα όσο και την μητέρα στο σπίτι, και ότι οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι άγαμοι γονείς είναι κάτι κακό για την κοινωνία.

Σχ. ΚΟ: Ενώ στη Δύση ο «γάμος των ομοφυλόφιλων» μονοπωλεί το ενδιαφέρον, προβάλλεται ως «μέγα επίτευγμα» και διχάζει την κοινωνία, ο γάμος των ετεροφυλόφιλων (sic) πνέει τα λοίσθια, χωρίς κανείς να νοιάζεται. Σημείο των καιρών.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς Κόκκινε Ουρανέ , ο κλασικος γάμος και η πάλαι ποτέ κλασική οικογένεια πνέουν τα λοίσθια {και δεν χαίρομαι καθόλου γι'αυτό ,αφού σε μια τέτοια οικογένεια μεγάλωσα ευτυχισμένα }.

Τα διαζύγια υπερβαίνουν κατά πολύ το 50% των γάμων και οι μονογονε'ι'κές οικογενειες -με γνωστό η και άγνωστο πατέρα- πλειοψηφούν πλέον σε αρκετές ευρωπα'ι'κές χώρες!Η υπογγενητικότητα είναι απίστευτη σε όλη την Ευρώπη .Στο Παρίσι το 45% των Παριζιάνων {των Γάλλων γιατί οι Αφροασιάτες είναι διαφορετικός παράλληλος κόσμος} ζουν μονοι τους...

Απροσδόκητο σωσιβιο στο θεσμό του γάμου έρχονται να δώσουν οι {υποτίθεται ριζοσπάστες} ομοφυλόφιλοι οι οποίοι, εγκαταλείποντας μαζικά τον ελευθεριακό τρόπο ζωής της GAY LIBERATION , διεκδiκoύν το δικαίωμα στον γάμο αναγνωρίζοντας την αξία του και την αξία των παιδιών !!! Οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ είναι κατά του κλασικού "ετεροφυλοφιλικου" γάμου ούτε θέλουν να τον υπονομεύσουν , κάθε άλλο !
Αυτό δυστυχώς δεν το έχουν αντιληφθεί οι συντηρητικοί συμπολίτες τους ...
Οι ομοφυλόφιλοι λόγω ακριβώς τού ότι στερούνται ένεκα προκαταλήψεων το αγαθό της οικογένειας ,φαίνεται ότι το εκτιμούν πολύ περισσότερο απο τους ετεροφυλόφιλους ,οι οποίοι το θεωρούν δεδομένο ...

Παράξενη πράγματι η εν λογω "αντίφαση" ...που ήδη επισημαίνεται απο κοινωνιολόγους και διανοούμενους.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

SkyWatcher είπε...

Αχιλλέα, μπορείς να μου εξηγήσεις πως κάποιος "πατριώτης" ομοφυλόφιλος που δεν θέλει την υπονόμευση του "κλασσικού" γάμου και ήδη απολαμβάνει το δικαίωμα της αστικής ένωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων, χαρακτηρίζει όσους αντιδρούν στην αντικατάσταση των όρων "πατέρας" - "μητέρα" με το "γονιός 1 και 2" "ομοφοβικούς"..;

Ανώνυμος είπε...

Sky Watcher ,ασφαλώς αναφέρεσαι στη Γαλλία,αφού στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζεται απο την Πολιτεία η ενωση ή η συμβίωση δύο ομοφύλων.
Λοπόν οι Γάλλοι γκέι { και οι πατριώτες και οι διεθνιστές} , τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω ούτε καν διανοούνται να υπονομεύσουν τον κλασικό γάμο .
Ο όρος ομοφοβικός είναι ένας ατυχής νεολογισμός .Ο όρος συντηρητικός είναι υπεραρκετός. Προσωπικα αποφεύγω να κολλάω στον άλλο ετικέτα ,επειδή μετατρεπόμενη σε ιδιότητα εμποδίζει την μετεξέλιξη εκείνου που σταμπάρεται .Δηλαδη μου κολλάνε την ετικέτα ομοφοβικός , θα πρέπει μέχρι τελικής πτώσεως να δικαιολογώ την εσωτερικευμένη ετικέτα ίσον ιδιότητα του ομοφοβικού...

