Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γάλλοι ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν κατά του "γάμου" των ομοφυλόφιλων


Ο Xavier Bongibault

C-FAM / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν στο Παρίσι πριν δύο εβδομάδες και στις γαλλικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία που θα νομιμοποιεί το «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Γαλλία. Μία από τις εκπλήξεις στη γαλλική εκστρατεία υπέρ του «παραδοσιακού» γάμου είναι ότι στην προσπάθεια αυτή, μαζί με οργανώσεις υπέρ της οικογένειας και ακτιβιστές εντάχθηκαν και ομοφυλόφιλοι.

«Τα δικαιώματα των παιδιών υπερέχουν του δικαιώματος για παιδιά», ήταν το σύνθημα των διαδηλωτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Jean-Marc, Γάλλος δήμαρχος - ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία είναι γνωστή για την ‘laissez faire’ στάση της απέναντι στο σεξ, οι ηγέτες οργανώσεων υπέρ της οικογένειας έσπευσαν να οργανώσουν  έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που ήταν αντίθετοι στον προτεινόμενο «γάμο» των ομοφυλόφιλων.  Όταν ο Γάλλος πρόεδρος Hollande ανακοίνωσε τις προθέσεις του να νομιμοποιήσει το «γάμο» των ομοφυλοφίλων τον περασμένο Νοέμβριο, μια διαδήλωση κατά της πρότασης συγκέντρωσε 100.000 διαδηλωτές. Και τότε αυτό που ξεκίνησε ως μια συζήτηση για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» άλλαξε σε μία συζήτηση σχετικά με το δικαίωμα του παιδιού να έχει μια μητέρα και έναν πατέρα, και οι αριθμοί όσων αντιδρούσαν εκτοξεύτηκαν και συμπεριέλαβαν μάλιστα και απίθανους συμμάχους.

Ο Xavier Bongibault, ένας ομοφυλόφιλος άθεος, είναι ένα από τα γνωστά πρόσωπα που είναι κατά του νομοσχεδίου. «Στη Γαλλία, ο γάμος δεν έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων. Ο γάμος στη Γαλλία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει παιδιά με οικογένειες », είπε σε μια συνέντευξη. «Η πιο σοβαρή μελέτη που έγινε μέχρι στιγμής ... καταδεικνύει σαφώς ότι ένα παιδί έχει πρόβλημα να μεγαλώνει με γκέι γονείς».

Ο Jean Marc, ο οποίος συζούσε με έναν άντρα για 20 χρόνια, επιμένει, «Το κίνημα των ΛΟΑΤ που μιλάει στα μέσα ενημέρωσης ... δεν μιλάμε για λογαριασμό μου. Ως κοινωνία δεν θα πρέπει να το ενθαρρύνουμε αυτό. Δεν είναι βιολογικά φυσικό».

Σοκαρισμένος από το νομοσχέδιο, ο 66χρονος Jean-Dominique Bunel, ειδικός στο ανθρωπιστικό δίκαιο που έχει εργαστεί για την ανακούφιση σε εμπόλεμες περιοχές, είπε στη Le Figaro ότι "μεγάλωσε με δύο γυναίκες" και ότι «υπέφερε από την έλλειψη ενός πατέρα. Μια καθημερινή παρουσία, ένα χαρακτήρα και ένα σωστό αρσενικό παράδειγμα, κάποιο αντίβαρο στη σχέση της μητέρας μου με την ερωμένη της. Ήμουν γνώστης όλων αυτών από πολύ νεαρή ηλικία. Έζησα την απουσία ενός πατέρα, και το έζησα όπως ένα ακρωτηριασμό».

«Μόλις έμαθα ότι η κυβέρνηση επρόκειτο να επισημοποιήσει τον “γάμο” μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, αναστατώθηκα», εξήγησε. Θα «θεσμοποίσουν μια κατάσταση που με έχει σημαδέψει σημαντικά. Σε αυτό υπάρχει μια αδικία που δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να επιτρέψω. " Αν οι γυναίκες που τον ανέθρεψαν είχαν παντρευτεί, "θα έκανα φασαρία και θα προέβαινα σε καταγγελία ενώπιον του γαλλικού κράτους και ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για την παραβίαση του δικαιώματός μου να έχω μια μαμά και έναν μπαμπά. "

