Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Η Kirsten Dunst είπε ότι στις σχέσεις «ο άντρας πρέπει να είναι άνδρας και η γυναίκα να είναι γυναίκα» και έπεσαν να την φάνε…Η ηθοποιός Kirsten Dunst έκανε κάποια σχόλια σε μια νέα συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό μόδας ‘Harper’s Bazaar’ σχετικά με τους ρόλους των δύο φύλων και τις ρομαντικές σχέσεις, που έκαναν πολλές «φεμινίστριες» και άλλα υστερικά άτομα να «βγουν από τα ρούχα τους»… «Θα πρέπει ένας άντρας να είναι άνδρας και μια γυναίκα να είναι γυναίκα», είπε. Τόσο «εξτρεμιστικά»…

"Νιώθω ότι το θηλυκό είναι λίγο υποτιμημένο",  δήλωσε η Dunst στο περιοδικό. "Όλοι πρέπει να έχουμε τις δικές μας εργασίες και να βγάζουμε τα χρήματά μας, αλλά το να μένεις στο σπίτι, να μεγαλώνεις παιδιά, να είσαι μητέρα, να μαγειρεύεις - είναι ένα πολύτιμο πράγμα που η μαμά μου έκανε".

Η 31χρονη ηθοποιός συνέχισε: «Και μερικές φορές, χρειάζεσαι τον ιππότης σου μέσα σε μια λαμπερή πανοπλία. Λυπάμαι. Χρειάζεται ένας άντρας να είναι άντρας και μια γυναίκα να είναι γυναίκα. Έτσι λειτουργούν οι σχέσεις».

Τα σχόλια της Dunst «τάραξαν τα νερά» και έφεραν «οργισμένες απαντήσεις», μεταξύ άλλων, από την συγγραφέα της ιστοσελίδας ‘Jezebel’ (Ιεζάβελ) Erin Gloria Ryan, η οποία την αποκάλεσε «χαζή».

Και η Stacey Ritzen αποκάλεσε την Dunst ένα «ανυπόφορο άτομο», που πιστεύει ότι «οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι η θέση τους είναι στο σπίτι».

Όμως, πολλοί άλλοι βγήκαν να υπερασπιστούν την Dunst, συμφωνώντας με την άποψή της σχετικά με τους ρόλους των ανδρών και των γυναικών στις σχέσεις.

Ο σχολιαστής Greg Gutfeld, για παράδειγμα, επέκρινε τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας ότι ακόμη και «το οξυγόνο νευριάζει» κάποιες φεμινίστριες.

«Βλέπετε, για αυτές είναι χαζό να μην βλέπουμε τις σχέσεις μέσα από το πρίσμα του θυμού και ότι η αγάπη αφορά μάλλον τη δύναμη και την ιδεολογία και απαγορεύει τους παραδοσιακούς ντεμοντέ ρόλους των φύλων», έγραψε. «Γιατί λοιπόν να μην παντρευτούμε τον εαυτό μας; Δεν θα χρειαστεί ποτέ να βγάζουμε την φόρμα μας».

Ένας άλλος: Η Kirsten Dunst βγαίνει να υπερασπιστεί τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και οι «φιλελεύθεροι» φρικάρουν! Και ένας άλλος: «ποτέ μην απολογείσαι στον όχλο»!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

mnk είπε...

Επαναστατική ιδέα! Γιατί να διεκδικήση κανείς μόνο το δικαίωμα να παντρευτή ένα πρόσωπο του ιδίου φύλου, την γιαγιά, την γάτα ή τον καναπέ του; Θα πρέπει να έχουμε το ανθρώπινο δικαίωμα να παντρευόμαστε και τον εαυτό μας! Με τα ανάλογα επιδόματα και φορολογικές ελαφρύνσεις, εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν και φυσιολογικοί άνθρωποι.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΒΕ.Λ. είπε...


Αίφνης μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής η εν λόγω νεαρά καλλιτέχνις.
Υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι και στα πιό απίθανα μέρη.

Θυμάστε πόσες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους στην πόλη του εωσφορικού φωτός -Παρίσι- για να υπερασπιστούν την θεόσδοτη οικογένεια και την θεόσδοτη φυσική σχέση μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας;
Να υπερασπιστούν, δηλαδή, το αυτονόητο που ίσχυε απο τους πρωτόπλαστους εώς τη δεκαετία του '70.

XarasEuaggelia είπε...

Κόκκινε ουρανέ και αναγνώστες.
Χριστός Ανέστη, Αληθώς!!!


Σήμερα είδα το παρακάτω άρθρο και έχω μείνει εμβόντητη. Το μοιράζομαι μαζί σας ως ενημέρωση. Ας αναρωτηθούμε το ρόλο και τις προεκτάσεις των φαινομένων αυτών των "δικαιωμάτων" "polyamorous “rights" και τις επιπτώσεις τους στη διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας.

http://www.lifesitenews.com/news/the-next-marriage-redefinition-massachusetts-lesbian-throuple-expecting-the


https://www.youtube.com/watch?v=4-rcfQgzSoQ
ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΩΡΟ !!!!!