Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Roger Daltrey: «Ποτέ δεν θα συγχωρήσω τους Εργατικούς για την πολιτική της μαζικής μετανάστευσης που κατάστρεψε την εργατική τάξη της Βρετανίας»The Telegraph (17/11/2013) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Roger Daltrey, ο τραγουδιστής των θρυλικώνThe Who, λέει ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ τους Εργατικούς για την πολιτική τους για την μαζική μετανάστευση, η οποία, όπως ο ίδιος λέει, «κατέστρεψε τις θέσεις εργασίας των φίλων μου».

Ο Daltrey, ο οποίος κάποτε υποστήριζε το κόμμα, λέει ότι έχει απογοητεύσει την γενιά του, καθώς επέτρεψε την εισροή αλλοδαπών εργαζομένων, η οποία οδήγησε σε μείωση των θέσεων εργασίας, λόγω «ενός ηλίθιου τρόπου σκέψης για την Ευρώπη».


Κακώς κατηγορούνται οι μετανάστες για τα προβλήματα, λέει ο Daltrey, όταν στην πραγματικότητα ήταν τα λάθη των πολιτικών που τα προκάλεσαν.

«Δεν πρόκειται ποτέ, ποτέ να συγχωρήσω το Εργατικό κόμμα που επέτρεψε αυτή τη μαζική μετανάστευση χωρίς να έχει κανονίσει από πριν πόσο θα πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι όταν θα έρχονται στη χώρα αυτή. Ποτέ δεν θα τους συγχωρήσω για την καταστροφή των θέσεων εργασίας των φίλων μου, επειδή επέτρεψαν οι δουλειές τους να μειωθούν με ένα ηλίθιο τρόπο σκέψης σχετικά με την Ευρώπη, να αφήσουν όλους αυτούς μέσα, έτσι ώστε να μπορούν να ζήσουν 10 σε ένα δωμάτιο, και να εργάζονται με μισθούς Πολωνίας», είπε στο περιοδικό Sunday Times.


«Δεν έχω κάτι εναντίον των Πολωνών, αλλά αυτό ήταν ένα πολιτικό λάθος και με έκανε να θυμώσω πολύ. Και οι άνθρωποι που τους τα φορτώνουν είναι οι μετανάστες, και δεν είναι δικό τους σφάλμα».

Αρνήθηκε να αποκλείσει ότι θα ψηφίσει τον Nigel Farage στις ερχόμενες εκλογές.

Ο 69χρονος Daltrey, μεγάλωσε στην εργατική συνοικία του Shepherd's Bush, στο δυτικό Λονδίνο, και είναι πολύ περήφανος για τις ρίζες του.

Έχει μιλήσει παλαιότερα για τις επιπτώσεις της μετανάστευσης στην βρετανική εργατική τάξη, υποστηρίζοντας ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός «δεν έχει τα κότσια» να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Επιτέθηκε στους Εργατικούς και στην Ευρωπαϊκή Ένωσης, τη γραφειοκρατία της οποίας, όπως λέει, «δεν μπορεί να ανεχθεί», προσθέτοντας: «Είναι επιζήμια για ολόκληρη την χώρα».

Ο τραγουδιστής επέκρινε επίσης τους πολιτικούς για τη χρήση των sites κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα το Twitter, ρωτώντας πώς βρίσκουν το χρόνο για τέτοια, όταν θα πρέπει να επικεντρώνονται στην διακυβέρνηση της χώρας.

«Θεωρώ ότι είναι πραγματικά ανησυχητικό το γεγονός ότι οι πολιτικοί όλο βρίσκονται στο twitter. Θα πρέπει να κάθονται και να σκέφτονται πως θα κάνουν καμιά καλή δουλειά, αντί να μας λένε τι έφαγαν για πρωινό ή τι χρώμα κοστούμι φοράνε».

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει αφαιρέσει τη χαρά από τη ζωή, λέει, και κάναμε περισσότερα πριν από την εφεύρεση των smartphones.

«Όλο απασχολημένοι είμαστε στο να μην κάνουμε τίποτα», δήλωσε ο Daltrey, ο οποίος διευθύνει μια επιχείρηση αλιείας πέστροφας στο σπίτι του στο East Sussex. «Δεν έχουμε χρόνο να συλλογιστούμε, δεν έχουμε χρόνο να ονειρευτούμε».           
           
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ θέλω να σας ρωτήσω κάτι
σε αυτό το άρθρο λέει ότι
ο Rager Daltrey λέει ότι φταίνε οι μετανάστες για τις μοιωσεις των θέσεων εργασίας ενώ λίγο πιο κάτω λέει ότι δεν είναι δικό τους σφάλμα{των μεταναστών}δηλαδή ποιων είναι το σφάλμα?
Και επί την ευκαιρία πως φτιάχνεις το δικό σου ιστολογιο όπως έχετε κάνει εσείς?
Γιάννης Κ.

SkyWatcher είπε...

Δεν είδα πουθενά να λέει ο Daltrey ότι φταίνε οι μετανάστες. Με τους πολιτικούς τα βάζει.

Μπαίνεις blogger και πας πρότυπο και αφήνεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει... Τι άλλο να πω.

Ανώνυμος είπε...

Ο... Ρογήρος μπορεί να διαμαρτύρεται τώρα αλλά ας μήν ξεχνάει πώς αυτός και οι συνεργάτες του συνέδραμαν στήν αποδόμηση τών δυτικών Χριστιανικώμ κοινωνιών με τα νεοεποχίτικα τραγούδια τους. Γνωστικισμός, ινδουϊσμός και φυσικά μπόλικο LSD...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ πολύ