Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: «Δεν θέλουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά στη Βουλή, γιατί βλάπτονται τα συναισθήματά μας», λέει ο πρόεδρος της Κνεσέτ


Την ίδια ώρα που έξω από τον Λευκό Οίκο τοποθετήθηκε μια γιγάντια Μενορά για την εβραϊκή εορτή της Χανουκά* και που σε ολόκληρη την (χαζοχαρούμενη) ‘δύση’ γίνεται αγώνας να εμπεδωθεί ο πολυπολιτισμός (μέσω ανέγερσης εβραϊκών μνημείων και τζαμιών) και να παταχθεί ο «ρατσισμός», ο πρόεδρος του Ισραηλινού Κοινοβουλίου (Κνεσέτ) Yuli Edelstein, δήλωσε ότι τι Ισραήλ είναι ένα "εβραϊκό κράτος" (άρα όχι πολυπολιτισμικό όπως τα ‘δυτικά’) και δεν εγκρίνει την τοποθέτηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά από την έδρα της ισραηλινής βουλής, "όχι επειδή οι ​​Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς", αλλά επειδή οι ​​Χριστιανοί κάποτε, πριν από αιώνες, μισούσαν και κυνηγούσαν τους Εβραίους….!

Λέει η ιστοσελίδα Israel National News:

Την περασμένη εβδομάδα, ο χριστιανός Άραβας βουλευτής Hana Sweid (το κόμματος ‘Hadash’), ζήτησε επίσημα να τοποθετηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κνεσέτ ως σύμβολο του ενδιαφέροντος του Ισραήλ για τους χριστιανούς πολίτες του και εκτίμησης της χώρας των δεσμών που έχει με τον χριστιανικό κόσμο. Σε επιστολή του προς τον Edelstein, ο Sweid δήλωσε ότι η τοποθέτηση ενός δέντρου θα δείξει ότι η Κνεσέτ δεν ανέχεται τις λεγόμενες επιθέσεις “price tag” («τίμημα»), για τις οποίες νεαροί Εβραίοι εθνικιστές κατηγορούνται ότι προβαίνουν με βανδαλσιμούς τεμενών και άλλων μη – εβραϊκών κτιρίων (χριστιανικών ναών) και συμβόλων.
[ ...]

Μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο την Πέμπτη, ο Edelstein (του οποίου ο πατέρας είναι ορθόδοξος ιερέας στη Ρωσία) εξήγησε ότι εκτιμάει τους χριστιανούς πολίτες του Ισραήλ και δεν θέλει να προσβάλει κανέναν. Ωστόσο, είπε, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως και τα άλλα χριστιανικά σύμβολα, φέρνουν κακές αναμνήσεις για τους Εβραίους και ως εβραϊκό κράτος, το Ισραήλ χρειάζεται να εξασφαλίσει ότι οι Εβραίοι πολίτες του δεν υπόκεινται σε θεάματα που θα βλάψουν τα συναισθήματά τους.

«Αυτά τα σύμβολα υπενθυμίζουν σε πολλούς Εβραίους το πώς οι πρόγονοί τους είχαν διωχθεί στην Ευρώπη από τους Χριστιανούς», δήλωσε ο Edelstein. «Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι το κράτος να αποτίσει φόρο τιμής στους χριστιανούς πολίτες του». 

