Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αιχμηρή σάτιρα για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, από έναν ομοφυλόφιλο σκηνοθέτη


Η προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αποσκοπεί στο να επιβάλλει στις συνειδήσεις των ανθρώπων τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων, ως κάτι απόλυτα «φυσιολογικό» και «υγιές» με το να ωραιοποιεί την εικόνα τους. Όποιος διαφωνεί και ασκεί κριτική βαφτίζεται αμέσως «ομοφοβικός», δαιμονοποιείται και πετιέται στην «πυρά» από τους σύγχρονους Ιεροεξεταστές της «ανεκτικότητας». Εκεί που όλα όμως, μπερδεύονται είναι όταν ασκείται κριτική, έστω και ως σάτιρα, εκ των έσω. Πώς να βαφτίσεις «ομοφοβικό» «ρατσιστή» έναν ομοφυλόφιλο; Το δυσλειτουργικό "lifestyle" των «παντρεμένων» ομοφυλόφιλων ζευγαριών παρουσιάζεται στο "Buyer's Remorse" («Τύψεις Αγοραστή». Ο νομικός όρος στα ελληνικά είναι ‘αναστροφή πώλησης’), μία από τις 5 σπονδυλωτές ιστορίες της ταινίας "Burning Palms" (2010) του ομοφυλόφιλου Christopher Landon. Ένα έργο που παρουσιάζει μια ρεαλιστική εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που υιοθετούν ένα μαύρο κορίτσι.


Άρθρο του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η αλήθεια είναι συναρπαστική και, ένας Θεός ξέρει, πόσο σπάνια πλέον μπορεί κανείς να την δει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εντυπωσιάστηκα βλέποντας το "Buyer's Remorse" μια αιχμηρή μη πολιτικά ορθή σάτιρα για την υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια από τον ομοφυλόφιλο  σεναριογράφο / σκηνοθέτη Christopher Landon, 37 ετών, γιο του εκλιπόντος Michael Landon, που έμεινε γνωστός από την συμμετοχή του στην Bonanza και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι».
Όπως οι Εβραίοι είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να ασκούν κριτική χωρίς να κατηγορούνται για «αντισημιτισμό», οι ομοφυλόφιλοι είναι οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να ασκούν κριτική χωρίς να βαφτίζονται «ομοφοβικοί». Παρ’ όλα αυτά, για το "Buyer's Remorse," ο ομοφυλόφιλος Landon χαρακτηρίσθηκε «ομοφοβικός» αλλά και «ρατσιστής»!

Η σάτιρα είναι μία από τις πέντε ταινίες μικρού μήκους (περίπου 25 λεπτά η κάθε μια) σε μια ταινία που ονομάζεται "Burning Palms" που απεικονίζει τον εκφυλισμό στο σύγχρονο Λος Άντζελες. Δεν συνιστώ τις άλλες ιστορίες. Το Tag line της ταινίας είναι "Five Tales that Will F**k You Up for Life." 

Το "Buyer's Remorse" ξεχωρίζει για την πνευματώδη απεικόνιση ενός οικονομικά καλοστεκούμενου λευκού γκέι ζευγαριού (ηθοποιοί: Peter Macdissi, αριστερά και Anson Mount, δεξιά) που αποφασίζει να υιοθετήσει ένα κορίτσι επτά ετών από την Αφρικής (στο ρόλο η Tiara McKinney) από κάποιους Ρώσους διακινητές παιδιών. Το παιδί, που έχει το όνομα "Mahogany," αρνείται να μιλήσει.

Το αξιοσημείωτο με το "Buyer's Remorse" είναι ότι επιβεβαιώνει πολλές μη κολακευτικές "προκαταλήψεις" για τους ομοφυλόφιλους και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Οι δύο ομοφυλόφιλοι που ζουν ως ζευγάρι είναι εντελώς επιπόλαιοι, φλερτάρουν με κάθε αρσενικό στον ορίζοντα, και έχουν «εξωσυζυγικό» σεξ όποτε είναι δυνατόν. Το σεξ έχει γίνει κουραστικό και απαιτεί ναρκωτικά και στην περίπτωση αυτή crystal meth.

Βασίζεται στην πραγματική ζωή. «Διασκέδασα πολύ βλέποντας τους δύο πιο ανεύθυνους ομοφυλόφιλους άνδρες στη γη να υιοθετούν ένα παιδί το οποίο είναι εντελώς ανίκανοι να φροντίσουν», δήλωσε ο Landon σε συνέντευξή του.

Το ζευγάρι των δύο ανδρών είναι μια παρωδία αρσενικού - θηλυκού με τον Macdissi να παίρνει τη θέση του θηλυκού. Στην ταινία υπάρχει και μια σκηνή ομοφυλοφιλικού σεξ.