Πάντως ομοφοβικός δεν σημαίνει ρατσιστής ούτε δειλός , αλλά κάποιος που αρνείται την πλήρη κοινωνική ένταξη των ομοφυλόφιλων ,επειδή θεωρεί {λογω προκαταλήψεων ή αγνοίας } ότι απειλείται η κοινωνία απο αυτούς.Προσωπικα την συντηρητικότητα ή έστω την ομοφοβία δεν την καταδικάζω , την κατανοω και προσπαθώ να την απαλύνω, μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι είναι αβάσιμη.

Ρατσιστής φυσικά είναι αυτός που θεωρεί υπανθρώπους τους γκέι και επιδιώκει τη δίωξή τους και την κοινωνικη ή και φυσική εξόντωσή τους.Με τον ρατσιστή δε νομίζω πως μπορείς να συζητήσεις πολλά πράγματα εκτός ίσως τον τρόπο εξοντώσεως σου ...

Οσον αφορά στον γαλλικο νόμο και τους όρους "γονέας1 και γονέας2", όπως αποσαφήνισε χτες η υπουργός Κριστιάν Τομπιρα ,θα αφορά μόνο τους ομοφυλόφιλους γονεις και σε καμμία περίπτωση τους ετερόφυλους γονείς , που θα συνεχίσουν να αποκαλούνται μητέρα και πατερας. Δήλωσε ότι αυτό ήταν μια σκόπιμη παραπληροφόρηση {και ευτυχώς...}.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...


Σόρυ ρε φίλε, αλλά γιατί να δώσει η κοινωνία παιδί σε κάποιον που δεν του δίνει παιδί ο Θεός; Που δεν του δίνει παιδί η φύση;
Είναι αφύσικο. Τελεία και παύλα.

Η κοινωνία δεν μπορεί παρά να καταδικάσει την ομοφυλοφιλία ως κάτι το αφύσικο. Αν θέλει κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος, ας είναι. Δεν μπορείς να τον εμποδίσεις, όπως δεν μπορείς να τον εμποδίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Δεν μπορεί όμως η κοινωνία να επιτρέπει τη διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας. Την προώθησή της.

Είναι καλό που είσαι πατριώτης φίλε, αλλά μην μπλέκεις την ομοφυλοφιλία με τον πατριωτισμό. Ό,τι είδηση και να δεις, βάζεις την ομοφυλοφιλία στο κάδρο με τα σχόλιά σου.

Άσε το. Το ότι είσαι πατριώτης είναι καλό. Αλλά δεν είμαστε εμεις υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία επειδή εσύ είσαι πατριώτης.

Ελληνισμός και Χριστιανισμός πάνε πακέτο. Και ο Χριστιανισμός καταδικάζει την ομοφυλοφιλία. Και αν ψάξεις, θα δεις πως και στην Αρχαία Ελλάδα η ομοφυλοφιλία καταδικαζόταν. Γνώρισε έξαρση την εποχή της παρακμής της Ελλάδος και ήταν μια αιτία της πτώσης της.

Κάνε προσευχή στο Θεό να σε καθοδηγήσει στην προσωπική σου ζωή. Και να είσαι πατριώτης αλλά μην συνδέεις την ομοφυλοφιλία με τον πατριωτισμό. Έτερον εκάτερον.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 4:38 μμ ,

1/Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της υιοθεσίας .'Ομως έχουν κάθε δικαίωμα οι λεσβίες να γίνονται μητέρες με τεχνητή γονιμοποίηση και οι γκέι να τεκνοποιουν με παρένθετη μητέρα , δικαίωμά τους είναι η μητρότητα ή η πατρότητα ,αφού και οι ετεροφυλόφιλοι τεκνοποιούν με τεχνητή γονιμοποίηση και άλλους τρόπους.
Ο σεβασμός στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων είναι πλέον απόλυτος σε όλη την ΕΕ . Δεν βλέπω γιατί η Ελλάδα θα αποτελέσει εξαίρεση.

2/Δεν έμπλεξα καθόλου τον πατριωτισμό με την ομοφυλοφιλία.Απλώς ο ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι φιλόπατρις , ακόμα και εθνικιστής.