Μια οργάνωση υπέρ της οικογένειας που περιλαμβάνει ομοφυλόφιλους είναι σίγουρα διαφορετική από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιθανόν στα περισσότερα μέρη σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι σαφές γιατί, τουλάχιστον ορισμένοι, Γάλλοι ομοφυλόφιλοι είναι όχι μόνο υπέρ του γάμου μεταξύ άνδρα - γυναίκας, αλλά κάνουν και καμπάνια ενάντια στον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων. Θα μπορούσε να πει κάποιος επειδή η Γαλλία έχει ήδη επιτρέψει τη Συμβίωση, για όλα τα ζευγάρια, για περισσότερο από μια δεκαετία. Όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτός ο ισχυρός συνασπισμός μπορεί να σταματήσει τον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Γαλλία.

Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση θα αναλάβει τη συζήτηση του νομοσχεδίου στις 29 Ιανουαρίου.






ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα και θα σε περιλαβει ο ....δηθεν



Πατρικιος

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Ενδιαφερουσα χωρα η Γαλλια.Ακομα γενναει ιδεες ως κοινωνια.Δυστυχως στην δικια μας το επιχειρημα "στην Ευρωπη κάνουν αυτο το πραγμα" λειτουργει ως τελικο επιχειρημα για την δικαιωση της Χ πλευρας

konion είπε...

Κάποιος πρέπει νὰ θέση τὰ αὐτονόητα:
1) Αὐτὴ ἡ κοινωνία δὲν ἦλθε ἀπὸ τὸν Ἄρη, ἀλλὰ δημιουργήθηκε ἀπὸ ἀνθρώπους ποὺ γεννήθηκαν ἀπὸ μήτρα (ὑστέρα).
2) Ἡ ἀναπαραγωγὴ γίνεται ἀπὸ τὴν ἕνωσι ἄρρενος καὶ θήλεος.
3) Ὅταν ἡ ἐπιστήμη βρῆ καὶ ἄλλους τρόπους ἀσφαλοῦς ἀναπαραγωγῆς (κλωνοποίησι ἢ ἄλλους τρόπους ἀναπαραγωγῆς καὶ κυήσεως) τότε σαφῶς ἡ συζήτησις θὰ γίνη σὲ ἄλλη βάσι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ εγώ προέρχομαι απο μια ετεροφυλόφιλη οικογένεια με μια μητέρα και έναν πατέρα
και...
ιδού τα αποτελέσματα !
{Σύνθημα από τη χτεσινή διαδήλωση στο Παρίσι}.
Ασφαλώς υπάρχουν οι γκέι που δεν πιστεύουν στον πολιτικό γάμο ,αλλά επίσης υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Γαλλοι ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ που τον υποστηρίζουν! Δεν πιστεύω αυτό να γίνει είδηση και βιντεάκι ?...

Δεν βλέπω για ποιό σοβαρό λόγο ορισμένοι αντιδρούν στον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων ...Και εξηγούμαι.
1/O μόνος σοβαρός λόγος είναι η ...πολιτική αντιπαράθεση των γαλλικών κομμάτων.Δυστυχώς ο Ολάντ δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα με αποτέλεσμα μια πρωτοφανή για τη Γαλλία και αυθάδη έκρηξη κοινωνικής μισαλλοδοξίας .Αλλά και η Δεξιά έχει ευθύνες και θα το πληρώσει αυτό.

2/Οι ετεροφυλοφιλικές οικογένειες δεν είναι δα και πρότυπα επιτυχίας ,αρμονίας και ευτυχίας για γονείς και παιδιά...και τα διαζύγια είναι πλέον περισσότερα από τους γάμους.

3/ΗΔΗ στη Γαλλία 45.000 παιδιά έχουν γεννηθεί σε ομόφυλες οικογένειες . Αυτά πρέπει να καλυφθούν νομοθετικά ισότιμα με τα άλλα παιδιά.

4/Ανω των μισών παιδιών γεννιούνται ή ζουν σε μονογονε'ι'κές οικογένειες .Μόνο με τη μητέρα ή τον πατέρα τους. Αυτά δεν στερούνται του ενός γονέα ?Να απαγορευθούν τα διαζύγια για το καλό των παιδιών?

5/Να απαγορευθει η γέννηση ή η παραμονή παιδιών σε μονογονε'ι'κές οικογένειες ???

6/Αφού ο σκοπός του γάμου είναι μόνο η τεκνοποίηση ...τότε να απαγορευθεί να παντρεύονται οι ετεροφυλόφιλοι {γυναίκες και αντρες} που δεν μπορούν για διαφόρους λόγους να τεκνοποιούν?