 *

You have been Jewed. 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ την αγάπη που έχουν οι Εβραίοι στο έθνος τους. Μακάρι να το είχαμε και μεις- οι πανάθλιοι προδότες- αυτό το αγαθό.
Παραμένει αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο "χριστιανικός" κόσμος για πολλούς αιώνες, δίωξε ανελέητα τους Εβραίους και τους κατασυκοφάντησε. Δεν μου φαίνεται περίεργη η μνησικακία των Εβραίων απέναντι στο " χριστιανικό"κόσμο. Φυσιολογική απολύτως αυτή η άμυνά τους, δεδομένου ότι δεν πιστεύουν και σε Θεό Συγνώμης και Αγάπης. Εδώ εμείς οι "χριστιανοί" που δήθεν πιστεύουμε σε Θεό Συγνώμης και Αγάπης, για ψύλλου πήδημα ή άλλα... πηδήματα γενικώς και σφάζουμε τον ...'αδελφό" στο γόνατο.Παρακαλώ ας το ενθυμούμεθα για να μην κατακρίνουμε τους Εβραίους ενώ θα έπρεπε να κατακρίνουμε τους ανάλγητους "χριστιανούς" εαυτούς μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "χριστιανέ":
Τους Εβραίους δεν τους καίει ο Ελληνισμός, ούτε τους έκαψε ποτέ. Ίσα-ίσα που επί Χίτλερ ο ελληνισμός όσους μπόρεσε τους έσωσε, και καθ' ομολογία των ιδίων Εβραίων επιζώντων.
Ο Τίμιος Σταυρός είναι αυτός που τους καταδιώκει, διότι δεν ημπορούν να τον ατενίζουν, λόγω του ότι πάνω σε αυτόν έβαλαν τον αναμάρτητον Κύριόν μας, και Θεόν μας, και τον σταύρωσαν.
Ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη γι αυτή την θεοκτονία, αλλά αντιθέτως μας πολεμούν κι όλας.
Αυτοί οι ίδιοι πήραν την κατάρα επάνω τους λέγοντας του Πιλάτου, ότι το αίμα αυτού (του αδίκου, διότι δεν ευρέθει αδικία επ' Αυτού) να πέσει σε μας και στά παιδιά μας, και στα εγγόνια μας, τουτέστιν, την κατάρα να την έχωμε έως την συντελείαν του αιώνος.
Η Ορθοδοξία δεν πολεμά τους ανθρώπους κτίσματα του Τριαδικού μας Θεού, διότι από έναν Πατέρα εγενήθημεν και είμαστε παιδιά του. Αλλά πολεμά το σύστημά τους που πίσω από αυτούς είναι ο αρχέκακος όφις-Σατανάς.
Εδώ ένα συμβολικό δένδρο των Χριστουγέννων τους ενοχλεί, και θέλουν να το εξαφανίσουν. Πόσον μάλλον τον ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΜΑΣ, που τον πολεμούν λυσαλέως οι σταυρωτές.
Με ποιό δικαίωμα.
Ισχύει γι αυτούς η ανεξιθρησκεία; Μάλλον όχι σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, απλώς υπερασπίζονται την δικήν τους θκλοκουλτούρα του σατανά.
Τότε εσείς γιατί κόπτεσθε για την ανεξιθρησκίαν αυτών, και όχι για την δική μας!!!!!!
Ο Κύριός μας, είπε ότι σας θέλω καυτούς ή κρύους, και όχι χλιαρούς διότι θα σας κάνω εμετό (θα σας εμέσω).
Ο χλιαρός είναι αυτός που δουλεύει σε δύο κυρίους, δηλαδή τον μαμωνά και τον Χριστό, για να τα έχει καλά και με τους δυό. Αυτό δεν γίνεται. Η με τον ένα ή με τον άλλο.
Αδελφέ εάν και εσύ είσαι "Χριστιανός" κάμε το ίδιο. Υπερασπίσου λοιπόν αυτόν τόν ΕΝΑ. Σε αυτόν που βαπτισθήκαμε και πήραμε το χρίσμα του, και μην κοιτάζομαι τις αδυναμίες κάποιων, όπως λές, οι οποίοι, έχουν το γνώθι της μετανοίας. Η μετάνοια σώζει, αυτό σημαίνει ορθοδοξία, άνθρωποι είμεθα.
Μήπως οι άγιοι μάρτυρές μας, δεν μαρτύρησαν για την πίστη του Χριστού μας, οι οποίοι δεν λύγισαν στα τόσα βασανιστήρια που τους έκαναν οι θεομάχοι;
Οι αμετανόητοι θεοκτόνοι δεν έχουν έλεος εφ' όσον οι ίδιοι δεν το αναζητούν αλλά αντιθέτως το καταδιώκουν. Η δύναμις του τριαδικού μας θεού θα τους κατατροπώσει όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου.
Όταν ονομάζεσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και μιλάς στο όνομά του πρέπει να τιμάς αυτό που αντιπροσωπεύεις, διαφορετικά είσαι το κάτι άλλο και επισκιάζεσαι τάχα μου πίσω από την λέξη "χριστιανός" για να δύνασαι να κρίνεις τους αδελφούς σου Χριστιανούς, ως υπαιτίους δεινών και συγκοφαντιών εναντίον, των θεοκτόνων αμετανοήτων Εβραίων. Μα έχομε επίγνωση αυτών που λέμε;
Οι Εβραίοι, είναι Εβραίοι σταυρωτές, και η Ελλάς δεχομένη την Ορθοδοξία βρίσκεται πάντοτε, πολεμουμένη και μαρτυρουμένη είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Αυτή είναι η αλήθεια, διότι υπηρετεί την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η Ελλάς εκράτησε και αμύνθηκε στους υλιστές άθεους την Ορθοδοξία και θα την κρατήσει έως εσχάτου.
Ο Κύριος να μας ευλογεί και να μας φωτίζει, ούτως ώστε να ημπορούμε να ξεχωρίζουμε τους εχθρούς της πίστεώς μας, και να μην τους επιτρέψωμε να επιβάλλουν τα αντίχριστα σχέδιά των εις βάρος της πιστεώς μας.-
Ένας ταπεινός Χριστιανός χωρίς εισαγωγικά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/343612/sumvoulos-tou-ozal-apokaluptei-o-nixon-epese-giati-den-ithele-ton-attila/