3/Ο Χριστός ουδέποτε καταδίκασε την ομοφυλοφιλία.{Αντίθετα ο Μωάμεθ καταδικάζει σε θάνατο τους ομοφυλόφιλους }. Η Εκκλησία είναι αρνητική, όχι λογω της γνωστής ρήσεως του αποστόλου Παύλου,αλλά καθαρά σε μια επίδειξη δυνάμεως σε αδύναμα θύματα προς παραδειγματισμό του ποιμνίου ...
Οι ένδεκα , αυτήκοοι των λόγων του Κυρίου μας , Απόστολοι ουδέποτε κατηγόρησαν τους ομοφυλόφιλους.
Ο Χριστός καταδίκασε απερίφραστα , απολύτως και επανειλημμενως τους πλούσιους ! Η Εκκλησία όμως τους σφιχταγκαλιάζει { είναι δυνατοί για τα δόντια της...},τους ευλογεί και τους κοινωνεί χωρίς κανένα δισταγμό ...οποία αντίφαση !

4/Το τι είναι φυσικό χωράει πολύ συζήτηση . Φυσικό είναι να κατασπαράξει ένας λευκός καρχαρίας ενα παιδί, αν βρεθούν μαζί στη θάλασσα ...σημαίνει ότι εσύ θα επαινεσεις και θα ευχαριστηθείς το φυσικότατο αυτό δράμα ?
Εξ άλλου ο ανθρώπινος πολιτισμός μικρή σχέση έχει με το φυσικό αντιθέτως υφίσταται ως αέναη μετάλλαξη αν όχι άρνηση του φυσικού...

Εν τέλει φίλε θα πρέπει να αντιληφθείς ότι δοξα τω Θεώ ζούμε στην Ευρώπη του 2013 και όχι των σκοτεινών εποχών του μισανθρωπισμού , κατά τις οποίες οι ομοφυλόφιλοι καταδιώκοντο ή και θανατώνονταν ως υπάνθρωποι.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. Αν ήταν φυσικό πράγμα η ομοφυλοφιλία ο Θεός δεν θα είχε πλάσει τον Αδαμ και την Εύα αλλά τον Αδάμ και τον Μπρους.

Το ότι τρώει ο καρχαρίας το ψάρι; Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αν θες εσύ μη φας ψάρι. Μη φας κρέας. Μη φας και φυτά, γιατί και αυτά είναι ζωντανά τα καημένα. Μη φας τίποτε. Δικό σου πρόβλημα.


Ο Χριστός ήρθε και ίδρυσε μια ΕΚΚΛΗΣΙΑ και είπε πως θα είναι μαζί της έως της συντελείας του αιώνος. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ; Πού είναι τώρα; Το έητζ από πού ξεκίνησε;

Θα σου πω και ένα παράδειγμα που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ακρίβώς όταν συζητούσαν να γίνει δεκτή η συμβίωση των ομοφυλοφίλων με τους γάμους σ' εκείνο το νησί, εκείνες τις μέρες ακριβώς έγινε η δολοφονία του αρσενοκοίτη ηθοποιού ( έπαιζε στο ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ). Σα να λέει ο ΘΕΟΣ: ΤΙ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;

Διάβασε τα βιβλία του π. Παϊσίου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 10:37πμ ,

1/Δεν θα επιμείνω στα περί φυσικού , είναι τόσο προφανές οτι αυτό που απαντάται στη Φύση είναι φυσικότατο , ακόμα και η σχιζοφρένεια.

2/Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεάνθρωπος και ως γνωστόν ΔΕΝ κατεδίκασε τους ομοφυλόφιλους !
Μήπως ο Κύριός μας το έκανε αυτό από αφηρημάδα ή από άγνοια του θέματος ? Μήπως αστόχησε η περιέπεσε σε λάθος που δεν τους καταδίκασε?
Ενδιαφέρουσα πράγματι η εκ των απόψεών σου εξαγομενη θέση ότι ο Κυριός μας , ηταν αφηρημένος -ο Λόγος- , αδαής -ο Παντογνώστης-, άστοχος και λανθασμένος -ο Αλάνθαστος - !
Οποία ύβρις !

Η Εκκλησία ΔΕΝ ειναι αλάνθαστη {η εποχή της θεοκρατίας εχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και τα δόγματα της είναι απλώς ιστορικά κελύφη και σεπτά απολιθώματα } . Αλλα ακόμη και αλάνθαστη αν είναι , ας ασχοληθεί πρώτα με τον γνωστό σεξουαλικό προσανατολισμο πολλών ιεραρχών και μοναχών της και μετά ασχολείται και με εμάς τους λα'ι'κούς...Δεν μου αρέσει να επεκταθω επί του θέματος , μου προκαλεί συσπάσεις στομάχου...Αντιλαμβανεσαι ελπίζω.

