Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Ράπερ πυροβόλησε φίλο του ως «θυσία» για τους IlluminatiΟ 27χρονος ράπερ Wafeeq Sabir El-Amin, από την Βιρτζίνια καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της κομητείας Henrico, για την απόπειρά του να «θυσιάσει» έναν φίλο του με την ελπίδα να ενταχθεί στους Illuminati, μια κίνηση που σύμφωνα με το σκεπτικό του, θα βοηθούσε την εξέλιξή του στον χώρο της ραπ. Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί «περίεργη», «παράξενη» και «εκκεντρική».

Ο El-Amin πυροβόλησε τον φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα σε ένα σπίτι που είχε μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης. Σημαδεύοντας με το όπλο του το φίλο του, ο Ελ-Αμίν είπε τις λέξεις «είσαι η θυσία μου» πριν πυροβολήσει. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο χέρι, και κομμάτια από τα οστά του εξοστρακίστηκαν στο μάτι του, αλλά ήταν σε θέση να παλέψει για να αποσπάσει το όπλο από τον Ελ-Αμίν και να τον πυροβολήσει στην κοιλιακή χώρα, πριν φύγει μακριά.

Ο El-Amin ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνο το βράδυ, και μετά την σύλληψή του, δεν μπορούσε να θυμηθεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα. Ο αναπληρωτής Εισαγγελέας Thomas L. Johnson είπε στο δικαστήριο ότι το γραφείο του σκόπευε να αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ της κουλτούρας του Hip-Hop και της μυστικής εταιρίας των Illuminati. Οι ερευνητές έχουν βρει αρκετά βιβλία που συνδέουν τη μουσική βιομηχανία με τους Illuminati, ενώ υπάρχει ένα βιβλίο που συνδέει τον ράπερ 50 Cent με την μυστικιστική ομάδα. (Στην φωτο ο "50 cent". Προσέξτε το σύμβολο με την πιραμίδα στο καπέλο του).

Ο El-Amin, που κατάγεται από το Richmond, δεν είχε ποινικό μητρώο πριν από αυτό το περιστατικό. Ο φίλος, ο οποίος έριξε τον πυροβολισμό για να ξεφύγει δεν κατηγορήθηκε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: