Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

«Πρόοδος»: «Θα πούμε στα παιδιά μας ότι ο μπαμπάς τους είναι η μαμά τους και η μαμά τους είναι ο μπαμπάς τους»



Γράφει η Daily Mail:

Ένα ζευγάρι τρανσέξουαλ ετοιμάζεται να πει στα παιδιά του όταν μεγαλώσουν, ότι ο «πατέρας» τους στην πραγματικότητα τα γέννησε και το πρόσωπο που ονομάζουν «μητέρα» τους, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας τους.

Η ‘Bianca’ και ο ‘NickBowser είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει στο Κεντάκι με τους δύο μικρούς γιους τους.

Ο ‘Nick’, 27 ετών, γεννήθηκε κορίτσι, με το όνομα Nicole, αλλά τα τελευταία επτά χρόνια ζει ως «άνδρας».

Η ‘Bianca’, 32 ετών, ‘drag καλλιτέχνης’, γεννήθηκε ως αγόρι με το όνομα Jason, και αποφάσισε να ζήσει ως «γυναίκα» πριν από 11 χρόνια.

Το τρανσέξουαλ ζευγάρι έχει ακόμα τα κανονικά γεννητικά τους όργανα, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου».

Το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης από αρσενικό σε θηλυκό μπορεί να κυμαίνεται από £ 4.000 σε £ 15.000, ενώ από θηλυκό σε αρσενικό μπορεί να υπερβαίνει τις £ 30.000.

Και επιμένουν ότι τα παιδιά τους, ο Kai, τώρα τριών χρονών και ο Pax, σχεδόν ενός έτους, θα είναι μια χαρά, γιατί θα τα μεγαλώσουν με αγάπη, υποστήριξη και ασφάλεια και ως εκ τούτου θα μεγαλώσουν απόλυτα «φυσιολογικό».

«Όταν είχα τον Kai είχα μόλις γίνει τρανσέξουαλ κι έτσι δεν φαινόμουν τόσο «ανδροπρεπής» και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι η ‘Bianca’ και εγώ απλά ήμασταν λεσβίες», λέει η μητέρα – «πατέρας» ‘Nick’.

«Αλλά, όταν ήμουν έγκυος στον Pax, οι άνθρωποι πραγματικά με κοιτούσαν, κάτι το οποίο με έκανε να αισθάνομαι πολύ αμήχανα.

«Δεν μπορούσα να χειριστώ τους ψιθύρους και από τότε που έγινα τριών μηνών δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι.

«Πήγαινα μόνο στον γιατρό. Οι άνθρωποι φοβούνται αυτό που δεν καταλαβαίνουν».

ΚΟ: Το πρόβλημα το έχουν οι «άνθρωποι», οι οποίοι «φοβούνται» (!), άρα είναι «ομοφοβικοί» ή μάλλον «τρανσοφοβικοί», επειδή δυστυχώς «δεν καταλαβαίνουν». Όμως μην ανησυχείτε. Η Νέα Τάξη μπορεί να τους κάνει να «καταλάβουν», εν ανάγκη μέσω «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων. Και τότε να δείτε πως φεύγει ο «φόβος».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Σε ένα κόσμο ανθρώπων και όχι πιθήκων(πλέον), οι δυο μεταλλαγμένοι γονείς θα δικάζονταν για κακοποίηση ανηλίκου κατ'εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Και τα παιδιά θα δίνονταν σε ανάδοχες, φυσιολογικές οικογένειες.

Unknown είπε...

Μπράβο ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ξέρασα στο πληκρολόγιο

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Ο άνδρας έγινε γυναίκα
Η γυναίκα έγινε άνδρας
Η μητέρα έγινε πατέρας
Ο πατέρας έγινε μητέρα
Τα παιδιά έχουν και πατέρα και μητέρα

Τι δεν καταλαβαίνεται;

Το χρυσόψαρό μου τι φύλο είναι;
Αυτό δεν καταλαβαίνω