7/Ομως ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ των συμφώνων συμβιώσεως ή των γάμων πρωτίστως η νομιμοποίηση και η προστασία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών από τις διακρίσεις και τις πολυποίκιλλες λεκτικές και "ηθικο"λογικές ρετσινιές και ρατσιστικές επιθέσεις.Η Πολιτέια αναγνωρίζει πλέον πανηγυρικά και προστατεύει ανεπιφύλακτα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

8/Ηδη στην Ευρώπη εχει θεσπιστεί ο πολιτικός {σε ορισμένες και ο χριστιανικός} γάμος σε : Ισπανία ,Πορτογαλία, Δανία, Ολλανδία ,Βέλγιο .
Σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες αναγνωρίζονται θεσμικά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια {εκτός Ελλάδος!!!}.Η Αγγλία σύντομα θεσπίζει επίσης τον πολιτικό γάμο .Η Σουηδία αλλά και η Ιταλία ακολουθούν στο άμεσο μέλλον { και ο Μπερλουσκόνι τάχθηκε πλέον υπέρ}.

9/Η Γαλλία σε λίγο καιρό θα θεσπίσει τον πολιτικό γάμο και για τους γκέι και κανείς δεν πρόκειται να επανέλθει επί του ζητήματος.

Άσχετο με το θέμα της Γαλλίας..Αλήθεια πώς θα αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος ομόφυλες οικογένειες αναγνωρισμένες από τα ευρωπα'ι'κά κράτη τους , οι οποίες θα έρθουν να μείνουν για λίγο ή πολύ στην Ελλάδα ? Θα...χωρίζει τα ζευγάρια ?

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι για μπάτσες ρε τύπε!

Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Σπατάλησε όλη αυτή τη φαιά ουσία, που σπαταλάς στην υπεράσπιση της ομοφυλοφιλίας, για να δεις πως θα αφήσεις την αηδία την οποία ζεις.

Αηδιαστικό! Αυτό είναι το θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών! Αναγουλιάζει όποιος το βλέπει γιατί είναι παρά φύση.

Και το πίπτειν ανθρώπινο. Το εμμένειν εις την πτώσιν δαιμονικόν. Το να υποστηρίζεις και να θες να νομιμοποιήσεις την πτώση είναι πέρα και απ' το δαιμονικό.

Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι έγιναν τέτοιοι, γιατί τους βίασαν κάποιοι, όταν ήταν μικροί.
Και θέλετε να νομιμοποιήσετε αυτό το πράγμα!

Και στο κάτω κάτω δεν προβληματίζεσαι απ' το ποιοί υπερασπίζονται τη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας; Σατανιστές, διεθνιστές, αντίχριστοι, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα. Όλοι αυτοί που τους κατηγορείς για τις θέσεις τους, τί παράξενο! ΌΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:46 ,

δεν θα απαντήσω στο ρατσιστικό και σκοταδιστικό σου παραλήρημα και τις απειλές σου .
Σε καταδικάζει ατιμωτικά η ίδια η πραγματικότητα σε όλη την Δυτική Ευρώπη .
Αν δεν το ξέρεις...δεν ζούμε στην εποχή του Μεσαίωνα και του Γ΄Ρά'ι'χ . ΞΥΠΝΑ !

Sky Watcher νόμιζα πως αποκλείεις τέτοιας ρατσιστικής υποστάθμης "σχόλια".

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...



Αγαπητέ Skywatcher

Μπράβο σου, που σε πείσμα του κάθε ιεροκήρυκα-"ηθικολόγου" της "πολιτικής ορθότητας" και κόντρα στις "ιερεμιάδες" του ψευτο-"φωταδισμού" και της ηθικής αποδόμησης των κοινωνιών, αναδεικνύεις αυτά τα θέματα, τα οποία περνάνε στα ψιλά των πολιτικά ορθών "μμε".

Η αλήθεια είναι πώς με εξέπληξε ευχάριστα η κινητοποίηση τόσο μεγάλου όγκου διαδηλωτών , με δεδομένο ότι η γαλλική κοινωνία ανέκαθεν αποτελούσε μια χώρα μειωμένων ηθικών αντανακλαστικών, κοσμική , με έντονο αντικληρικαλισμό, αθεϊσμό και απολύτως παραδομένη στα κελεύσματα της "φωταδιστικής"
μετανεωτερικότητας.


