Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Εντείνονται οι προσπάθειες για «άφυλα» παιχνίδια και στην ΕλλάδαΗ εκστρατεία για τα «άφυλα» παιχνίδια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην ‘Δύση’ (από όπου όλα τα νέα πολιτιστικά «φρούτα» μας έρχονται). Στην Βρετανία π.χ. έγινε διάσημη μια μαμά που προκειμένου να «προστατεύσει» την κόρη της από την «ροζ πανούκλα», όπως την έλεγε, έκρυβε τα ροζ παιχνίδια της και της έβαζε μπλε «αγορίστικες» πάνες!

Το θέμα έχει αρχίσει τελευταία να προβάλλεται και στην Ελλάδα με θετικό τρόπο (τι έκπληξη) από mainstream ιστοσελίδες. Τα «επιχειρήματα» μάλιστα που ακούγονται είναι περίπου τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην πρόσφατη παιχνιδο-«διαμάχη» στην Αυστραλία. Την «εκστρατεία» μάλιστα, για τα «άφυλα» παιχνίδια στην χώρα μας κάλυψε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή και το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)

Για το θέμα αυτό - το οποίο πιστεύω έχει βαθύτερες προεκτάσεις – με είχε ενημερώσει φίλος του ΚΟ με e-mail, από τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά δεν είχα βρει την ευκαιρία να το παρουσιάσω. Ιδού πως μου εστάλη :

Κόκκινε Ουρανέ καλημέρα!

Σου βρήκα "διαμαντάκι"! Μετά τις συνεχείς ατασθαλίες της θεολογικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σειρά έχει το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, η Παιδαγωγική Σχολή και το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Το θέμα; «”Κοριτσίστικα /αγορίστικα” ή “ουδέτερα ως προς το φύλο” παιχνίδια;»

Για να σου ανοίξω την όρεξη από το επίσημο δελτίου τύπου που θα βρεις μέσα στο σύνδεσμο:

"Κατά συνέπεια, οι διαχωρισμοί των παιχνιδιών με έμφυλα κριτήρια στερούν τα παιδιά από την απόκτηση ενός μεγαλύτερου εύρους εμπειριών, μπορεί να οδηγήσουν σε εκφοβισμό των παιδιών που υπερβαίνουν τις κοινωνικές προδιαγραφές του κυρίαρχου ανδρισμού και της θηλυκότητας, αποτρέπουν την αποδοχή της  πολλαπλότητας και πολυμορφίας στο εσωτερικό του κάθε φύλου και τη δυνατότητα ελεύθερης συγκρότησης της έμφυλης υποκειμενικότητας  των παιδιών."

"Τα αγόρια αποκλείονται πιο συχνά από παιχνίδια που απευθύνονται σε κορίτσια και εδώ ο αποκλεισμός είναι πολύ πιο αυστηρός καθώς υπάρχει μεγαλύτερη πίεση  να αρνηθούν όψεις του χαρακτήρα τους που μπορεί να μοιάζουν ‘’κοριτσίστικες’’ σύμφωνα με το πρότυπο του ηγεμονικού ανδρισμού. Για παράδειγμα, πολύ δύσκολα τα  αγόρια μπορούν να βρεθούν στη ροζ πτέρυγα ή στον όροφο με τα παιχνίδια ‘’για κορίτσια’’ και να αγοράσουν ένα ‘’κοριτσίστικο’’ παιχνίδι, από ότι το αντίστροφο καθώς και μέχρι την εφηβεία επιτρέπεται στα κορίτσια να είναι αγοροκόριτσα."
 
Παρατηρείστε τις φράσεις «πολλαπλότητας και πολυμορφίας στο εσωτερικό του κάθε φύλου» και «ηγεμονικού ανδρισμού» και σκεφτείτε ποια ιδεολογήματα μπορεί να βρίσκονται πίσω από τέτοιες πρωτοβουλίες ..

Στο Δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για «έμφυλα στερεότυπα».

