Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο «αντιρατσιστής» Χίτλερ (video)



Πρόσφατα ο Mark Zuckerberg, ο δημιουργός του Facebook του οποίου οι προ-παππούδες και προ-γιαγιάδες ήταν Εβραίοι μετανάστες, ζήτησε μια "συνολική μεταρρύθμιση για τη μετανάστευση η οποία ξεκινά με την αποτελεσματική ασφάλεια των συνόρων, ανοίγει δρόμους για την απόκτηση υπηκοότητας και επιτρέπει να προσελκύονται οι πιο ταλαντούχοι και πιο σκληρά εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από τον τόπο που γεννήθηκαν".

Είναι συνηθισμένες οι δηλώσεις πλούσιων και πολιτικοποιημένων γόνων Εβραίων μεταναστών, υπέρ της μετανάστευσης, της πολυπολιτισμικότητας και της λογικής των «ανοικτών συνόρων» (βλ. Soros) στην Δύση.

Δείτε αυτό το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους και διαβάστε στη συνέχεια ένα μικρό κείμενο για την σχέση των Εβραίων με την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας σε ΗΠΑ και Ευρώπη 


Ο θάνατος της Αμερικής τέθηκε σε ισχύ το 1965, με την υπογραφή του Open Immigration Law(Νόμος για Ανοικτή Μετανάστευση) του 1965.

Πίσω από το νόμο του 1965 που ήταν η αρχή του θανάτου της Αμερικής ως έθνους Ευρωπαίων χριστιανών μεταναστών, ήταν Αμερικανο-Εβραίοι πολιτικοί, προωθώντας, ασκώντας πιέσεις και «δωροδοκώντας» υπέρ του νόμου.

Οι Εβραίοι στις ΗΠΑ έχουν δείξει μια εχθρότητα προς την αμερικανική χριστιανική κουλτούρα μέσα από τις προσπάθειες τους να την αλλάξουν. Ο Νόμος του 1965, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των προσπαθειών.

Ένα τυπικό παράδειγμα αυτών των εβραϊκών πιέσεων για την «ανοικτή μετανάστευση» μπορεί να δει κανείς στα όσα είπε το 1948 ο David Petegorsky, πρώην διευθυντής του American Jewish Congress: «Η εβραϊκή επιβίωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο μιας προοδευτικής και επεκτεινόμενης δημοκρατικής κοινωνίας, η οποία μέσω των θεσμικών οργάνων της και των δημόσιων πολιτικών της δίνει έκφραση στην έννοια της πολιτιστικής πολυφωνίας».

Στο δοκίμιό του, «Η εβραϊκή συμμετοχή στη διαμόρφωση της αμερικανικής πολιτικής μετανάστευσης, 1881-1965: Μια Ιστορική Αναδρομή» ("Jewish Involvement in Shaping American Immigration policy, 1881-1965: A Historical Review") ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Long Beach, Kevin MacDonald δείχνει με εξαντλητική λεπτομέρεια πώς οι εβραϊκές οργανώσεις υποστήριξαν την πολυπολιτισμικότητα σχεδόν από τη πρώτη στιγμή που οι πολυπληθείς Εβραίοι μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη έφτασαν σε αυτές τις ακτές.

Σύμφωνα με τον MacDonald, "ιστορικά αρχεία υποστηρίζουν την άποψη ότι το να μετατραπούν οι ΗΠΑ σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία υπήρξε ένας σημαντικός στόχος του οργανωμένου Εβραϊσμού αρχής γινόμενης τον 19ο αιώνα."

Ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι Εβραίοι προώθησαν την πολυπολιτισμικότητα είναι αλλάζοντας τους αμερικάνικους νόμους για τη μετανάστευση.

«Οι Εβραίοι», σύμφωνα με τον MacDonald, «έχουν την πιο επίμονη ομάδα πίεσης που ευνοεί μια φιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική στις ΗΠΑ που ξεκινάει από το 1881».



Αλλά και στην Ευρώπη υπήρξε η ίδια αντίληψη και πρακτική. Είναι γνωστό το βίντεο (βλ. απόσπασμα στα ελληνικά στο 2ο βίντεο) με την Αμερικανο-Εβραία Barbara Lerner Spectre, που μετανάστευσε στην Σουηδία, η οποία διευθύνει μια χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση, εβραϊκή ομάδα μελέτης, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον "ηγετικό ρόλο" που διαδραμάτισαν οι Εβραίοι στο κίνημα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας:
«Νομίζω ότι υπάρχει μια αναβίωση του αντισημιτισμού, επειδή σε αυτή τη χρονική στιγμή η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμα πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι πρόκειται να είναι μέρος στη δίνη αυτής της αλλαγής, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί. Η Ευρώπη δεν πρόκειται να είναι οι μονολιθικές κοινωνίες που κάποτε ήταν τον περασμένο αιώνα. Οι Εβραίοι πρόκειται να είναι στο κέντρο αυτού. Είναι μια τεράστια αλλαγή αυτή που θα κάνει η Ευρώπη να κάνει. Θα υπεισέλθουν τώρα σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση και οι Εβραίοι θα γίνουν αιτία αγανάκτησης, λόγω της ηγετικής μας θέσης. Αλλά χωρίς αυτό τον ηγετικό ρόλο και χωρίς αυτή τη μεταμόρφωση, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει".






ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυπολιτισμός και αντιρατσισμός για όλο τον λευκό κόσμο εκτός απο τους περιούσιους.

Ανώνυμος είπε...

Εβραιοι: Η ριζα του κακου

Τοπε κι ο Θεοδωρακης

Ανώνυμος είπε...

Ο οβριος Mark Zuckerberg, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο δημιουργός του Facebook.
Απλα ειναι το μπροστινο πιονι.

Δημιουργοι του Facebook αλλα και συντηρητες του, ειναι μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ, Αγγλιας και της γνωστης και μη εξεραιτεας χαβουζας της Μεσης Ανατολης.

Ας συνεχισουν οι κοπανοι του Facebook να βαζουν και τις φατσες τους και τις φατσες των παιδιων τους μεσα, με οτι πληροφορια χρειαζονται οι ρουφιανοι των προαναφερομενων υπηρεσιων.


Πατρικιος