Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΝΔΙΝΟ: "Μουσουλμανική Περίπολος" βγαίνει στους δρόμους εκφοβίζοντας τους ‘αμαρτωλούς’ Βρετανούς και λέγοντάς τους ότι "εδώ είναι μουσουλμανική περιοχή" (video)



Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις αναφορές για μια συμμορία μουσουλμάνων ‘αυτόκλητων τιμωρών’ που βγαίνουν με κουκούλες στους δρόμους και απαιτούν από τους άνδρες που συναντούν να αφήσουν το αλκοόλ και από τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους όταν είναι στην «μουσουλμανική περιοχή» τους.

Οι άνδρες που φοράνε κουκούλες, αυτοαποκαλούνται ‘Μουσουλμανική Περίπολος’ και γυρνούν στους δρόμους του Λονδίνου και αποκαλώντας τις λευκές γυναίκες «γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό».

Η συμμορία έχει τραβήξει βίντεο να τα βάζουν με έναν «σατανικό» μπεκρή και να δείχνουν έναν ποδηλάτη που έχει πέσει βαριά χτυπημένος στον δρόμο μετά από τροχαίο ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι τραυματίστηκε επειδή ήταν ακάθαρτος.

Φωτο: Η μουσουλμανική περίπολος πήρε το αλκοόλ από αυτόν τον άνθρωπο και ανέβασαν την σκηνή στο YouTube 
Κάποια στιγμή ένα μέλος της ομάδας λέει: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν νιώθετε αποτροπιασμό», ενώ μετά λέει ότι είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες «που εφαρμόζουν το Ισλάμ πάνω σας» οι ίδιοι.

Έχουν ανεβάσει βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube με τον πιο πρόσφατο τριών λεπτών clip.

Η Scotland Yard λέει ότι ερευνά το θέμα.

Στο βίντεο που γυρίστηκε από κινητό τηλέφωνο το βράδυ στο Waltham Forest του Λονδίνου, ακούγονται κάποιοι άνδρες να φωνάζουν σε κάποιους λευκούς Βρετανούς ότι «εδώ είναι μια μουσουλμανική περιοχή».

Το βίντεο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ‘The Commentator’ αναφέρει: Από γυναίκες που περπατάνε στους δρόμους ντυμένες σαν γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό, έως μεθυσμένους ανθρώπους που κρατάνε στα χέρια τους αλκοόλ, μέχρι μεθυσμένους που σκοτώθηκαν στη μέση του δρόμου, θα κάνουμε το καλύτερο για να τα πιάνουμε όλα και να τα απαγορεύουμε όλα. "
Μια σκηνή δείχνει τους κουκουλοφόρους να αναγκάζουν έναν περαστικό να πετάξει ένα κουτάκι μπύρας μακριά, και να του λένε ότι είναι η Μουσουλμανική Περίπολος και ότι το αλκοόλ είναι ένα «κακό που απαγορευεται».

Λένε στη συνέχεια, σε μια ομάδα γυναικών «απαγορεύεται να ντύνονται έτσι και να εκθέτουν τον εαυτό τους έξω από το τζαμί».

Σε μια άλλη περίπτωση, μια γυναίκα προσβάλλεται από τις απαιτήσεις τους και τους λέει ότι εδώ είναι Μεγάλη Βρετανία και ως απάντηση εκείνοι της λένε ότι «δεν σέβονται όσους παρακούν τον Θεό».

Ο Mohammed Shafiq, ο διευθύνων σύμβουλος της μουσουλμανικής οργάνωσης Ίδρυμα Ραμαντάν, που αγωνίζεται για την «ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των κοινοτήτων», καταδίκασε τη συμπεριφορά της ομάδας, λέγοντας : «Ζούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ισχύει η νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν πρέπει να υπάρχει ο νόμος του όχλου. Αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοια συμπεριφορά, τότε είναι ανησυχητικό, αλλά είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. "

Σε ένα clip μπροστά από μία διαφήμιση σουτιέν λένε: «Οι μουσουλμάνοι έχουν αναλάβει να υπερισχύσει το καλό και να απαγορευτεί το κακό και να καλύψουν αυτούς τους γυμνούς ανθρώπους.

Δείχνουν μετά μια σειρά από διαφημίσεις του προϊόντος που έχουν ψεκαστεί με σπρέι, αλλά και μια διαφήμιση στην οποία έχουν ρίξει βενζίνη και έχουν βάλει φωτιά.

