Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

«Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία», λέει πολιτικός από το κόμμα του ΠόυτινΈνας πολιτικός από το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τους Εβραίους για την καταστροφή της Ρωσίας.

Αναφέρει η ιστοσελίδα The Times of Israel:

Η καταγγελία του Oleg Bolychev, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ‘Ενωμένη Ρωσία’ στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο Καλίνινγκραντ, έγινε στο κοινοβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum, το οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, ο Bolychev αποκάλεσε τους επικριτές του «Εβραίους, βυθισμένους στην αντιπολίτευση», προσθέτοντας : «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1917 και εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1991».

Το Ρωσικό -Εβραϊκό Συνέδριο καταδίκασε τον βουλευτή, καλώντας τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για την προσβλητική δήλωση. Ο Bolychev (φωτο) επίσης δέχθηκε πυρά από συναδέλφους του στο κυβερνών κόμμα, μερικοί από τους οποίους ζήτησαν την διαγραφή του.

«Είναι απίστευτο που ένα δημόσιο πρόσωπο μπορεί να κάνει τέτοιες εξτρεμιστικές δηλώσεις», δήλωσε ο (εβραϊκής καταγωγής) βουλευτής Alexander Khinshtein στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ο Bolychev απέρριψε τις κατηγορίες ότι οι παρατηρήσεις του ήταν αντισημιτικές και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί εξτρεμισμού ως «ασυναρτησίες και προκλήσεις».

«Δεν μιλούσα για τους Εβραίους, αλλά για την κατάσταση στη χώρα. Μιλούσα για προδότες που κατέστρεψαν ένα μεγάλο κράτος δύο φορές», είπε. 

Διάβασε: 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ είπε...

Μπράβο ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ! Φοβερή δουλειά κάνεις. Έχεις το καλύτερο blog του πατριωτικού χώρου!