Το θέμα επρόκειτο να αναπτύξει η καθηγήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ., Δήμητρα Κογκίδου, η οποία φαίνεται ότι αγωνία μήπως υπάρχουν «επιπτώσεις» από τον «έμφυλο διαχωρισμό των παιχνιδιών». Και συγκεκριμένα «Πως περιμένουμε να υπάρχει καταμερισμός των οικιακών ευθυνών και της ανατροφής των παιδιών και να επιτευχθεί στην πράξη η συμφιλίωση της οικογενειακής και εργασιακής ζωής αν αυτό δεν αφορά άνδρες και γυναίκες; Πως θα ενθαρρυνθούν οι άνδρες να συμμετέχουν στη καθημερινότητα της φροντίδας των παιδιών, να κάνουν χρήση των μέτρων εναρμόνισης της οικογενειακής και εργασιακής ζωής -ιδιαίτερα σε μια περίοδο με σημαντικές κοινωνικοπολιτισμικές αλλαγές στον κόσμο και μεταβολές στην οικογένεια που επιβάλλουν επανεξέταση του νοήματος και του τρόπου παροχής φροντίδας, της μητρότητας και ιδιαίτερα της πατρότητας;».

Υποστηρίζεται στην Ανακοίνωση ότι είναι σημαντικό να πάψει ο αυστηρός διαχωρισμός ανάμεσα σε ‘’αγορίστικα’’ και ‘’κοριτσίστικα’’ παιχνίδια και υπάρχει αναγκαιότητα για ‘’ουδέτερα ως προς το φύλο’’ παιχνίδια.

Παρακάτω αναφέρεται το «ελπιδοφόρο μήνυμα», που είναι «μια αυξανόμενη ανησυχία, διεθνώς, για το ζήτημα της πρώιμης διχοτόμησης των ενδιαφερόντων και των δραστηριοτήτων των παιδιών μέσω και των παιχνιδιών και έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες για την κατάργησή της έμφυλης διχοτόμησης των παιχνιδιών. Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο η οργάνωση «Let Toys Be Toys» έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για να σταματήσει ο αυστηρός διαχωρισμός ανάμεσα σε «αγορίστικα» και «κοριτσίστικα» παιχνίδια όπως και στην Αυστραλία η οργάνωση «Play Unlimited». Στην Ελλάδα, υποστηρίζει η Ανακοίνωση, υπάρχει αναγκαιότητα για την οργάνωση καμπάνιας για την ανατροπή της έμφυλης διχοτόμησης των παιχνιδιών. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε, σε πρώτη φάση, σελίδα στο Facebook, με θέμα «Όλα τα Παιχνίδια για Όλα τα Παιδιά».

Πρόκειται άραγε απλά για μια συμβολή στην προσπάθεια "καταμερισμού των οικιακών ευθυνών" και "συμφιλίωσης της οικογενειακής ζωής";


Η κα Κογκίδου – που έχει γράψει σχετικά άρθρα για την ανάγκη αλλαγής των σχολικών βιβλίων ώστε να περιλαμβάνονται οι "νέες οικογένειες" και συμμετείχε τον Φεβρουάριο του 2014, ως ομιλήτρια σε εκδήλωση με τίτλο: «Η αγάπη δημιουργεί τις οικογένειες» (όχι τα δύο φύλα) της Μ.Κ.Ο. «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αποτελείται από ομοφυλόφιλους γονείς - σε άρθρο της με τίτλο «Θα αγοράσετε κούκλα στο αγοράκι σας;», γράφει: «Πάντως όταν προτρέπουμε ένα  αγοράκι να γίνει «αληθινός» άνδρας –μέσα από το παιχνίδι ή άλλες δράσεις - η προτροπή αυτή  γίνεται κατανοητή μέσα στο πλαίσιο ενός Λόγου περί ετεροσεξουαλικότητας που είναι άμεσα συνδεδεμένος με Λόγους περί ομοφοβίας  και μισογυνισμού». Δηλαδή, το να λέμε σε ένα αγόρι να «γίνει άντρας» είναι λόγος «ομοφοβικός»! Είναι γνωστόν ότι οι λέξεις που κατά κόρον χρησιμοποιεί η Αριστερά για να στιγματίσει του «κακούς» (είναι «ρατσιστής», είναι «ομοφοβικός» κλπ) έχουν  από καιρό χάσει το νόημά τους, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα ακούσουμε.

Με βάση το πόσο έχουν "προχωρήσει" τα πράγματα στην "προοδευτική" Δύση - όπου γίνεται προσπάθεια να επικρατήσει η λεγόμενη "θεωρία του φύλου" (gender theory), όπου διαχωρίζεται το "βιολογικό φύλο" (sex) από το "κοινωνικό φύλο" (gender) και με βάση όσες ειδήσεις από το εξωτειρκό έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς από τον ΚΟ, έχετε στο νου σας ότι το ριζοσπαστικό, «προοδευτικό», αριστερό/liberal, φεμινιστικό, ομοφυλοφιλικό λόμπι, δεν πρόκειται να σταματήσει στα «άφυλα παιχνίδια». Υπάρχει κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο. Τα «άφυλα παιδιά». Και πάλι η Δύση εδώ "προηγείται". Για διαβάστε : ΚΑΝΑΔΑΣ: ‘Προοδευτικοί’ γονείς δεν λένε το φύλο του νεογέννητου μωρού τους για να «επιλέξει» εκείνο τι θέλει να είναι

Στην Αμερική ένας τρανσέξουαλ ακτιβιστής με το όνομα “Christin Milloy”, «προειδοποιεί» τους γονείς για την επικίνδυνη πρακτική «να καταχωρείται στο βρέφος ένα φύλο» - που σημαίνει να ορίζεται ένα νεογέννητο μωρό ως αγόρι ή κορίτσι..!

Στο άρθρο του/της με το δραματικό τίτλο «Μην αφήσετε τον γιατρό σας να το κάνει αυτό στο μωρό σας» (και την ανάλογη "τρομακτική" φωτογραφία, όπου αναρωτιέσαι "τι του κάνει του μωρού ο γιατρός;") αποκαλεί τον καθορισμό του φύλου του παιδιού κατά τη γέννηση μια «ύπουλη πρακτική» που «θα μπορούσε να είναι μια ρώσικη ρουλέτα για τη ζωή του μωρού σας».

Σύμφωνα με τον/την Milloy, μαιευτήρες, γιατροί, μαίες διαπράττουν «έγκλημα» κάθε μέρα, χωρίς καν ζητήσουν την «συναίνεση των γονέων»! Είναι απαράδεκτο που ο γιατρός κοιτά ανάμεσα στα πόδια του μωρού και δηλώνει τη «γνώμη» (sic) του: Είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Κάτι που βασίζεται απλά σε μια «βιαστική εκτίμηση των γεννητικών οργάνων του απογόνου σας».

Σύμφωνα με την λογική του/της Milloy, (φωτο) «Με αυτή την καταχώρηση φύλου, μέσα σε ένα λεπτό το μωρό σας άμεσα και βάναυσα στερείται από τόσες άπειρες δυνατότητες (είναι ακριβώς ο ίδιος συλλογισμός που είδαμε στα ‘άφυλα’ παιχνίδια) κάτω σε ένα συγκεκριμένο σύνολο προσδοκιών και στερεοτύπων, ενώ κάθε απόκλιση συμπεριφοράς θα τιμωρείται εξαιτίας της μισαλλοδοξίας και της άγνοιας».

Δεν χρειάζονται περισσότερα. Νομίζω καταλάβατε το νόημα και τις προσδοκίες αυτής της λογικής. Ο όρος «μισαλλοδοξία» και ο όρος «έγκλημα» διευρύνονται κάθε ημέρα. Δεν είναι καθόλου μακριά η ημέρα που ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα λογίζεται «μισαλλόδοξος» και εν δυνάμει «εγκληματίας» και θα οδηγείται στα γκουλάγκ της Νέας Τάξης..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

10 σχόλια:

mnk είπε...

"Θα έλθει καιρός που οι άνθρωποι θα παραφρονήσουν. Εάν δουν κάποιον λογικό, θα επαναστατήσουν εναντίον του, λέγοντες: εσύ είσαι παρανοϊκός, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους."

Μέγας Αντώνιος

Ανώνυμος είπε...

http://www.pheidias.gr/2012/09/blog-post_30.html

konion είπε...

Ἔρχεται τὸ Ἰσλάμ, ἔρχεται...

ΒΕ.Λ. είπε...

Ας ρωτήσει κάποιος αυτή τη Δήμητρα Κογκίδου(ο Πόντος την μάρανε):

Άν οι γονείς της ήταν κίναιδοι, αυτή θα υπήρχε; Θα είχε μεγαλώσει και σπουδάσει;

Μετανιώνει που μεγάλωσε(εαν μεγάλωσε έτσι) απο ένα μπαμπά και μια μαμά; Θα προτιμούσε να είχε μεγαλώσει με δύο τραβεστί(όχι εκδιδόμενα απαραίτητα);

Μετανιώνει που την προσφωνούμε «η Δήμητρα»;
Θα ήθελε να προσφωνείται «το Δήμητρα»; Ή ο «Τζίμης»;

Ε, τότε ας αφήσει ήσυχα τα παιδάκια, τα ελληνόπουλα να μεγαλώσουν όπως και οι γονείς, όπως και οι παππούδες, όπως και όλοι τους οι πρόγονοι.
Ας μαζέψει τους σοδομίτες φίλους της και ας πάνε ένα τουρ στη Νεκρά Θάλασσα για μπάνια. Όταν επιστρέψει, να γράψει ένα άρθρο για την τρέχουσα χλωρίδα και πανίδα της περιοχής εκεί. Αν υπάρχει χλωρίδα και πανίδα.

ΒΕ.Λ. είπε...

Για τον φίλτατο mnk,

αυτός ο καιρός που περιγράφει ο Άγιος του Θεού, έχει έλθει αγαπητέ.

Πες στους ανθρώπους(ακόμα και ανθρώπους της Εκκλησίας) οτι π.χ. θέλεις η κόρη σου να διατηρήσει την αγνότητά της μέχρι τον γάμο της. Οτι δεν θέλεις να ντύνεται άσεμνα(η γυναίκα, η κόρη, η αδελφή σου).
Οτι δεν επιθυμείς τα παιδιά σου να παίζουν βιντεοπαιχνίδια ή να παρακολουθούν κινηματογράφο, διότι προωθούν την θεομαχία, τον αποκρυφισμό, τον καταναλωτισμό και την ακολασία.

Το λιγότερο, θα σε ονειδίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρακτικα του Συνεδρίου:

http://www.nured.auth.gr/congress2014/sites/default/files/files/Praktika_Synedriou.pdf

ΦΩΤΟΔΕΚΤΗΣ είπε...

Δεν παει αλλο πια.Θανατος (οπως θα φωναζαν παλαιοτερα)στα πουλημενα ξενοκινητα ανθρωποειδη γιατι;Γιατι δεν το σηκωνει το πετσι μου οι κορες μου να ερωτοτροπουν με τις φιλεναδες τους και τα αγορια του ξαδελφου μου να ξερο.....νται με αγορακια.Ελατε να σωσουμε την δολια πατριδα που ψυχοραγει...

Δημητριος Καρακωστας είπε...

Εγω παντως ολες τις αποριες μου και τις ενστασεις θα τις εκφρασω στην εν λογω σελιδα στο FB !!!
Παντα κόσμια!!

Ανώνυμος είπε...

Η Κρίση στην Ελλάδα είναι Πολυεπίπεδη Πνευματική/Πολιτισμική/Κρίση Αρχών&Αξιών Ισοπέδωση θεσμών και πραγμάτων που κάποια εποχή όχι πολύ παλιά απο τώρα π.χ μέσα δεκαετίας 90 θα φάνταζαν ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ σήμερα είναι η καθημερινή μας Πραγματικότητα...(όντας έφηβος στα Μέσα της Δεκαετίας του '90 μπορώ να έχω Μέτρο Σύγκρισης του Τότε και Τώρα..)Πολυπολιτισμική&Πολυφυλετική Εισβολή με πρόσχημα το "Μεταναστευτικό"..τους δίνουν ένα σωρό Παροχές που ΔΕΝ δικαιούνται με σκοπό να γίνουν οι Κάτοικοι αυτής της χώρας και οι γηγενείς να Φύγουν στο Εξωτερικό,ο Έλληνας διώκεται μέσα στην Χώρα Του,Κάθε λογής Κάρτες (Αλληλεγγύης-Σίτισης,Πολίτη,Φιλάθλου,το καλοκαίρι με τις κλειστές τράπεζες εκδοθήκαν περίπου 1,2 εκατ. Χρεωστικές Κάρτες απο όλες τις Τράπεζες εντός 2 εβδομάδων ΜΑΖΙΚΑ),Νομοσχέδιο περί Ιθαγένειας η πρώτη Προγραμματική Δήλωση της "Κυβέρνησης" τον περασμένο Ιανουάριο ύστερα απο 6 Χρόνια Χειμαζώμενης Κοινωνικο-Οικονομικής Κρίσης,Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών με αναφαίρετο "δικαίωμα" εννοείται για τεκνοθεσία το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ..ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για αυτά εκτός απο σχόλια κτλ. Μαζί βέβαια με το επιμένω ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ γιατί το Μεγαλύτερο θέμα είναι η εξ'ολοκλήρου αλλαγή του ΑΞΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ που λίγο-πολύ Μεγαλώσαμε οι νεότερες γενιές των παιδιών που γεννηθήκαμε τέλη δεκαετίας '70 αρχές '80 δηλαδή οι σημερινοί Τριαντάρηδες-Σαραντάρηδες που βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα των πολιτικών επιλογών τα περασμένα Χρόνια...Ο Μέσος Νεοέλληνας έχει Υποστεί ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ,βρίσκεται σε κατάσταση Πνευματικής Παράλυσης-Εγκεφαλικής Μαλάκυνσης..εκεί ζητείται ΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

η Προπαγάνδα Υπέρ της Ομοφυλοφιλίας προωθείται&επιβάλλεται απο τα ανδρείκελα&Υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων μάζι βέβαια με το περίφημο ΤΣΙΠΑΚΙ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που έρχεται Οσονούπω...ξεκουβαλήστε επιτέλους το μυαλό/την ψυχή/την σκέψη με το κατευθυνόμενο "PoliticaL correct=Πολιτικά Ορθό" των τελευταίων 20 ετών περίπου,για τα δήθεν Ανθρώπινα δικαιώματα της λογικής όποιος ΔΕΝ είναι Υποστηρικτής-Συμπαθούντας της Ομοφυλοφιλικής Ατζέντας/Νοοτροπίας/Λογικής είναι Φασίστας-Ρατσιστής-Μισαλλόδοξος..Μήπως είναι το Αντίστροφο λέω εγώ τώρα..Ισοπεδώνεται ο θΕΣΜΟΣ της Παραδοσιακής Οικογένειας-οι περιούσιοι θέλουν να αντικαταστήσουν το Όνομα Πατέρας+Μητέρα σε Γονέα 1 ή 2 μιας και αυτή η "ορολογία" παραπέμπει σε Αναχρονιστικά χρόνια-Μεσαιωνικές Αντιλήψεις-Υποβαθμίζει τον ρόλο της Γυναίκας θα πουν οι "δήθεν" Φεμινίστριες..,είναι σεξιστικά,παλαιολιθικά,ντεμοντέ,Φασιστικά κτλ.
η Νεοταξίκη ρητορική-φρασεολογία μιλάει για όλα αυτά αποκαλώντας "Μισαλλόδοξους-Ρατσιστές-Ομοφοβικούς" όλους όσους αντιντίθενται στην ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ που θέλουν με το ζόρι να επιβάλλουν..το Φυσιολογικό είναι η Ανωμαλία στις μέρες μας ενώ το Ανώμαλο προβάλλέται σαν κάτι in..trendy..της Μόδας μωρέ δεν βαριέσαι...εδώ βγήκαν οι Dolce&Gabbana γνωστοί Ομοφυλόφιλοι οι οποίοι έχουν αυτοσεβασμό+αξιοπρέπεια και δηλώσανε σε συνεντευξή τους την Υποστηριξή τους στην ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ότι τα Ομόφυλα ζευγάρια ΔΕΝ θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά,έγινε ο κακός χαμός,διαμαρτυρίες,δηλώσεις για Μπουκοτάζ απο τον Elton john και άλλους διάσημους Ομοφυλόφιλους.Αλλάζει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΧΩΝ&ΑΞΙΩΝ και μιλάμε για τα "Πρόστιμα της ΕΕ"...αντιλαμβανόμαστε πλέον σχεδόν τα πάντα με ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ/ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ..μικρότερο ποσοστό Ανθρώπων μιλάει/Νοιάζεται για την Ψυχή-Σκέψη και πως αυτή πρέπει να είναι ει δυνατόν υγιής-ισορροπημένη ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ Σημεία Των Καιρών....Διαβάστε το να καταλάβετε τι ακριβώς παίζεται..Παγκοσμιοποιήση=Πολυπολιτισμός-Πλαστικό Χρήμα/Κάρτες (δήθεν για Διαφάνεια-Πάταξη της Φοροδιαφυγής-εξυπηρέτηση του Πολίτη με τις Υπηρεσίες) το τσιπάκι έρχεται ΛΕΜΕ-Ισοπέδωση της Έννοιας του Έθνους-Κράτους,Ιστορίας,Πίστη προς τον ΘΕΟ,Εκμαυλισμός Συνειδήσεων,Κρίση Αρχών&Αξιών.ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ!!

Ορίστε μια ΛΥΣΗ στο Πρόβλημα που βιώνουμε.
http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_346.html