Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Ήρωας» σε παιδικό καρτούν από αγόρι γίνεται κορίτσι!



Το ‘Hub’, ένα καλωδιακό κανάλι για τα παιδιά που ανήκει στο Discovery και στο Hasbro, ελπίζει ότι το νέο καρτούν «SheZow» μπορεί να φέρει επιτυχία στο κανάλι.

Το Hub προσπαθεί σκληρά να κερδίσει τους τηλεθεατές από το ντεμπούτο του το 2010 και πιστεύει ότι θα το πετύχει παρουσιάζοντας ένα καρτούν όπου ο «ήρωας» είναι ένα 12χρονο αγόρι που ονομάζεται "Guy" ("τύπος") και που μεταμορφώνεται σε θηλυκό superhero, ντυμένο με μια μωβ φούστα και κάπα, ροζ γάντια και λευκές γυναικείες μπότες.

Για να γίνει θηλυκός superhero, ο ‘Guy’ χρησιμοποιεί το μαγικό δαχτυλίδι του και λέει αυτά τα λόγια “You go girl!”

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά για αυτή την παράσταση, η αντίδρασή μου ήταν “τρελάθηκες;” Τότε το είδα και σκέφτηκα, “Απλά είναι αστείο”, λέει η Margaret Loesch, διευθύνων σύμβουλος της Hub, στους Times του Λος Άντζελες.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Hub είναι παιδιά ηλικίας δύο έως έντεκα χρονών.

Δείτε το βίντεο:


ΚΟ: Για την ιστορία: Η γνωστή εταιρία παιχνιδιών ‘Hasbro’ ιδρύθηκε από τους Αμερικανο-Εβραίους Henry και Helal Hassenfeld. Το πρώτο επιτυχημένο παιχνίδι των αδελφών Hassenfeld ήταν ο κ. Potato Head.  Άλλα γνωστά παιχνίδια είναι ο GI Joe, ο Action Man, οι Transformers, ενώ έχει και τα δικαιώμα της Monopoly. Η Hasbro είναι δεύτερη στα παιχνίδια μετά την Mattel.

Το ‘Discovery Channel’ ιδρύθηκε από τον John Hendricks. Διευθυντής εκτέλεσης παραγωγής είναι ο Βρετανό-Εβραίος Ted Koppel. Οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO’s) του καναλιού είναι οι Αμερικανο-Εβραίοι David Zaslav και Abbe Raven. Το 2007 είχε παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ "Ο Χαμένος Τάφος Του Ιησού", του Τζέιμς Κάμερον, αναφορικά με τον φερόμενο ως «τάφο του Χριστού». Δημιουργός του «ντοκουμέντου» ήταν ένας θρησκευόμενος Εβραίος, ο Simcha Jacobivici, που υποστήριζε τον μύθο του Ταλμούδ, ότι ο Χριστός δεν αναστήθηκε σωματικά και ότι είχε ερωμένη και παιδί.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξέδωσεανακοίνωση σχετικά με το ντοκιμαντέρ «Η Άγνωστη Ιστορία του Ιησού» του Discovery Channel το οποίο έδινε ως «δώρο», λόγω Χριστουγέννων, ο Ελεύθερος Τύπος. Εκεί ανέφερε ότι στα εν λόγω ντοκιμαντέρ «αναμασώνται τα γνωστά εμετικά ψεύδη και οι κατασκευασμένες γελοιότητες πού χαλκεύει μετά μανίας, εμπαθείας και ατελευτήτου κακίας το εωσφορικό Σιωνιστικό τέρας..».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτά τα έλεγε πριν του τραβήξουν το αυτάκι για να μας λέει τώρα ότι εθνικισμός σημαίνει ναζισμός
http://www.youtube.com/watch?v=U6adKl5Bj1E
Η Εκκλησία ανέκαθεν ήταν προδοτικός οργανισμός, αυτοί και με Σουλτάνο μια χάρα την έβγαζαν και θα την βγάζουν, μη σου πω το προτιμούν κιόλας.

byzantio είπε...

Δυστυχώς το βίντεο είναι-έγινε απόρρητο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε ποτέ ότι ο εθνικισμός είναι ναζισμός...Μην προπαγανδίζεις...

Άλλωστε και τον ίδιο ως εθνικιστή τον έχουν πολλάκις κατηγορήσει...και εντούτοις συνεχίζει να προκαλεί με ποικίλες πατριωτικές τοποθετήσεις ,σημάδι ότι κείται εκτός συστήματος και δεν καταλαβαίνει από πιέσεις...

Ο Μητροπολίτης είπε το αυτονόητο ( και υποθέτω πως σε αυτό αναφέρεσαι )...Ότι η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα με παγανίζουσες θέσεις και αντιχριστιανικό...Την αλήθεια δεν είπε;

http://www.impantokratoros.gr/11121A00.el.aspx

Αν με ρωτάς προσωπικά , ως Έλλην εθνικιστής , θεωρώ ότι η Χ.Α λερώνει τον Ελληνικό εθνικισμό!

Έλληνας Πατριώτης και Χιτλερίσκος δεν γίνεται...

Όσο για τις "παγανιστικές " αστειότητες κατά της Εκκλησίας...Είμαι σίγουρος ότι ακριβώς για τον λόγο που λες έριξαν και τα οθωμανικά κτήνη , τον Πατριάρχη Γρηγόριο στα ψάρια...

Ανώνυμος είπε...

Πόσα ξέρεις βρε Ανώνυμε 9:15! Σε θαυμάζω..!..

Ανώνυμος είπε...

Poliviε κλπ. σκεπασου θα κρυωσης

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
Από τον Jonathan Cook.
Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
"Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

Όλο το άρθρο εδώ:

http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα GI Joe, οι Transformers, αλλά και το Star Wars (το οποίο είναι ο πατέρας τους, και τα 3 τις ίδιες ιδέες παρουσιάζουν με διαφορετικό background) έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο πως έχουν επηρεάσει άτομα από πολύ μικρή ηλικία.
Ίσως θα άξιζαν ένα άρθρο, αλλά είναι τόσα πολλά που μπορεί να γράψει κανείς, που δε ξέρω πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί.

Ανώνυμος είπε...

http://vimeo.com/66101572