Σχολιαστές της εποχής Β' παγκοσμίου πολέμου, επισήμαιναν την τρυφηλή , μαλθακή, άσωτη και χωρίς ιδανικά ζωή της γαλλικής νεολαίας, που οδήγησε στο περίφημο "pourquoi?" , όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα ν'αντισταθούν στο ναζιστικό σκότος υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.Τ' αποθέματα ηθικού σφρίγους είχαν στερέψει στην γαλλική κοινωνία...Εξ'ού και το προσωνύμιο "πουρκουάδες"!

Από τότε κύλησε πολύ καιρό στ'αυλάκι.Ο πόλεμος πέρασε, η τρυφηλότητα και η ( ηθική) μαλθακότητα επέστρεψαν και η ζωή κυλούσε αρμονικά και "προοδευτικά"...

Παραδόξως , η Γαλλία δείχνει να ξυπνά από τον "προοδευτικό" της λήθαργο και να ξαναβρίσκει ηθικό παλμό.

Επί του θέματος , έχω την αίσθηση πως κάποιοι ομοφυλόφιλοι αντιτίθενται στην νομιμοποίηση του "γάμου" , για λόγους καθαρά ιδεολογικούς, θεωρώντας τον ως αναχρονιστικό κατάλοιπό του παρελθόντος που αναπαράγει πατριαρχικές-εξουσιαστικές δομές..Από κάτι gays ( sic ) αριστεριστές, παρόμοια έχω ακούσει.

Θέλω να πω με αυτό , πως η συγκατάνευση με μεγάλη μερίδα της γαλλικής κοινωνίας, στο θέμα αυτό , δεν είναι απολύτως αθώα...

Σε αυτή την αφύσικη σύμπλευση, η πιο καλόπιστη σκέψη που μπορώ να κάνω , είναι πως ενδεχομένως και να υπάρχουν και κάποιοι ομοφυλόφιλοι που να έχουν συνείδηση της κατάστασης τους και να την βιώνουν με κάποια αξιοπρέπεια ώστε να μην θέλουν να προκαλέσουν (έτι περισσότερο απ΄ο,τι συνήθως) την κοινωνία..

Και φυσικά φαιδρότητες του τύπου:" οι gay θα σώσουν(!) τον...πατροπαράδοτο θεσμό του γάμου" , όπου τα παιδιά με δύο "μπαμπάδες" ή "δύο μαμάδες" , θα είναι ο κανόνας... Παραπέμπουν μόνο σε μια "Οργουελικού" τύπου κοινωνία.(Ειρήσθω εν παρόδω εξαιρετικό το σχετικό άρθρο).

Η δικαιοπλαστική εξουσία του Κράτους , από πολύ νωρίς ζήτησε να ορίσει ( και να περιφρουρήσει) επαρκώς τον θεσμό του γάμου και της συνδεόμενης με αυτόν οικογένειας , αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο του στην εξέλιξη και λειτουργία των κοινωνιών...

Οι κοινωνιολογία στον χώρο του δικαίου , διδάσκει για παράδειγμα πως στις πρώτες εξελιγμένες δικαιικά κοινωνίες , η πρώτη βασική απαγορευτική νόρμα αναφορικά με το γάμο και την οικογένεια ήταν αυτή της αιμομιξίας ανάμεσα στους στενούς συγγενείς.

Καμία πολιτισμένη κοινωνία έως σήμερα δεν διανοήθηκε να δώσει το δικαίωμα του γάμου και ιδίως της ανατροφής παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια...κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Αφού η ίδια η φυσική νομοτέλεια, η "Λογική" δηλαδή της φύσης για τον άνθρωπο, δεν δίνει το δικαίωμα της τεκνοποιίας σε ομοφύλους γιατί να το δώσει η κοινωνία;;...Άλλωστε αν η βασική γενετήσια ορμή στον άνθρωπο ήταν ομοφυλοφιλική, πολύ απλά η ανθρωπότητα θα είχε σβήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια..

Στην αδήριτη αυτή πραγματικότητα της ζωής και της ανθρώπινης φύσης αντιτάσσεται το έωλο ασφαλώς και λογικά εσφαλμένο ψευδό-επιχείρημα της υιοθεσίας παιδιών από ετερόφυλα ζευγάρια με αδυναμία προς τεκνοποιία και ως εκ τούτου ( κατά παράβαση της φύσης και της λογικής) και από ομόφυλα ζευγάρια.

