Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: Ήθελε να σκοτώσει όσο πιο πολλούς μπορούσε μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνούσαν με τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων



Τον Αύγουστο του 2012 ο ομοφυλόφιλος Αφροαμερικάνος Floyd Corkins εισέβαλε ένοπλος στο κτίριο μιας χριστιανικής συντηρητικής ομάδας που υπερασπίζεται τις αξίες της οικογένειας στην Washington, έχοντας σκοπό να δολοφονήσει όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή η οργάνωση αυτή είναι αντίθετη με τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων. Σε πλήρη συμφωνία, αστυνομία και media στις ΗΠΑ της «ανεκτικότητας» και της «διαφορετικότητας» που μάχονται κατά του «μίσους», παρέλειψαν εξ αρχής να αναφέρουν ότι ο τύπος ήταν ομοφυλόφιλος και δεν θεώρησαν την πράξη «έγκλημα μίσους». Φυσικά, θα είχε γίνει χαμός εάν γινόταν επίθεση «συντηρητικού» σε κτίριο φιλο-ομοφυλοφιλικής οργάνωσης. Τι επίθεση λέμε τώρα; Και μία «φάπα» να έπεφτε θα είχαν ζητήσει να τεθούν «εκτός νόμου» όσοι χριστιανοί δεν πιστεύουν στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.  

Το άρθρο από το CNN / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μετά από χρόνια σκέψης, ο Floyd Corkins είχε τελικά ένα σχέδιο.

Θα αγόραζε ένα όπλο και θα μάθαινε πώς να το χρησιμοποιήσει. Θα σταματούσε σε ένα κατάστημα Chick-fil-A για να πάρει 15 σάντουιτς, τα οποίο σχεδίαζε να πετάξει στα πρόσωπα των εργαζόμενων που ανέμενε να σκοτώσει στην χριστιανική συντηρητική οργάνωση Family Research Council (FRC - ‘Οικογενειακό Ερευνητικό Συμβούλιο’) στην Ουάσιγκτον.

Θα έκανε μια δήλωση, που θα μιλούσε «κατά των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό το κτίριο», σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, όπου ο Corkins ομολόγησε την ενοχή του την Τετάρτη σε τρεις κατηγορίες που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς του Αυγούστου στο κτίριο της συντηρητικής οργάνωσης.

Ο Corkins είπε στον δικαστή Richard Roberts ότι ήλπιζε να εκφοβίσει όσους αντιτίθενται στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Οι πυροβολισμοί ήρθαν εν μέσω έντονης συζήτησης σχετικά με τις παρατηρήσεις κατά του «γάμου» των ομοφυλοφίλων που έγιναν από έναν εκτελεστικό διευθυντή της αλυσίδας εστιατορίων με βάση την Ατλάντα, ‘Chick-fil-A’ και την υποστήριξη της εταιρείας σε ομάδες που θεωρούνται «εχθρικές» στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Η χριστιανική οργάνωση που επικεντρώνεται στην υπεράσπιση της οικογένειας, στην αντίθεση στις αμβλώσεις και σε ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας και βλέπει την ομοφυλοφιλία ως επιβλαβή, υποστηρίχθηκε από την Chick-fil-A στην διαμάχη που ακολούθησε.

"Η Chick-fil-A βγήκε δημόσια κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων, έτσι ήμουν έτοιμος να το χρησιμοποιήσω αυτό ως μια δήλωση," ανέφερε ο Corkins.

Ο 28χρονος Corkins, ομολόγησε την ενοχή του σε διάπραξη ένοπλης τρομοκρατικής ενέργειας, μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, καθώς και επίθεσης με πρόθεση να σκοτώσει.

Οι κατηγορίες φέρουν ποινές μέχρι 70 έτη φυλάκιση. Ωστόσο, η ποινή θα μπορούσε να είναι μικρότερη, διότι ο Corkins έχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Corkins ήθελε να σκοτώσει τον διευθυντή Leo Johnson και άλλες οικογένειες εργαζομένων του Συμβουλίου "με σκοπό να εκφοβίσει ένα σημαντικό μέρος του άμαχου πληθυσμού της Περιφέρειας της Κολούμπια και των Ηνωμένων Πολιτειών."

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Corkins πήγε στο κτίριο της οργάνωσης λέγοντας στον Johnson ότι ήταν εκεί για να πάρει συνέντευξη για λογαριασμό ενός οικοτροφείου.

Όταν ο Johnson ζήτησε να του δείξει ταυτότητα, ο Corkins άνοιξε το σακίδιό του, πήρε ένα περίστροφο και το έστρεψε στο κεφάλι του Johnson.

Ο Johnson έσκυψε και όρμησε στο Corkins πριν προλάβει να πυροβολήσει, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Κατά την ώρα της μάχης, ο Corkins πυροβόλησε τρεις φορές, χτυπώντας τον Johnson στο χέρι, πριν καταφέρει ο τελευταίος να τον ρίξει στο έδαφος, να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει υπό την απειλή του όπλου μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ενώ βρισκόταν στο έδαφος, ο Corkins είπε, «Δεν είναι για σένα. Πρόκειται για την FRC και τις πολιτικές της».

Ο Corkins - ο οποίος είχε επιλέξει το Συμβούλιο ως στόχο του, αφού διαπίστωσε ότι αναφέρεται ως «αντι-γκέι ομάδα» στο δικτυακό τόπο του ‘Southern Poverty Law Center’ - είχε προγραμματίσει βήμα – βήμα να μπει στο κτίριο και να ανοίξει πυρ κατά ανθρώπων σε μια προσπάθεια να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Αν τα κατάφερνε και διέφευγε, το σχέδιό του ήταν να πάει σε μια άλλη συντηρητική ομάδα για να συνεχίσει την επίθεση, είπε ο εισαγγελέας. Μια χειρόγραφη λίστα ονομάτων με τρεις άλλες ομάδες που σχεδίαζε να επιτεθεί βρέθηκε στα πράγματά του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Corkins είχε σκεφτεί μια τέτοια επίθεση εδώ και χρόνια.

Τον καιρό που έκανε την επίθεση, ο Corkins ζούσε με τους γονείς του στο Herndon της Βιρτζίνια, και εργαζόταν εθελοντικά σε ένα κέντρο για την κοινότητα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ ατόμων στην Washington.

Σύμφωνα με το FBI, οι γονείς του Corkins είπαν ότι ο γιος τους "είχε ισχυρές απόψεις σε σχέση με αυτούς που πίστευε ότι δεν αντιμετωπίζουν τους ομοφυλόφιλους σωστά".

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή του, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Τόνι Πέρκινς κατηγόρησε το Southern Poverty Law Center για τον ρόλο του στην υποκίνηση μίσους και βίας τα οποία υποτίθεται πολεμάει.

«Το Southern Poverty Law Center είναι επικίνδυνο. Υποκινεί το μίσος, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια σαφής σύνδεση με τη βία», είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή. "Πρέπει να λογοδοτήσουν, και πρέπει να σταματήσουν πριν άνθρωποι χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας της επικίνδυνης στοχοποίησης ομάδων και προσώπων χάριν υπεράσπισης της ομοφυλοφιλίας, καθώς και της αντιχριστιανικής στάσης τους".
  
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 

2 σχόλια:

konion είπε...

Τυχερός, στὴν φυλακὴ θὰ ἔχη μπόλικη παρέα μὲ ἄνδρες. Ποιὸς στὴν χάρι του.

Unknown είπε...

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ???
http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/blog-post_7468.html