Δείτε το βίντεο:


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι υπέρ των φόνων μεταναστών αλλά το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι τα «χειρότερα πλάσματα" (Κοράνι 98:6) και ότι ο Αλλάχ δεν έχει καμία αγάπη για τους άπιστους (Κοράνι 3:32).
ΣΟΚ στην Αγγλία..Συμμορία πακιστανών ισλαμιστών απειλούσε με αποκεφαλισμό ανήλικα κορίτσια και τις ωθούσε στην πορνεία..Βίντεο
http://ellinonea.blogspot.gr/2013/01/986-332.html#more
Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η ιστορία που εξετάζεται σε βρετανικό δικαστήριο και αφορά την κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών από ισλαμιστές σωματέμπορους.. Επτά άνδρες πακιστανικής καταγωγής και δύο από τη Βόρεια Αφρική κατηγορούνται για 79 αδικήματα σε έξι ανήλικα κορίτσια (Βρετανίδες).
Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμό παιδιών, της σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων και της παιδικής πορνείας.
Τα ονόματα της συμμορίας συνόδευε στο τέλος το γράμμα Μ που σήμαινε Μωάμεθ. Απόσπασμα από αγγλικό blog για την ίδια υπόθεση.
Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι τα «χειρότερα πλάσματα" (Κοράνι 98:6) και ότι ο Αλλάχ δεν έχει καμία αγάπη για τους άπιστους (Κοράνι 3:32). Επίσης κοράνι 47,4 «όταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες γερά τα δεσμά του αιχμαλώτου».
Το Ισλάμ υποστηρίζει, επίσης, τη σεξουαλική εκμετάλλευση των αιχμαλώτων γυναικών (Κοράνι 4:24) και προωθεί την σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας (Κοράνι 65:4).
Βάλτε τα όλα αυτά μαζί, και θα καταλάβετε τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη συμμορία.
Ωστόσο, όποιος αναφέρει αυτά ακριβώς που γράφει το κοράνι μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ρατσιστής και ως κήρυκας της ισλαμοφοβίας.
Βλέπετε ο νομοθέτης δεν προέβλεψε τον ισλαμικό ρατσισμό εις βάρος ανυπεράσπιστων ανθρώπων,παρά μόνο αυτών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρουν απλώς τι γράφει το κοράνι.
Θα διαμαρτυρηθεί επίσης κανείς γι΄αυτόν τον ακραίο ρατσισμό, την βιαιότητα και την μισαλλοδοξία;

kostas.lacon είπε...

Οι απαγορευμένες "ισλαμικές" ζώνες άρχισαν να εμφανίζονται γύρω απο τις μεγάλες πόλεις {εν ειδει θηλιάς...} πριν δέκα περίπου χρόνια στην Αγγλία αλλά και τη Γαλλία πλέον , ως συνέπεια ενός καλομελετημένου προτσές.
Χαρακτηριστικά συμπτώματα :
1/ Αρχικώς η καθημερινή αλλοδαπή εγκληματικότητα και η λεκτική και σωματική βία κατά των λευκών διώχνει τους πιο δειλούς από τους παλαιούς κατοίκους. Το παζλ συμπληρώνουν οι υπόλοιπες "πληγές" του ισλάμ ...
2/ Λιθοβολισμός από νεαρούς των εκκλησιών που απομένουν σε λειτουργία , ακόμη κι όταν υπάρχουν χριστιανοί μέσα.
3/Μετατροπή των εκκλησιών των ισλαμοκρατούμενων συνοικιών σε τζαμιά , αφου πρωτα εξαφανίσουν τα χριστιανικά σύμβολα {!}. Μάλιστα τα κοιμητήρια που συχνά υπάρχουν δίπλα τους ισοπεδώνονται, οι πέτρινοι σταυροί και οι επιτάφιες πλάκες πετιούνται ως μπάζα {!} , το ίδιο και όσα οστά κεκοιμημένων ξεθαφτούν απο τον εκσκαφέα {!}.
3/Οι Ευρωπαίες καθώς και οι μοντέρνα ντυμένες μουσουλμάνες βρίζονται χυδαία ως πόρνες .
4/Τα μαγαζιά που πωλούν αλκοόλ εκδιώκονται , το ίδιο και οι περιφερόμενοι αλκοολικοι ευρωπα'ι'κής καταγωγής.
5/ Τα γκέι μπαρ ,καφετέριες και εστιατόρια μετακομίζουν...μόνα τους , δεν χρειάζεται να τα διώξουν οι φανατικοί επήλυδες!
Το ίδιο μετακομίζουν και οι γκέι κάτοικοι ή πλέον κρύβονται και δεν τολμούν όχι να φιληθούν ,αλλά ούτε καν να κρατηθούν χέρι χέρι {πράγμα που συνηθίζουν στις "ευρωπα'ι'κές" περιοχές}.
6/ Η ασέβεια ή και η βία προς τους ηλικιωμένους γηγενείς είναι καθημερινό φαινόμενο , ενω συχνά περνούν δίπλα σου φωνάζοντας ή μουρμουρίζοντας σαλ μπλαν δηλαδή βρωμιάρη λευκέ...
7/ Αυτο που μένει πλέον , μετα το άτακτο φευγιό των γηγενών , στο ισλαμικό γκέτο είναι το αστικό κέλυφος των κτιρίων και των δρόμων.
Λάφυρο στα χέρια των εποίκων.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ...Ευρωπαίοι σιλάνς μην και σας πουν ρατσιστές !
Καληνύχτα Ευρώπη
Καλημέρα Ευράβια !

