Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Η αυγή μιας νέας εποχής έχει αρχίσει»: υποστηρικτές του ISIS μοιράζουν φυλλάδια στην Oxford Street του Λονδίνου, ενθαρρύνoντας τους ανθρώπους να εγκατασταθούν στο πρόσφατα ανακηρυγμένο ισλαμικό κράτος




Όπως αναφέρει η Daily Mail:

Υποστηρικτές του ISIS μοιράζουν φυλλάδια στους ανθρώπους που περπατούν στην Oxford Street, ενθαρρύνοντάς τους να εγκαταλείψουν τη Βρετανία για το νέο ισλαμικό κράτος

Οι φανατικοί μουσουλμάνοι στέκονταν μπροστά από τις αφίσες δηλώνοντας ότι «η αυγή μιας νέας εποχής έχει αρχίσει» σε σχέση με το χαλιφάτο και τα φυλλάδιά τους εξήραν τις «θυσίες» που έγιναν στη Μέση Ανατολή.

Η Scotland Yard δήλωσε σήμερα ότι ερευνά αν οι άνδρες έχουν παραβεί τους νόμους περί τρομοκρατίας.

Μια μουσουλμάνα που συνάντησε τους άνδρες, πιστεύει ότι είναι από το Luton και συνδέονται με τους κήρυκες μίσους Anjem Choudary και Ομάρ Μπακρί, ενώ είπε ότι δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές.

Η Asmaa Al-kufaishi, έγραψε: «Αυτή η ομάδα προωθεί την ISIS στην Oxford Street. Μας προσβάλουν ρατσιστικά όταν μιλάμε. Δεν ξέρουν το Ισλάμ.

«Προωθούν τον θάνατο αθώων ανθρώπων, λέγοντάς μου να πεθάνω για την πίστη και μου και την φυλή μου και με προσβάλουν. Αυτή δεν είναι ισλαμική συμπεριφορά».

Εικόνες με τους άνδρες και τα φυλλάδια τους έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα φυλλάδια περιγράφουν τα «χαρμόσυνα νέα» ότι «οι μουσουλμάνοι με τη βοήθεια του Αλλάχ, ανακοίνωσαν την επανίδρυση του Χαλιφάτου (sic) και διόρισαν έναν ιμάμη ως Χαλίφη (sic)».

Καθορίζει επίσης επτά κανόνες για τους υποστηρικτές, συμπεριλαμβανομένων της «υπακοής» στους ηγέτες του ISIS, στον νόμο της Σαρία, στο να «μεταναστεύουν» από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το χαλιφάτο και να «εκθέσουν τα ψέματα» σχετικά με την εξτρεμιστική ομάδα.

Στους εξτρεμιστές του ISIS περιλαμβάνονται εκατοντάδες «Βρετανοί» - που έχουν πραγματοποιήσει πράξεις ακραίας βιαιότητας, ώστε ακόμα και η Αλ Κάιντα έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για όλα τα υπεροχα αρθρα σου.

συνεχισε ετσι.

καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Το τερατούργημα ISIS ποιός θα το μαζέψει;

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