Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μουσουλμάνος έγινε ο σφαγέας του Κολοράντο



Ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος το Κολοράντο, όταν εισέβαλε στις 20 Ιουλίου σε κινηματογράφο στο προάστιο Ορόρα κατά την προβολή του «Σκοτεινού Ιππότη» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 12 νεκρούς και 50 τραυματίες, φέρεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ και να προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα.

Μια πηγή από τις φυλακές λέει ότι η γενειάδα με την οποία ο δράστης James Holmes εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αντιπροσωπεύει τη νέα του πίστη. Η πηγή είπε ότι ο Holmes έχει γίνει μουσουλμάνος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα φρικτά εγκλήματα του στις 20 Ιουλίου, αναφέρει η Daily Mail.

«Έχει υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου στο να πιστέψει ότι ενεργούσε με βάση την προσωπική του τζιχάντ και ότι τα θύματα του ήταν άπιστοι», είπε η πηγή στο National Enquirer.
 
Ο Χολμς τώρα προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα, τηρεί μια αυστηρή μουσουλμανική δίαιτα και ξοδεύει ώρες κάθε μέρα μελετώντας το Κοράνι, είπε η πηγή στο Enquirer.

Αλλά οι περισσότεροι μουσουλμάνοι κρατούμενοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα θρησκεία του Χολμς.

"Κανένας από αυτούς δεν ανέχεται τις μορφές της τρομοκρατίας ή του εξτρεμισμού", πρόσθεσε η πηγή. "Και δεν θέλουν η θρησκεία τους να συνδεθεί με αυτή τη φοβερή σφαγή."

Ο Holmes μπορεί να εκτελεστεί ή να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή αν καταδικαστεί.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://rt.com/op-edge/farage-cyprus-eu-bailout-627/

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lBRctDH7bu8