Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Αριστερός υποψήφιος δήμαρχος θέλει να εξαφανίσει Εκκλησία



Σοβαρά, νομίζετε ότι οι αριστεροί υπερασπίζονται την οικοδόμηση τζαμιών επειδή είναι οπαδοί της «ανεκτικότητας», νοιάζονται για τα «δικαιώματα», τις «θρησκευτικές ελευθερίες» και τα λοιπά;

Διαβάστε τα παρακάτω κατορθώματα ενός «κλασσικού» αριστερού της Δύσης.

Ο κομμουνιστής Vincent Maurin, υποψήφιος για δήμαρχος του Μπορντό με το "Αριστερό Μέτωπο", τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε αντιταχθεί στο άνοιγμα ενός καθολικού σχολείου σε μια οικολογική περιοχή του Μπορντό καθώς και στην οικοδόμηση μιας εκκλησίας στην ίδια περιοχή - αλλά όχι στην οικοδόμηση ενός τζαμιού... «για τις ανάγκες του πληθυσμού»!

Σε ένα προεκλογικό του φυλλάδιο, όπως αποκάλυψε το blog Info Bordeaux, έκανε μια λίστα με ό, τι θα άλλαζε στο Μπορντό, αν γινόταν δήμαρχος, μεταξύ  των οποίων είναι η εξαφάνιση της ενορίας του Αγίου Eloi (Ελίγιου)* την οποία περιέγραψε ως "προπύργιο θρησκευτικού φονταμενταλισμού ". Η λέξη "φονταμενταλισμός" αναγράφεται με κόκκινο χρώμα στο προπαγανδιστικό φυλλάδιό του.

"Φονταμενταλιστές"
Η λέξη "φονταμενταλισμός" αποδίδεται πολύ εύκολα από τέτοιου είδους αριστερούς και «προοδευτικούς» στον χριστιανισμό. Προφανώς για τέτοια μυαλά, "φονταμενταλισμός" και Ισλάμ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Και όποιος πει το αντίθετο είναι «ισλαμόφοβος»!

* H εκκλησία του Αγίου Ελίγιου, που χτίστηκε το 1921, έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις με γκράφιτι, όπου υπάρχουν συνθήματα που αποκαλούν τους πιστούς και τους ιερείς "ναζί", ενώ σε διαδήλωση υπέρ των αμβλώσεων το "προοδευτικό" πλήθος φώναζε "ανατινάξτε τον Άγιο Ελίγιο!". Η αστυνομία και οι αρχές δεν κάνουν τίποτα. Δεν πρόκειται για τζαμί ή συναγωγή  βλέπετε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: