Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Οι λευκοί είναι υπεύθυνοι για την ομοφυλοφιλία», λέει υπουργός της Ουγκάντα



Ο Υπουργός Ηθικής και Ακεραιότητας της Ουγκάντα​​, Simon Lokodo, σε μια συνέντευξή του στην AllAfrica, ισχυρίστηκε ότι η εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας και της πορνογραφίας στην Ουγκάντα ​​είναι αποτέλεσμα της κουλτούρας των λευκών.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία και η χρήση της πορνογραφίας στην Ουγκάντα ​​βρίσκονται σε άνοδο, ο Lokodo δήλωσε : «Επειδή οι ​​λευκοί έφεραν αυτή την κουλτούρα. Οι άνθρωποι ρωτούν : “αν μπορούν αυτοί να το κάνουν αυτό, γιατί όχι εγώ;” Είναι ένα πρόβλημα, σύμφωνα με τον ίδιον, που υπάρχει στις αστικές περιοχές της Ουγκάντα ​​: «Αυτό έχει συμβεί ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές. Στις αγροτικές περιοχές δεν χρειάζεται καν να μιλήσεις  γι’ αυτό, επειδή θα σε περάσουν για κάποιον που έχει χάσει το μυαλό του».
 

Ο κ. Lokodo είναι ένα σημαίνον πρόσωπο στα πολιτικά πράγματα της Ουγκάντας, και θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους ηγέτες της ολοένα και πιο συντηρητικής πολιτικής της χώρας. Πρώην ιερέας, εισήλθε στο κοινοβούλιο το 2006 και διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Ηθικής το 2011 μετά από ανασχηματισμό. Ήταν ένας από τους κύριους υποστηρικτές του Νόμου κατά της ομοφυλοφιλίας​​, που υπογράφηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο οποίος αύξησε την τιμωρία για την ομοφυλοφιλία σε ισόβια κάθειρξη στις περιπτώσεις «διακεκριμένης ομοφυλοφιλίας», όπως το σεξ με έναν ανήλικο ή σεξ με κάποιον που είναι φορέας του ιού HIV. Κατά τη στιγμή της συζήτησης του νομοσχεδίου, ο Lokodo είχε δηλώσει ότι η Ουγκάντα ​​ήταν ανεκτική στους ομοφυλόφιλους, επειδή η Ουγκάντα ​«δεν τους σφάζει». Ο Lokodo εισήγαγε επίσης νομοθεσία κατά της πορνογραφίας, που έγινε νόμος το περασμένο έτος, ο οποίος θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα σεξουαλικό υλικό. Ο νόμος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για την απαγόρευση της μίνι φούστα, απαγορεύοντας το «αδιάντροπο ντύσιμο που διεγείρει σεξουαλικά».

Ο Lokodo, που έχει αφοριστεί από την Καθολική Εκκλησία επειδή εισήλθε στην  πολιτική, κάνει συχνές αναφορές στη θρησκεία ως δικαιολογία για τις διώξεις των ομοφυλόφιλων της Ουγκάντα​​. «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν αξίζει κανείς να πάει στη φυλακή επειδή είναι ομοφυλόφιλος», δήλωσε…..Ο Lokodo στη συνέχεια προετείνει όσοι είναι ομοφυλόφιλοι να το κρύβουν : «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άτυχοι. Σε παρακαλώ, είναι ήδη κακό ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Απλά παρέμεινε μόνος».


 
Ο υπουργός Ηθικής απευθύνθηκε επίσης στις δυτικές επιχειρήσεις που ορκίστηκαν να μην κάνουν επιχειρήσεις στην Ουγκάντα​​, μετά την ψήφιση του νόμου κατά της ομοφυλοφιλίας – ο Richard Branson, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Virgin, έκανε έκκληση για μποϊκοτάζ της χώρας για παραβιάσεις των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. «Μπορώ να σας πω ότι βρίσκουμε λευκούς, που θα αποσύρουν τα χρήματά τους, γιατί προτείναμε αυτό το νομοσχέδιο». «Αφήστε μας ήσυχους», καταλήγει ο Lokodo, «ή καταλάβετέ μας. Αλλά μην μας αποικίζετε και πάλι με την απαράδεκτη κουλτούρα σας».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

konion είπε...

Σὲ πολλὰ ἔχει δίκιο, εἰδικῶς στὸ τελευταῖο περὶ κουλτοὐρας, συμφωνῶ ἀπολύτως.

Περιττό νὰ ποῦμε ὅτι ἡ ἀμιγὴς ἑλληνικὴ κουλτούρα πνέει τὰ λοίσθια, κάποιοι ἄλλοι ὅμως θέλουν νὰ διαφυλάξουν τὴν δική των ζωντανή. Δὲν εἶναι καθόλου ὑποτιμητικὸ νὰ παίρνουμε παραδείγματα ἀπὸ τὴν Οὐγκάντα, ὅσο ἀστεῖο κι ἂν ἀκούγεται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέει ο κύριος περί Ομοφυλοφιλίας και η μεγάλη προβολή της από τους Δυτικούς,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΕΜΑ...αυτό που λέει για την κουλτούρα ισχύει στο μέγιστο βαθμό..Όπως είπε και ο φίλος στο σχόλιο πρίν,ίσως θα ήταν καλή ιδέα να παραδειγματιστούμε από την Ουγκάντα...

