Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πρώτο το «αυστηρό» μουσουλμανικό Πακιστάν στις on line αναζητήσεις για “ομοφυλοφιλικό πορνό”



Όλοι γνωρίζουμε την διαδεδομένη φήμη ότι οι μουσουλμάνοι είναι «αυστηροί» και σφόδρα αντίθετοι στην ομοφυλοφιλία, κατηγορώντας την «Δύση» για ηθικό ξεπεσμό. Ιδού όμως τι γράφει η ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα ‘Pink News’:

Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό δεν ανέχεται τους ‘γκέι’ και τις ‘λεσβίες’, το Πακιστάν είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στις αναζητήσεις στο Google για «gay πορνό», σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάλυση των θεμάτων αναζήτησης.

Η ανάλυση, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα Mother Jones, διαπίστωσε ότι το Πακιστάν είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις αναζητήσεις σχετικών όρων ομοφυλοφιλικού σεξ.

Μάλιστα ένας σχετικός όρος είναι πρώτος στην πόλη Πεσαβάρ, που θεωρείται ένα  συντηρητικό ισλαμικό οχυρό.

Σε πρόσφατη έρευνα του Pew Research Center σε 39 χώρες, η οποία έθεσε το ερώτημα αν η κοινωνία θα πρέπει "να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία", που στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη κυρίως απαντήθηκε "ναι", μόνο το 2 % των Πακιστανών είπε το ίδιο.

Το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι σήμερα παράνομο στο Πακιστάν και τιμωρείται με ποινές πολυετούς φυλάκισης.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι οι πακιστανοί στην Ελλάδα πάνε δύο δύο (σαν τους χιώτες)
ο ένας εξ αυτών φοράει σαγιονάρες.
Οι σαγιονάρες προσδίδουν τις εργασίες που έχει να κάνει ο συγκεκριμένος που τις φοράει. Είναι δηλαδή η γυναίκα του σπιτιού για εκείνη την εβδομάδα. Γυναίκα του σπιτιού και απο γυναικείας φύσεως.
Αυτό μπορεί εδώ να μας φαίνεται αστείο, γελοίο, για κλάματα, η ότιδή ποτε άλλο, ισχύει όμως για την κουλτούρα τους.
Να πως καταλήγουμε στο συμπέρασμα για τους πακιστανούς gay.