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι όμως ψέμα ότι οι γυναίκες περπατάνε στους δρόμους ντυμένες σαν γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό, και μεθυσμένοι κρατάνε στα χέρια τους αλκοόλ και σκοτώνονται στη μέση του δρόμου.
Η ηθική σήψη των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών θα οδηγήσει μοιραία σε βίαιη διόρθωση. Η φύση απεχθάνεται το κενό και το ισλάμ έρχεται να καλύψει το ηθικό κενό από την υποχώρηση του χριστιανισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 21 Ιανουαρίου 2013 - 5:45 π.μ.,

Δεν είναι μόνο το ηθικό κενό, αλλά και ἡ υπογεννητικότητα και τέλος οι βλαμμένες ιδέες

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5,45 μου φαινεσαι για μουσουλμάνος για όσα έγραψες.....(ισος και να κάνω λάθος)Αποδεχτηκες πλήρως ότι είπαν έκαναν οι ισλαμοφασιστες στο Λονδίνο για το θέμα της ηθικής.Αν είσαι μουσουλμάνος και δεν σου αρέσει εδώ πάρε την οικογένεια σου και δρομο για το αφγανισταν. Εδω είναι Ελλάδα και το κενό στην ηθική που έχουμε δεν θα το καλύψουμε με το βρομο Κοράνι και την Σαρία.Αν δεν είσαι μουσουλμάνος αγνόησε όσα γράφω.Δέχομαι όσα λες για την ηθική αλλά και οι μουσουλμάνοι δεν πάνε πίσω.(παντρεύονται μικρά παιδιά.Ασκούν βια στις συζύγους.Σφάζουν αβέρτα στο όνομα του Αλλάχ.Βιαζουν.).

Ανεμόμυλος είπε...


Μήπως να τους καλέσει η Κεφαλογιάννη να κάνουν λίγη "εκκαθάριση" στον Κάβο της Κέρκυρας, που γίναμε διεθνώς ρεζίλι με τα καπρίτσια των "Λευκών ζώων";;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:45 πμ ,

την θετική σου άποψη για την "ηθικότητα" του Ισλάμ, που δήθεν θα σώσει την Ευρώπη απο την ανηθικότητα, συμμερίζονται αρκετοί χριστιανοί ιεράρχες και οργανώσεις στη Δύση...
ΛΑΘΟΣ μέγα λάθος που θα το πληρώσουν ακριβά !
Και τώρα ένα μικρό μάθημα ισλαμικής"ηθικής" :
1/Η θρησκεία , που βάζει τον Θεό να επιτάσσει ως θρησκευτικό καθήκον τη τζιχάντ κατά των απίστων , την υποδούλωσή τους και την απόλυτη περιφρόνηση προς αυτούς,δεν μπορεί να είναι ηθική.48 φορές μέσα στο Κοράνιο καλούνται από τον Θεό οι πιστοί να σκοτώνουν τους απίστους !Ο ίδιος ο Μωάμεθ σκότωσε αμέτρητους "απίστους" Αραβες και Εβραίους .Το αιματοβαμμενο σπαθί του φυλασσεται ως κόρη οφθαλμού στο μεγάλο τζαμί της Μεκκας!

2/Οι χριστιανοί αν κρατήσουν τη θρησκεία τους πρέπει να πληρώνουν φόρο ,να μην χτίζονται νέες εκκλησίες,οι καμπάνες να μην ηχούν κλπ εντελώς απίστευτα πράγματα ,που κάνουν το απαρχά'ι'ντ να φαντάζει πρότυπο ουμανισμού !Κι όμως υπάρχουν δυτικοί χριστιανοί που ανέχονται την ισλαμική προπαγάνδα...