Η Ελληνική κοινωνια και σύγχρονος τρόπος ζωής γενικά έχει φτάσει στις μέρες μας σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ,ΑΠΟΡΡΙΨΗ,ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ.ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ προς τις παραδόσεις,τα ήθη,τα έθιμα,την ιστορική ανάμνηση και όλα τα οποία είναι απαραίτητα για να επιβιώσει και να συνεχίσει να υπάρξει ένα Έθνος....


Λοιπόν,τώρα για τον ρόλο των Σωνιστών-ελιτιστών-Νεοταξιτών-Τραπεζιτών-Δικτατόρων και λοιπών,που είναι όλοι στο κόλπο,και σίγουρα παίζουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο στην διαμόρφωση του σύγχρονου HOMO HOMOSEXUALIS-IDIOTALIS,που είναι ένα ανθρωπάκι στον ψεύτικο κόσμο των (Παρ)αισθήσεων,των ναρκωτικών,της εκτός ορίων ομοφυλοφιλίας και ανωμαλίας γενικότερα,που το μόνο που τον νοίαζει είναι να καλοπερνά και να γ@μ@ει/τρώει/πίνει/χ#ζει και να βγάζει λεφτά και να οδηγά ακριβά αυτοκίνητα,και να κάνει επίδειξη και να μην του καίγεται καρφί αν οι συμπατριώτες του χάνονται,πεθαίνουν,ακόμα και αυτοί που τους χρωστάει πολλά,οκ,ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και ο τρόπος ζωής που προωθούν,ώστε να εξαθλιώνουν/εκπορνεύουν/διαφθείρουν τους ανθρώπους,τις πάντοτε κοιμισμένες μάζες ώστε να είναι ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ????


δεν φταίει και ο μέσος Καφρο-Γραικυλο-Ραγιαδο-κουραδόμαγκας-για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και γενικα στον κόσμο ο κάθε βλάκας Δυτικός υπάνθρωπος,που από τη μία βρίζει αυτή την κατάσταση,από την άλλη όμως ότι ποιο ανώμαλο τρέντ βγαίνει,(ΚΟΝΤΣΙΤΑ κτλπ),το ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ και το χειροκροτά,που πηγαίνει σε κλάμπς όλοι μέρα και μετά του φταίνε οι Πολιτικοί,''οι κακοί Εβραίοι και όλοι αυτοί ,για την κατάντια τους;;;;;;;;


Εν κατακλείεδι:Οι λαοί του Δυτικού κόσμου,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ,είναι εκφυλισμένα προβατάκια ,που μόνοι τους βγάζουν τα ματάκια τους ,και στις ανώμαλες τάσεις που προέρχονται από διάφορα σκοτεινά εξουσιαστικά κέντρα,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,αλλά αντιθέτως αυτοί πηγαίνουν μόνοι τους και τα δέχονται....και μετά αν ξεβολευτούν,είτε καταλάβουν τι έχει γίνει ,κατηγορούν ΠΑΝΤΑ τους άλλους αγνοώντας ότι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης και αυτοί,για το ξεπεσμό τους....ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,οι άλλοι ειναί κακοί,ας πούμε και θέλουν τον κακό σου,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΟΥ,πως το δικαιολογείς αυτό;;;;; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΚΟ!!!!!

Όσο για την Ουγάντα,αγαπητέ ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ,σε περίπτωση που δεν το ξέρεις υπάρχει Ορθόδοξη Κοινότητα,που μεγαλώνει συνεχώς....
Τελικά οι Μαύροι που τους κοροιδεύουνε,διάφοροι κάφροι εδώ ,που νομίζουν πως έιναι ''Ελληνες'',ειδικά μερικοί συγκεκριμένοι αποδεικνύονται και πιο Χριστανοί και πιο Έλληνες και πιο σοβαροί από την πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων(Γραικυλο-ραγιαδιστανο-Ελλαντιστανών.)

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ΠΟ%ΣΤΗΔΕΣ,οι ΑΔΕΡΦΕΣ,αυτοί είναι όντως πρόβλημα,ειδικά σήμερα,που έχουν απίστευτη προώθηση απο παντού.(ΜΜΕ και θέλουν και καλά να γίνουν απο ΟΛΟΥΣ με το ζόρι αποδεκτοί αλλα το χειρότερο και ΠΡΟΤΥΠΑ)....
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΟΙ,και ΧΡΗΣΙΜΟΙ στην πατρίδα τους,και ανδρείοι μάλιστα)-το λέω αυτό για να μην παρεξηγηθώ -ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΗ/ΠΟ^ΣΤΗΣ---η βρισιά δεν είναι τυχαία εξάλλου!!! Ο ΠΟ%ΣΤΗΣ στο σώμα είναι και στην ΨΥΧΗ κυρίως δυστυχώς.

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

Σωστός.

Georgios S. Athinaios είπε...

Η σεξουαλικη απελευθερωση γενικα , που είναι δούρειος ιππος σε εμας. Κανει καλο σ'αυτους. Και το καλο αυτων (εξαλλειψη πενιας) απομακρυνει την καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Η ομοφυλλοφυλία δεν είναι στην κουλτούρα των λευκών ή των μαύρων ή των κίτρινων ή των κόκκινων ή των μπλε... είναι ένα από το μέσα που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να ισοπεδώσει τα ήθη και τα έθιμα της πατροπαράδοτης κουλτούρας των λαών του κόσμου προς δικό της όφελος. Με το να δείχνουμε την αφορμή αντί για την αιτία είναι σαν να δείχνουμε σε κάποιον το φεγγάρι και αυτός να κοιτάζει το δάχτυλο.