Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: Πατέρας προστάτεψε τον δίχρονο γιό του πυροβολώντας και σκοτώνοντας τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του


Ένας άνδρας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ ήταν στο σπίτι του με τον ηλικίας 2 ετών γιο του όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του. Τους πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο, ενώ ο τρίτος εισβολέας κατάφερε να διαφύγει.


Εδώ είναι το βίντεο με το ρεπορτάζ:


Η είδηση από το NBC 12:

Ο τοπικός Σερίφης ερευνά μια θανάσιμη εισβολή στο σπίτι που συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Prospect. Δύο από τους τρεις υπόπτους είναι νεκροί, καθώς πυροβολήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που βρισκόταν σε αυτοάμυνα, σύμφωνα με αστυνομικούς. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για τον τρίτο ύποπτο.

Το περιστατικό συνέβη στις 4:30 π.μ. στο τετράγωνο 5000 της εθνικής οδού Prince Edward οδό, ή Route 460. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είπαν στον Kelly Avellino του καναλιού NBC12 ότι τρία άγνωστα άτομα παραβίασαν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού, όπου ένας άνδρας ήταν μόνος με το ηλικίας 2 ετών παιδί του.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Σερίφη Wesley W. Reed, ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει την εισβολή στο σπίτι του και είπε ότι οι ύποπτοι ήταν οπλισμένοι. Ο Reed είπε επίσης ότι αντηλλάγησαν πυροβολισμοί μεταξύ των υπόπτων και του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Οι αρχές είπαν ότι δύο ύποπτοι ήταν νεκροί επί τόπου, ενώ ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει με τα πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και το παιδί δεν έπαθαν τίποτα.

Ολόκληρη η είδηση εδώ

Ενώ στις ΗΠΑ μαίνεται ο πόλεμος κατά των όπλων από τους λίμπεραλς, ψευτοευαίσθητους και το Χόλυγουντ, η κατοχή ενός όπλου έσωσε τη ζωή αυτού του ανθρώπου καθώς και του μικρού γιου του. Οι λίμπερλας ισχυρίζονται ότι αγώνας για τον έλεγχο των όπλων γίνεται για τη διάσωση της ζωής των παιδιών. «Αν σώζει έστω και μία ζωή νέου...», λένε.

Ο έλεγχος των όπλων αν είχε εφαρμοστεί, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τερματίσει τη ζωή αυτού του 2χρονου παιδιού. Ευτυχώς ο πατέρας του ήταν σε θέση να αντεπιτεθεί στους ένοπλους κακοποιούς.

Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοιες ειδήσεις. Εμείς βλέπετε είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: