Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψαν τον… διάβολο από τηλεοπτική σειρά επειδή ήταν φτυστός ο ΟμπάμαΗ ομοιότητά του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα στοίχισε στον ηθοποιό Μοχάμεν Μεχντί Ουαζανί (Mohamen Mehdi Ouazanni), τη θέση του στην ταινία, η οποία βασίζεται στη μίνι σειρά «Η Βίβλος», που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία πριν από ένα χρόνο το History Channel.

Ο Ουαζανί (που είναι Μαροκινός) υποδυόταν τον διάβολο, όμως, η ομοιότητά του με τον Ομπάμα και η συζήτηση που αυτή είχε ξεσηκώσει, οδήγησε τους παραγωγούς στην απόφαση να αφήσουν τον ρόλο και τον ηθοποιό εκτός της ταινίας «The son of God».

 «Η ταινία έχει ως θέμα τον γιο του Θεού. Ο διάβολος δεν είχε θέση σε αυτήν» δήλωσε ο παραγωγός Ρόμα Ντάουνι, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα δεν ήταν ακριβώς αυτό.

Οι συνομωσιολογίες δίνουν και παίρνουν με την τακτική εμφάνιση μυγών στις ομιλίες  Ομπάμα! Μία το 2010 και μια το 2013 που δεν έλεγαν να φύγουν. "Βεελζεβούλ" βλέπετε, σημαίνει "ο άρχοντας των μυγών"!
Η ομοιότητα του ηθοποιού που έκανε τον διάβολο με τον πρόεδρο Ομπάμα και η συνομωσιολογίες  στους συντηρητικούς κύκλους των ΗΠΑ ότι ο Ομπαμα είναι ο αντίχριστος  είχε προκαλέσει σάλο, όταν προβλήθηκε η μίνι σειρά πέρσι τον Μάρτιο. Η φωτογραφία που τόνιζε την ομοιότητά τους διαδόθηκε παντού  δίνοντας χώρο σε πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας να αναπτυχθούν. Αποτέλεσμα και ύστερα από πιέσεις οι παραγωγοί της μίνι σειράς άφησαν τον… διάβολο εκτός σειράς έχοντας βέβαια διαφημίσει τη σειρά τους εντελώς ανέξοδα… 


Πηγή: defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Alfred E. Neuman, η μασκότ τού "κόμικ" MAD μέ τήν χαρακτηριστική "μούρη" εθεωρείτο κάποτε φανταστικό πρόσωπο. Μέχρι πού μάς παρουσίασαν τόν νέο "πλανητάρχη"...

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡ'ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΑ Η ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ. ΑΣΤΑ.