Ειρήνη υμίν .

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...


Αν έχεις αποδείξεις για ομοφυλόφιλους ιεράρχες δημοσιοποίησέ τις. Γιατί πρέπει να γίνει κάθαρση στην Εκκλησία. Αλλά μη λες ανώνυμα, γιατί την έχω βαρεθεί αυτή την καραμέλα.

Λέγαν πως ο Μεσογαίας έχει εκατομμύρια στις τράπεζες. Διέψευσε επίσημα ο Μεσογαίας. Είπαν για τον Περιστερίου. Διέψευσε ο Περιστερίου.

Αν έχετε στοιχεία δώστε τα στη δημοσιότητα. Αν ξέρετε ονόματα πείτε τα. Να καθαιρεθούν να τελειώνουμε.

Για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Τα είπα όλα.

Αλλά αφού λες πως δέχεσαι πως ο Χριστός είναι Θεάνθρωπος και μπράβο σου, τότε θα πρέπει να δεχτείς τα όσα είπε ο Χριστός για την Εκκλησία. Στο τέλος του κατα Ματθαίον είπε « Εγώ θα είμαι μαζί σας ( εννοώντας όλους τους Χριστιανούς ) μέχρι τη συντέλεια του αιώνος ». Αλλού λέει πως θα στείλει τον Παράκλητο, δηλαδή το Άγιον Πνεύμα, που « θα σας διδάξει πάσαν την αλήθειαν ». Στον Πέτρο είπε πως στην ομολογία του θα οικοδομήσει την Εκκλησία και « πύλαι Άδου ού κατισχύσουσιν αυτής ». Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Και την σκεπάζει και τη συντηρεί παρά τα όποια σφάλματα των ανθρώπων μελών της. Διότι, διαφορετικά τί Θεός θα ήταν, που θα άφηνε κάποιους να καταστρέψουν αυτό για το οποίο έδωσε το αίμα ΤΟΥ;

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Παιδί Βιολί Το Αληθινό είπε...

Θεωρώ ότι το βασικότερο πρόβλημα με το γάμο σήμερα, είναι ότι έχουμε ξεχάσει το νόημά του. Σκοπός του γάμου είναι η σωτηρία κι όχι η συναισθηματική/σωματική/οικονομική ασφάλεια της γυναίκας. Ούτε η σωματική φροντίδα των καθημερινών και πρακτικών αναγκών του άντρα. Δε λέω ότι είναι ωραίο να βλέπουν οι γυναίκες τους άντρες ως εχθρούς, αλλά θεωρώ ακόμη χειρότερο το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα είναι τα σεξουαλικά της προσόντα. Με τέτοιες λογικές όχι γάμος, ούτε απλή σχέση δε στεριώνει. Πολλοί κατηγορούνε το φεμινισμό (δικαίως πολλές φορές) αλλά ποιος κατηγορεί την ευρέως διαδεδομένη κουλτούρα του πορνό;
Σύμφωνα με το άρθρο οι γυναίκες είναι πλέον δυναμικές και δεν είναι γυναίκες πια. Αλλά πόρρω απέχουσιν οι σημερινοί άντρες από το πρότυπο του προστάτη συζύγου.
Συν τοις άλλοις, ένα ζευγάρι σήμερα παίρνει πολύ δύσκολα την απόφαση να παντρευτεί καθώς οι σχετικές κοινωνικές απαιτήσεις είναι πολυδάπανες (πολλοί καλεσμένοι, τραπέζι, κουστούμια, νυφικά, φωτογραφίες κλπ).
οι Millennials είναι λογικό να θεωρούμε ότι δεν είναι κακό για την κοινωνία οι μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς μία τέτοια οικογένεια πιθανότατα να περνούσε τρικυμίες και φουρτούνες από τους καβγάδες των γονιών. Δε λέω ότι είναι σωστό, απλά καταθέτω τι μας διδάσκει το παράδειγμα της προηγούμενης γενιάς.
Σχετικά με όσα αναφέρθηκαν εδώ για τις οικογένειες ομοφυλόφιλων να τεκνοποιούν, ναι είναι δικαίωμά τους. Αλλά μπροστά στα ψυχολογικά προβλήματα που δημιουργούνται στα παιδιά και στο δικαίωμα να μεγαλώνουν σε φυσιολογική οικογένεια είναι μακράν πολύ σημαντικότερα.