Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο: Ιρακινός μουσουλμάνος κλαίει στην τηλεόραση για τον διωγμό των χριστιανών από το Ιράκ



O Nahi Mahdi καλύπτει το πρόσωπό του, καθώς κλαίει που οι Ιρακινοί χριστιανοί εκδιώκονται από τη χώρα. Και αυτό άρχισε πριν η ISIS ξεκινήσει τις βάρβαρες τακτικές της.

«Είναι δική μας σάρκα και αίμα», δήλωσε ο Nahi Μαχντί στο Asia TV στα τέλη του Ιουλίου, καλύπτοντας το πρόσωπό του, ενώ έκλαιγε. «Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει για τη Σουηδία ή τη Γερμανία .... Ποια νομίζει ότι είναι [η ISIS] που διώχνει τους συμπατριώτες μας;!»

Ένα άλλο μέλος του πάνελ (Ιρακινός ποιητής) στην εκπομπή λέει: «Οι Χριστιανοί δεν έχουν κάνει κάτι κακό. Δεν έχουν πειράξει καμιά ψυχή. Αντίθετα, είναι ειρηνικοί άνθρωποι, που αγαπούν όλες τις θρησκείες. Είναι έντιμοι άνθρωποι, με υψηλές ηθικές αξίες ....»


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τουλαχιστον ειρωνικο αν οχι και ανοητο να ανεβαζετε εβραϊκα προπαγανδιστικα βιντεο οπως αυτα της MEMRI.
Οι εβραιοι των ΗΠΑ και του ισραηλ τρομοκρατωντας τον Αμερικανικο Λαο την 11η Σεπ 2001, και αμεσως μετα χρησιμοποιωντας την αθλια προπαγανδα και υπονομευση τους εναντιον των μουσουλμανικων λαων της Μεσης Ανατολης, εστειλαν τους ηλιθιους Αμερικανους να βομβαρδισουν τις μουσουλμανικες χωρες με σκοπο να διαλυσουν αυτα τα κρατη προς οφελος και ασφαλεια της εβραϊκης τους χαβουζας.
(βεβαιως και εφαρμογης των τελευταιων κεφαλαιων των Πρωτοκολλων των Γηραιων της Σιων)
Οταν λοιπον ερθει καποιος ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ και βομβαρδισει τα παιδια μου, το σπιτι μου, την πολη μου, την Πατριδα μου θα αμυνθω με οτι μεσα εχω. Βεβαια οι οβριοι δημιουργησαν αυτην την ασβεστη εχθρα μεταξυ Χριστιανων και Μουσουλμανων (σε περιοχες που οι δυο διαφορετικης θρησκειας πληθυσμοι ζουσαν χιλιετηριδες ειρηνικα). Απ' την αλλη μερια οι σημερινοι εβραιοι απογονοι των Χριστοκτονων, ξυπνησαν το αξεστο και βαρβαρο χαρακτηρα που παντα ειχαν οι αραβες με τα γνωστα αποτελεσματα. Με μια πετρια λοιπον σκοτωσαν τρια πουλια ως συνηθως. (ιδε τρομοκρατια 11ης Σεπ 2001: Δυο αεροπλανα τρια κτιρια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ελεγχομενης κατεδαφισης)
Ειναι αναμφισβητητο γεγονος πια, οτι οι εβραιοι με τα ΜΜΕξαπατησης που διεθεταν και διαθετουν ως μονοπωλιο απο την προηγουμενη 100ετια υπονομευαν, δυσφημιζαν και οποτε τους διδετω η ευκαιρια διαπομπευαν τακτικωτατα τους αραβες στους λαους της Δυσης ωστε να αποτυπωσει ο μεσος Ευρωπαιος η μεσος Αμερικανος πολιτης οτι οι Αραβες ειναι διποδα αγρια ζωα. Τιποτε αλλο.
Που σημαινει οτι οποιοαδηποτε βια εναντιον τους θα ηταν αποδεκτη απο ολους τους «πολιτισμενους» λαους της Δυσης. Τους πηρε τελικα εναν αιωνα αλλα τελικα τα καταφεραν οι εβραιοι να πεισουν η και να εξαγορασουν τους ηλιθιους της Δυσης οτι οι αραβες ειναι υπανθρωποι. Βεβαια αν το Ισραηλ τους κοιτετω γεωγραφικα καπου μεταξυ Αργεντινης και Περου τοτε οι υπανθρωποι θα ηταν οι γειτονες Ισπανικοι λαοι.
Δημιουργησαν και διατηρουν λοιπον με αυτες τις ανθρωποσφαγες το ασβεστο μισος μεταξυ Μουσουλμανων και Χριστιανων ενω αυτοι χειροκροτουν απ τις κερκιδες οτι και οταν κατι τους συμφερει με απτο πρααδειγμα τα βιντεο του ε.α. συνταγματαρχη μυστικων υπηρεσιων του ισραηλινου στρατου Yigal Carmon και μιας αθλιας εβραιας που κατοικοεδρευει στις ΗΠΑ ονοματι Meyrav Wurmser

Η ΑΛΗΘΕΙΑ παντως βρισκεται και ειναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ στα συντριμια των τριδιμων Πυργων της Νεας Υορκης και περιμενει να δει καταματα αυτους που θελουν να μαθουν ΤΙ ακριβως και ΓΙΑΤΙ εγινε αυτο το τρομοκρατικο χτυπημα και απο ΠΟΙΟΥΣ;
Γιατι ειναι τελειως ανοητο και απαραδεκτο να εξεταζουμε ενα γεγονος που υποβοσκει εδω και μια 100ετια στην ιδια περιοχη απ τους ιδιους «ανθρωπους» σαν κατι που να γεννηθηκε χθες, απ το τιποτα.


Πατρικιος