Υπάρχει αυτονόητη ,για κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο, διαφορά μεταξύ της παθολογικής ανικανότητας προς τεκνοποιία και της ανικανότητας λόγω διαστροφής του γενετήσιου προσανατολισμού..Στο κάτω,κάτω και ομοφυλόφιλος ( θεωρητικά πάντα ) θα μπορούσε να τεκνοποιήσει ( εφόσον είχε αναπαραγωγική ικανότητα) συνάπτοντας ετεροφυλική σχέση..

Συνεχίζεται…


allos anonimos είπε...

άτσατις και η σούπερ-ρετσινιά: "ρασιστ-ρασιστ"!!!
μου θυμίζει την απάντηση ενός ατσίγγανου σε ρεπορτάζ της ετ3, που τον ρώτησε ο προοδευτικός ρεπόρτερ αν υποφέρει από ρατσιστική αντιμετώπιση:

"αυτά που με λες είναι βυζαντινά"

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο…

Πάμε παρακάτω...Δικαιώματα έχουν ΚΑΙ τα παιδιά..για να μην πούμε κυρίως αυτά..

Το άρθρο που ανήρτησες αγαπητέ φίλε, παρουσιάζει κατά τρόπο εξαιρετικό και αυτή την πτυχή του θέματος.θεωρώ πως η αφύσικη εξέλιξη των δυτικών κοινωνιών, παραγνωρίζει το θέμα αυτό.

Όλες οι σχετικές έρευνες δείχνουν πως τα παιδιά που ανατρέφονται από δύο ετερόφυλους γονείς, είναι κατά τεκμήριο, πιο ευτυχισμένα και κοινωνικοποιούνται πιο εύκολα σε σχέση με τα παιδιά που ανατρέφονται από ένα γονιό ή από ομόφυλα ζευγαριών.

Και πως θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο άλλωστε;;Η ύπαρξη τόσο πατρικού όσο και μητρικού προτύπου στην οικογένεια , δίνει την ευκαιρία στο παιδί να ταυτιστεί με τον γονέα του αντίστοιχου φύλου, διερευνώντας παράλληλα και την φύση του άλλου φύλου , "εσωτερικεύοντας" κατά τον τρόπο αυτό ,τις ανθρώπινες σχέσεις σε όλη τους την πληρότητα όπως εκφράζονται από τις δύο διαφορετικές αλλά
αλληλοσυμπληρούμενες υποστάσεις της ανθρώπινης φύσης, την ανδρική και την γυναικεία.

Και εδώ παρουσιάζεται άλλο ένα έωλο φαιδρο-κατασκεύασμα της "gay προπαγάνδας":..."Ο ετεροφυλόφιλος γάμος βιώνει κρίση! Άρα δώστε και σ'εμάς την ευκαιρία να...δοκιμάσουμε",λες και η ανατροφή των παιδιών είναι θέμα "κοινωνικού πειράματος".

"...αφού κατά βάση ( αυτό δεν το λένε φωναχτά, οι "ετεροφοβικοί"…gays αλλά σαφώς υπονοείται...) είμαστε ικανότεροι, πιο ευαίσθητοι και πιο..ευφυείς από τους ετεροφυλόφιλους για ν'αναθρέψουμε ένα παιδί"..

Κρυφο-ρατσισμός δηλαδή... από τους..αντιρατσιστές!

Φυσικά είναι γελοιωδώς παράλογο ακόμα και ως προπαγανδιστικό τέχνασμα να υποστηρίζει κάποιος ότι ο παραδοσιακός γάμος βιώνει κρίση λόγω της..."διαφοράς των φύλων"! Άλλα είναι τα αίτια της κρίσης του γάμου και φυσικά η ηθική διάβρωση, ο ατομισμός και το ατέρμονο κυνήγι της υλικής επιτυχίας ,φέρουν ισόποσα μερίδιο ευθύνης!

Βρίσκω αφάνταστα ,σχεδόν "εωσφορικά" εγωιστικό - σχεδόν εγκληματικό - , για κάποιον που δηλώνει ομοφυλόφιλος, να ζητά να υιοθετήσει παιδί..χωρίς να σκέφτεται το ίδιο το παιδί!

Καλές οι..δακρύβρεχτες επικλήσεις στον ( ρηχό ) συναισθηματισμό επίπεδου Βίπερ Νόρα και Άρλεκιν, χάριν εντυπώσεων, αλλά καλό είναι να υπάρχει και λίγη αληθινή ευαισθησία..ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά!!