Ο Macdissi, ο οποίος έχει τον ρόλο της «μητέρας», είναι ανεύθυνος. Κοροϊδεύει την "finger-f**king" Mahogany, μπροστά της. Ο άλλος ως «πατέρας», αναγκάζεται να του κλείσει το στόμα λέγοντας ότι οι οργανισμοί προστασίας των παιδιών παρακολουθούν αυτού του είδους την ομιλία.

Ο Macdissi παίρνει Chrystal meth και πηγαίνει για σαδομαζοχιστιικό σεξ, αφήνοντας την Mahogany να σκάσει από την ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο μια καυτή ημέρα. Εκείνη βρίσκει το meth και δοκιμάζει λίγο. Όταν ο Mount έρχεται σπίτι από τη δουλειά, το παιδί είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και σχίζει σε κομμάτια τις κούκλες της.

Ο Mount υποψιάζεται τον Macdissi για απιστία και αρχίζουν να παλεύουν.

Η Mahogany εμφανίζεται στην πόρτα και προφέρει την πρώτη της λέξη: "Faggots!" (κάτι σαν ‘αδελφές’, στο πιο προσβλητικό).
Σε αυτό το σημείο, το ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι δεν κάνουν για ανατροφή παιδιών. Δεδομένου ότι το παιδί φαίνεται να είναι άγριο, σαν πολεμιστής Ζουλού, αποφασίζουν να το εγκαταλείψουν σε ένα δάσος με λίγες σοκολάτες. Φαίνονται τρισευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι που το παράτησαν και υιοθετούν ένα σκυλί στην θέση του.

Το "Buyer's Remorse" είναι μια δροσιστική μαύρη κωμωδία που η σταλινική Αμερική δεν μπορεί να καταλάβει, να ανεχτεί και να συγχωρήσει. Η ταινία βγήκε απευθείας σε DVD και η μόνη χώρα που παρουσιάστηκε σε κινηματογραφικές αίθουσες ήταν η Ρουμανία!

Οι ταινίες σήμερα είναι ένας χώρος για προπαγάνδα, πορνογραφία, παραπληροφόρηση και κλαψιάρικο συναίσθημα. Δεν είναι μια ειλικρινής αντανάκλαση ή κάποιος σχολιασμός της πραγματικότητας που ζούμε.

Σπάνια κάτι ειλικρινές ξεφεύγει από τα φίλτρα της πολιτικής ορθότητας. Και όταν γίνει αυτό είναι εντυπωσιακό. Μόνο για αυτό σε ευχαριστώ Christopher Landon.

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ


Michael Landon was born Eugene Maurice Orowitz in Forest Hills, a neighborhood of Queens, New York.[1][2] Landon's father, Eli Maurice Orowitz, was an actor and movie theater manager, and his mother, Peggy (O'Neill), was a dancer and comedienne. Eugene was the Orowitz's second child; his sister, Evelyn, was born three years earlier. His father was Jewish

pit1809 είπε...

Ο θεός έπλασε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν και ο άνθρωπος θέλει να πλάσει τους απογόνους του έτσι.
Δε σκέφτηκε κανείς, ότι οι γονείς προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν;

Όταν κάποιος λοιπόν θεωρεί λάθος τη συνεύρεση ανθρώπων διαφορετικών φύλων, θα θέλει να πλάσει και τα παιδιά του σαν και αυτόν.
Όταν κάποιος πχ εναντιώνεται στον πολυπολιτισμό και στην παγκοσμιοποίηση, θέλει και τα παιδιά του να μην είναι ...πολυπολιτισμικά και ...οπαδοί της παγκοσμιοποίησης.
Όταν κάποιος σιχαίνεται το χρήμα, θέλει και τα παιδιά του να μην το αγαπούν.
Όταν κάποιος σιχαίνεται πχ τις μηχανές, θέλει και τα παιδιά του να μην οδηγήσουν ποτέ τους μηχανή.
Έτσι και όταν κάποιος σιχαίνεται τις γυναίκες, θέλει και τα παιδιά του να τις σιχαίνονται.
Άσε που πολλοί πατεράδες πάνε τα αγόρια τους σε οίκο ανοχής, για την ...πρώτη τους φορά. Δε θέλω να φανταστώ πως θα πραγματοποποιούν οι πούστηδες, την πρώτη φορά των αγοριών τους.
Θα επιθυμούν δηλαδή να είναι και τα παιδιά τους πούστηδες, ενεργητικοί και παθητικοί...
Από μικρή ηλικία, για να ...μάθουν καλά.-