Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΗΠΑ: Γιος ορμάει στην εκκλησία και σκοτώνει τον πατέρα του φωνάζοντας "Αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ". Τα media θάβουν την είδηση



Δεν είναι σαφές γιατί ο Reshad Riddle (φωτο) δολοφόνησε τον πατέρα του. Έχει ένα βαρύ ποινικό μητρώο, το οποίο περιλαμβάνει το κόψιμο του λαιμού της φίλης του. Η αστυνομία διστάζει να πει ότι ο δράστης είχε ασπαστεί το Ισλάμ και ότι αυτή ήταν μια επίθεση τύπου Τζιχάντ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης, για μια ακόμη φορά, έχουν πλήρως ‘θάψει’ την είδηση, προσπαθώντας να αποκρύψουν το γεγονός ότι ο Riddle φώναξε "Αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ". Το ότι ο δολοφόνος φώναξε "Αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ", δεν λέει τίποτα σε αστυνομία και media. Προφανώς ο δράστης είχε ασπαστεί τον… Κομφουκιανισμό αλλά μπέρδεψε τα ονόματα πάνω στην σύγχυση… Η είδηση παρουσιάστηκε «φιλτραρισμένη» διότι δεν ταιριάζει στην συστηματική πλύση εγκεφάλου από media και πολιτικό κατεστημένο που καλλιεργεί και προωθεί την μαζική παραγωγή δηλώσεων ‘καταδίκης’ της «ισλαμοφοβίας» και του «ρατσισμού» και για αυτό η κραυγή του δολοφόνου περνάει στα - εντελώς - ψιλά. Εάν ένας γιος είχε πυροβολήσει τον πατέρα του την ώρα που εκείνος έβγαινε από τζαμί κραυγάζοντας π.χ. «Ιησούς Χριστός Νικά», η είδηση θα είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και όλοι θα μιλάγανε για ισλαμόφοβο χριστιανοταλιμπάν κλπ. Εάν μάλιστα τύχαινε να είχε και κοντοκουρεμένο κεφάλι θα είχαμε κραυγές για τον κίνδυνο της «ανόδου της ακροδεξιάς» και τα λοιπά.   

Πάμε στην είδηση:

Ashtabula, Οχάιο (AP) - Οι μάρτυρες λένε ότι ο 25χρονος κατηγορείται ότι εισέβαλε σε μια εκκλησία στο Οχάιο και πυροβόλησε τον πατέρα του μετά την λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα φωνάζοντας για το Θεό και τον Αλλάχ μετά τη δολοφονία.

Η αστυνομία λέει ότι ο Reshad Riddle μπήκε μέσα στην εκκλησία Hiawatha Church of God in Christ στην Ashtabula και σκότωσε τον πατέρα του, τον 52χρονο Riddle Richard, με μία μόνο βολή από όπλο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο βοηθός πάστορα Sean Adams είπε στην εφημερίδα ‘Ashtabula Star Beacon’ ότι οι πιστοί άρχισαν να ουρλιάζουν και να πέφτουν κάτω και κάλεσαν την αστυνομία από τα κινητά τους τηλέφωνα μετά τον πυροβολισμό.

«Ήταν τρομακτικό», είπε ο Adams στην εφημερίδα. "Τα παιδιά ούρλιαζαν και οι άνθρωποι καλούσαν την αστυνομία. Φοβόμασταν να αναπνεύσουμε».

Ο Adams λέει ότι ο Reshad Riddle συνέχισε να περπατάει στην εκκλησία, κρατώντας το όπλο, και φώναζε ότι η δολοφονία ήταν «το θέλημα του Αλλάχ. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού».

Τον Reshad Riddle συνέλλαβαν οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Ashtabula Robert Stell, δήλωσε ότι ο δράστης δεν ανέφερε κάποιο κίνητρο για τον πυροβολισμό.

"Μάρτυρες στη σκηνή, δήλωσαν ότι ο δράστης εισήλθε στην εκκλησία και έκανε κάποιες αναφορές στον Αλλάχ, αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό ήταν το κίνητρο ή αν υπήρχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα," δήλωσε ο Stell. "Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πατέρας και ο γιος είχαν μια κακή σχέση. Ο καθένας σκέφτεται ότι αυτό ήταν πολύ περίεργο. "

Ο Reshad Riddle διαθέτει ένα βαρύ ποινικό μητρώο.

Τα αρχεία του Δικαστηρίου δείχνουν ότι είχε συληφθεί και κατηγορηθεί δύο φορές για εγκληματική επίθεση, απαγωγή, απαγωγή και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων το 2006, ενώ το 2007, ο Reshad Riddle κατηγορήθηκε για εγκληματική επίθεση, και το 2009 για κατοχή ναρκωτικών, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και κατοχή κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της αστυνομίας, σε ένα περιστατικό ο Reshad Riddle φέρεται να προσπάθησε να κόψει το λαιμό της φίλης του.

Ενορίτες της Εκκλησίας είπαν ότι ο Reshad Riddle ήταν μέλος της εκκλησίας όταν ήταν παιδί, αλλά όχι ως ενήλικας ....

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Συμπέρασμα: Γιὰ νὰ ἀντισταθοῦμε σὲ αὐτὸ ποὺ συμβαίνει σήμερα, θέλει δουλειά πολλή.