Η μόνη παραχώρηση που εγώ ο κακός "ρατσιστής","σκοταδιστής","οπισθοδρομικός" και με…υβριδικό dna από νεφελίμ και εξωγήινο ναζιστοφασίστα", μπορώ , νομικά σκεπτόμενος , να δεχτώ, είναι οι "ελεύθερες ενώσεις" , υπό τύπον εταιρικής σχέσης για την ρύθμιση περιουσιακών και κληρονομικών θεμάτων των ατόμων αυτών..

Σε καμία περίπτωση «σύμφωνο συμβίωσης» , πολύ περισσότερο «γαμός» και αλίμονο , υιοθεσία τέκνων…«τεκνών» μπορεί ,αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία….

Το δίκαιο (οφείλει να ) έχει και «παιδευτική» σημασία και λειτουργία ,για όσους δεν γνωρίζουν , καθιερώνοντας ένα mimimum κοινωνικής ηθικής..

συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

( τελευταία )συνέχεια από το προηγούμενο........

Είναι γεγονός πως σε μερικές δυτικές κοινωνίες έχουν επιβληθεί, μετά από πιέσεις του πανίσχυρου ομοφυλοφιλικού λόμπι ( γιατί φυσικά κανείς πολιτικός δεν ξυπνά μια ωραία πρωία , με πρώτη έγνοια να ρυθμίσει νομοθετικά, αυτά τα ζητήματα) , νομοθετικά εκτρώματα κατά διασταλτική ( έως ξεχειλωμένη ) ερμηνεία των όρων "γάμος" και "οικογένεια" ,ώστε να περιλάβει και ομόφυλα ζευγάρια…

Φυσικά είναι άκριτη ξενοφιλία και ιδεολογικός επαρχιωτισμός να θεωρήσουμε ότι οι…φωτισμένοι δυτικοί σκέφτονται ορθότερα από τον Έλληνα νομοθέτη , τουλάχιστον στο σημείο αυτό..

Παράλληλα τα κατά τόπους εθνικά δίκαια , βασίζονται και στην παράδοση και στα ήθη κάθε τόπου.Παρά δε τις πιέσεις που δέχεται το «εθνικό δίκαιο» στα πλαίσια της ευρωπαϊκής συσσωμάτωσης , ανθίσταται σθεναρά στην λαίλαπα της ηθικό-νομικής αποδόμησης των παραδόσεων.Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το δικαίωμα της Ιταλίας ν’αναρτά τον Εσταυρωμένο στις σχολικές αίθουσες παρά τις σχετικές προσφυγές αθέων.

Στα καθ’ημάς , η συνταγματική κατοχύρωση της προστασίας της οικογένειας ( Σ21) ως «θεμέλιο» μάλιστα της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους , εννοεί ασφαλώς την παραδοσιακή οικογένεια…

Υπάρχουν θύλακες αντίστασης στα σχεδιαζόμενα…

Αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου ( με την διάλυση του νομικού status quo της παραδοσιακής οικογένειας ) γιατί να μην δοθεί δικαίωμα γάμου και σε πολυπρόσωπες ενώσεις ατόμων;..Δηλαδή κοινόβια…Ναι έχει ακουστεί και αυτό!

Γιατί όχι και σε αιμομίκτες ; ( που λέγαμε πιο πάνω;….θα έχει πέσει άλλωστε και το τελευταίο ταμπού των παλιανθρώπων σκοταδιστών !)

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63643742

Όλοι δεν έχουν άλλωστε δικαίωμα στην..."οικογένεια", σ’έναν Οργουελικά πλασμένο κόσμο;…Σ'έναν κόσμο «πολύμορφης διαστροφής» όπως τον ήθελε ένας από τους πατέρες της πολιτικής ορθότητας, ο Herbert Marcuse;

Καλέ μου Φίλε Skywatcher , νομίζω πως πέρα από το «1984» του Όργουελ , θα έπρεπε να θυμηθούμε και τον «Θαυμαστό καινούργιο κόσμο» του Άλντους Χάξλεϋ….

Ας ετοιμαστούμε να ζήσουμε σε μια φανταστική νέα διαστροφική δυστοπία!

VAMOS!

ΥΓ Ζητώ συγνώμη από τον καλοπροαίρετο αναγνώστη για τα μακροσκελή μηνύματα...