Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΙΣΠΑΝΙΑ: Οι Μασόνοι διαδηλώνουν υπέρ των αμβλώσεωνThe Local / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Περισσότερα από 120 χρόνια μετά την ίδρυση του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας, τα μέλη του αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, για πρώτη φορά στην ιστορία, ως μέρος μιας διαμαρτυρίας ενάντια στο αυστηρό νομοσχέδιο της χώρας για την άμβλωση.


Μέλη του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας, της Ομοσπονδίας του Ανθρωπίνου Δικαιώματος ("Le Droit Humain"), διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ισπανίας το Σάββατο φορώντας τις γαλάζιες μασονικές ποδίτσες τους.

Περπατούσαν δίπλα-δίπλα με άλλους διαδηλωτές που επιθυμούν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος να επιτρέψει την άμβλωση στην Ισπανία μόνο σε περιπτώσεις βιασμού και σοβαρής δυσμορφίας του εμβρύου.

«Πιστεύουμε ότι ο νέος νόμος μειώνει τα δικαιώματα των γυναικών και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στη διαμαρτυρία για την υπεράσπισή τους», δήλωσε στην Huffington Post της Ισπανίας η Ana Valet, πρόεδρος του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας.

«Δουλεύοντας για την πρόοδο της ανθρωπότητας» είναι το σύνθημά μας, πρόσθεσε η Valet.

Η Ομοσπονδία του Ανθρωπίνου Δικαιώματος που ιδρύθηκε στην Ισπανία το 1893, επέτρεψε μικτά μέλη από τις απαρχές της και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο, τώρα αριθμούν 30.000 μέλη σε 60 χώρες.

Η απόφαση του ισπανικού παραρτήματος να αποκαλύψει τις ταυτότητες των μελών με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας δεν θα ήταν ποτέ δυνατό στα χρόνια του Φράνκο, καθώς ο πρώην δικτάτορας της Ισπανίας ήταν σθεναρά εναντίον των μυστικών εταιριών.

Το κίνημα είχε απαγορευτεί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, με τα μέλη να μπαίνουν στη φυλακή, να βασανίζονται και να αναγκάζονται σε εξορία.

Μόλις το 1979, με την άφιξη της δημοκρατίας στην Ισπανία που ήρθη η απαγόρευση του Τεκτονισμού.

Η ίδια τεκτονική Ομοσπονδία, το 2012,  είχε «χαιρετίσει» την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Μαδρίτης να αναγνωρίσει την νομιμότητα του «γάμου» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Κάτι δεν πάει καλά...
Κάτι δυσοσμεί.
Οι υποτιθέμενοι αθέατοι «παίκτες» του παγκόσμιου παρασκηνίου να κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο;
Εκλαΐκευση του ιλουμινατισμού;

Και γυναίκες στο πλάνο; Σε μια ακραιφνώς ανδρική κλειστή λέσχη;

katerinaV είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗς ΓΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΒΛΩΣΕΙς,ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΕΠΙΣΗς ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΑΚΟΣΜΙΩΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ....ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ STRAIGHT ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ???!!!!!!!!!!