Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο αδελφός του Rowan Atkinson επιτέθηκε στα ενορχηστρωμένα ψέματα για τη δολοφονική κληρονομιά του Μαντέλα


Παροξυσμός ειδωλοποίησης: Φωτογραφία με τον Μαντέλα στην πρόσοψη του δημαρχείου του Παρισιού

Στη «δολοφονική» κληρονομιά του Νέλσον Μαντέλα αναφέρθηκε ο αδελφός του γνωστού Βρετανού ηθοποιού Rowan Atkinson (“Mr Bean”).

Ο Rodney Atkinson επέκρινε την «συκοφαντική» κάλυψη του Νέλσον Μαντέλα από τα media, ύστερα από το θάνατό του.

«Κανείς που ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στη Νότια Αφρική δεν μπορεί να καταπιεί αυτά τα αντιπαθητικά, συκοφαντικά ψέματα», λέει ο 65χρονος Atkinson, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του UKIP.

Για τον Μαντέλα, ο Atkinson (φωτο) είπε : «Η κληρονομιά του είναι μια δολοφονική κληρονομιά, που μπορεί να συγκριθεί, όσον αφορά τις ρατσιστικές και οικονομικές διώξεις μιας μειονότητας, με το πώς συμπεριφέρθηκαν οι Ναζί στους Εβραίους. Και, όπως και οι Εβραίοι στη Γερμανία, οι λευκοί, ιδίως οι νέοι και όσοι έχουν προσόντα, εγκαταλείπουν τη Νότια Αφρική τα τελευταία χρόνια».

Ο Atkinson θεωρεί ότι το αποκαλούμενο «έθνος-ουράνιο τόξο» (“rainbow nation”) της Νότιας Αφρικής, είναι μια «μαύρη κατάφωρα ρατσιστική χώρα» με τους «τους λευκούς επαγγελματίες με προσόντα» να υφίστανται διακρίσεις.

«Ο Μαντέλα και το ANC του μετέτρεψαν τη Νότια Αφρική σε μια μαρξιστική, κομμουνιστική χώρα όταν εξαγοράστηκαν από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις που πλημμύρισαν τους νέους μαύρους κυβερνήτες με πλούτο και δύναμη, και, πάνω απ’ όλα, με ευνοϊκή κάλυψη από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρώτη θέση στα οποία είχε, φυσικά, το BBC, το οποίο αντιμετώπισε διαφορετικά το άλλο γενοκτονικό ρατσιστικό μαρξιστικό καθεστώς, αυτό του Ρόμπερτ Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1668.html#more
Τάσος