3/Ο Χριστός είπε ο "αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω", {πηγαίνοντας κόντρα στον Νόμο της Παλαιάς Διαθήκης !}, σε αντίθεση με το ¨ηθικό" Ισλάμ που σκοτώνει με λιθοβολισμο , αποκεφαλισμό και ακρωτηριάζει χέρια !
Η αρμόζουσα ποινή για τις μοιχαλίδες και τους ομοφυλόφιλους είναι μία , ο ...θάνατος .Υπάρχει κάτι το ηθικό και ανθρώπινο σ'αυτή την ποινή ?
Μάλιστα ο Μωάμεθ στις Χαντίθ ορίζει οτι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να γκρεμίζονται απο το υψηλότερο σημείο της πόλεως ! Στο Αμστερνταμ τα τελευταία χρόνια αρκετοί γκέι εχουν γκρεμιστεί περιέργως απο οροφές κτιρίων...Μιλάμε για "ηθική" που σπάει κόκκαλα.

3/Η πολυγαμία και η παιδεραστία υμνούνται στο Ισλάμ, αφου ο ίδιος ο Μωάμεθ παντρεύτηκε εννέα γυναίκες !!!!! , μάλιστα η τελευταία του "γυναίκα" η Α'ι'σά ήταν έξι {6}ετών όταν την παντρεύτηκε και εννέα όταν τη ...βίασε !!!!!!Αυτός ο Σαρδανάπαλος μπορεί να λογίζεται ως ανορθωτής της ...ηθικής ?

4/ Κόκκινε Ουρανέ θα ήταν ενδιαφέρον να παρουσιάσεις στο κοινό σου τα παιδιά BASHI BAZI και τα "παζάρια" με παιδιά και εφήβους σε πόλεις του Ισλάμ .Στις ισλαμικές χώρες η παιδεραστία είναι κανόνας αλλά στο σιωπηλό.Όλοι ανεξαιρέτως οι ενήλικοι άντρες γνωρίζουν αλλά δεν το συζητούν δημόσια.Στο Αρμπίλ του Ιράκ σε έναν δρόμο του βλέπεις παρατεταγμένα πάρα πολλά παιδιά και εφήβους να εκδίδονται σε μεγαλύτερους για ευτελές ποσόν.Στην Τυνησία και Αλγερία οι ίδιοι οι "ηθικοί" πατέρες πουλούσαν τους μικρούς γιούς τους στους"ανήθικους" Γερμανογάλλους τουρίστες !

5/ Να αναφερθώ και στα ουρί του παραδείσου ,τα οποία καθως βεβαιώνει ο "προφήτης" Μωάμεθ θα προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες στους πιστούς που σκοτώθηκαν στην τζιχάντ κατά των απίστων !!! Μάλιστα ο Μωάμεθ είναι ιδιαίτερα αναλυτικός στο θέμα αυτό ...τα ουρί είναι 70 τον αριθμό για κάθε πιστό , είναι πανεμορφα κορίτσια και αγόρια που παρά την χρήση παραμένουν ...παρθένα !!!Έτσι ορίζει ο Αλλαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6/Τι να πούμε και για την θέση της γυναίκας ? Είναι το μεγάλο θύμα του Ισλάμ.Να θυμίσω την εγκληματική κλειτοριδεκτομή ? Υπάρχει μόνο ως υπηρέτρια του ανδρός .Η ευτυχία της καθώς λέει ο "προφήτης" απατεώνας βρίσκεται κάτω απο το πέλμα του αντρός της!!!!Μάλιστα ο ίδιος ο ..."θεός" στο Κοράνιο ορίζει πως , αν δεν υπακούσει στις ερωτικές ορέξεις του συζύγου της ,αυτός επιβάλλεται να την δείρει και να τη διώξει απο το κρεββάτι του !!! Τρεχάτε πανηλίθιες φεμινίστριες στα φιλομεταναστευτικά- φιλοισλαμικά φεστιφάλ!Ντροπή σας!

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα περί της ανύπαρκτης ηθικής του Ισλάμ, που θέλει να μας διδάξει ...ηθικη , αλλά πήρατε πιστεύω μια μικρή γεύση της.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι θέλετε να μάθετε τι είναι τα αγόρια Bashi Bazi στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν μπορείτε να δείτε σχετικά βίντεο στο YOUTUBE .Εκεί μπορείτε να δείτε επίσης ανώτατους "ηθικούς" και "σεβάσμιους" σε'ί'χηδες και ιμάμηδες απο τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, {τα ίδια πρέσβευε και ο "άγιος" αγιατολλαχ Χομε'ι'νί } , να υποστηρίζουν την πολυγαμία και την παιδεραστία ! Μάλιστα μερικοί αισχροί, {σατανογεννημένοι που έλεγε κι η γιαγιά μου...}, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα κατά το Ισλάμ στο να βιάζονται νιόπαντρα κοριτσάκια έξι{6} ετών μέχρι και έξι {6} μηνών !!!!
Μιλάμε για την απόλυτη "ηθική" , πιο πολύ δεν υπάρχει , πεθαίνεις...

Αχιλλέας Πάτροκλος.