Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τι δεν θα δείτε στην τιβί: Φυλετικό μίσος στις ΗΠΑ. «Ειρηνοποιός» σύμφωνα με αριστερή ιστοσελίδα ο ηγέτης των Νέων Μαύρων Πανθήρων που προτρέπει τους μαύρους να ζητήσουν τον θάνατο του λευκού αστυνομικού (video)


"Ειρηνοποιοί" στο Τέξας

Το Slate είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στην Αμερική και μια από τις κορυφαίες αριστερές ιστοσελίδες ειδήσεων της χώρας.

Η ιστοσελίδα μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο εγκωμιάζει τον Malik Shabazz των βίαιων Νέων Μαύρων Πανθήρων (New Black Panther Party - NBPP), ως τον «ειρηνοποιό του Φέργκιουσον» (“Peacemaker of Ferguson”).

Ψευδώς το Slate αναφέρει τον Mailk Zulu Shabazz (στην φώτο, μαζί με τον ‘Minister King Samir Shabazz’, για τον οποίο θα πούμε παρακάτω) ως «πρώην ηγέτη του NBPP». Ο Σαμπάζ είναι ακόμη ενεργός ηγέτης της ομάδας.

Παρακάτω βλέπετε τον Σαμπάζ να διευθύνει το πλήθος στο Ferguson να φωνάξει ότι θέλει ο λευκός αστυνομικός Darren Wilson να σκοτωθεί. Ο Σαμπάζ ρωτάει «ποιον θέλουμε;». Τα πλήθη φωνάζουν "Darren Wilson." Στη συνέχεια, αντί να πει «πότε τον θέλουμε;», ο Σαμπάζ το αντικαθιστά με το «πώς τον θέλουμε;». Περίπου οι μισοί από το πλήθος φωνάζουν «νεκρό».


Γράφει το Slate:

Πώς γίνεται ο επικεφαλής του New Black Panther Party ειρηνοποιός στο Ferguson;

Τώρα αυτός είναι ένας "πρεσβύτερος"…. Ο Σαμπάζ τριγυρνάει στο Ferguson, ζητώντας ηρεμία και σεβασμό στις διαμαρτυρίες. Σε μια συνέντευξή του στο CNN χθες το βράδυ, ο Σαμπάζ που συστήθηκε ως «δικηγόρος», καταγγέλλοντας τα βίαια στοιχεία των διαδηλώσεων, ερωτά αν αυτοί είναι «βαλτοί» και «προβοκάτορες».

Παρακάτω θα δείτε τον Σαμπάζ να μιλά σε ένα συλλαλητήριο στο Harlem που διοργανώθηκε από τον Al Sharpton και τον πρώην ηγέτη του NBPP Muhammed Khallid.



Στο μεταξύ στο Τέξας ομάδα των Νέων Μαύρων Πανθήρων έκανε την εμφάνισή της οπλισμένη!

Δείτε το βίντεο:

Αυτός στην φωτογραφία είναι ο λεγόμενος ‘Minister King Samir Shabazz’, γνωστός επίσης και ως Maurice Heath, ηγέτης των Νέων Μαύρων Πανθήρων της Φιλαδέλφειας. Είναι και αυτός, όπως βλέπετε, ένας «ειρηνοποιός». Εντάξει, μπορεί να έχει πει "I hate white people – all of them! Every last iota of a cracker, I hate 'em", «Μισώ τους λευκούς ανθρώπους! – Μέχρι και τον τελευταίο λευκό (‘cracker’ λευκός κοροϊδευτικά στην γλώσσα των μαύρων)», αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα. Είπε επίσης: «Θέλετε ελευθερία; Θα πρέπει να σκοτώσετε μερικούς λευκούς! Θα πρέπει να σκοτώσετε ορισμένα από τα μωρά τους!» (δες εδώ), αλλά αυτά είναι... λεπτομέρειες.  

Παρακάτω θα δείτε τον King Samir να κάνει έκκληση για τη μαζική δολοφονία των λευκών ανθρώπων και λευκών μωρών! Ο «ειρηνοποιός» Σαμπάζ εμφανίζεται τακτικά δίπλα στον «βασιλιά Samir» και τον υπερασπίζεται.


Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και να εμφανίζονται όπως θέλουν, χωρίς να τους πειράζει κανείς και κυρίως χωρίς κανείς να σκεφτεί ότι είναι – αν είναι δυνατόν! – «ρατσιστές». Αποκλείεται! Ο λόγος είναι ότι δεν είναι λευκοί, αλλά μέλη μιας «ιστορικά καταπιεσμένης ομάδας», και συνεπώς, μόνο τα μέλη της «προνομιούχας ελίτ καταπιεστικής πλειοψηφίας» μπορεί να είναι ρατσιστές..

Ο Σαμπάζ είναι τόσο «καταπιεσμένος» και «αδικημένος» ώστε το Υπουργείο Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Ομπάμα αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη, αφού βιντεοσκοπήθηκε την ημέρα των εκλογών του 2008 μαζί με τον Jerry Jackson να φοράνε παραστρατιωτικές στολές, να κρατάνε γκλομπ και να στέκονται έξω από μία πόρτα εμποδίζοντας μία εταιρία δημοσκοπήσεων για να εκφοβίσουν τους ψηφοφόρους. Ας σημειωθεί ότι το 2007, ο Ομπάμα εμφανίστηκε (προεκλογικά) σε συγκέντρωση των Νέων Μαύρων Πανθήρων στην Αλαμπάμα!

Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες ιδρύθηκαν το 1989 και έχουν έδρα το Dallas του Texas. Αρκετά ιδρυτικά μέλη των παλιών Μαύρων Πανθήρων έχουν αποστασιοποιηθεί από τους «Νέους».  


Στο μεταξύ στο Ferguson:
Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό βίντεο που δείχνει έναν όχλο από μαύρους να έχουν περικυκλώσει έναν νεαρό ομόφυλο τους που κάθεται με έναν «μισητό» λευκό, (είναι δημοσιογράφος και λέγεται Charlie Le Duff) και τον καλούν να φύγει από κοντά του γιατί είναι «διάβολος» και πρέπει να «σκοτώσουν κάποιον». Ο μαύρος προσπαθεί με λόγια να τους πείσει ότι «δεν είναι σωστό», αλλά στο τέλος αποχωρεί και αφήνει τον λευκό στις ορέξεις του όχλου. Εικόνες που κανένας δεν θα τολμήσει να δείξει. Ο κόσμος πρέπει να πιστεύει ότι στην Αμερική του Ομπάμα οι μαύροι ακόμα εξεγείρονται για λόγους «αδικίας». Το φυλετικό μίσος δεν θα το παρουσιάσει κανείς. «Ρατσιστής» πρέπει να είναι εσαεί ο λευκός και μόνο λευκός. Όλοι οι άλλοι είναι «καταπιεσμένοι». 


 Προς τιμήν του ο γνωστός μαύρος ηθοποιός Morgan Freeman πριν δυό μήνες είχε "αδειάσει" εντελώς τον μαύρο παρουσιαστή του CNN, λέγοντάς του ότι στην ανισότητα δεν υπάρχει θέμα φυλής σήμερα στις ΗΠΑ "και απόδειξη είσαι εσύ κι εγώ!"  Όσοι το επικαλούνται το κάνουν επίτηδες..  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Slate δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενας εβραιο-εμμετος στα μουτρα αυτων που το διαβαζουν.
Οποτε τι να περιμενουμε απ το Slate;


Πατρικιος