Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΡΩΣΙΑ: Βουλευτής με την συνδρομή διμοιρίας ΜΑΤ έκανε επιδρομή σε γκέι μπαρ μετά από καταγγελίες ότι είχαν παγιδευτεί εκεί ανήλικοι

Με τη βοήθεια μίας τοπικής διμοιρίας ΜΑΤ, ο θεωρούμενος «υπερσυντηρητικός» βουλευτής από την Αγία Πετρούπολη Vitaly Milonov, μπήκε σε ένα τοπικό "gay club" που διοργάνωνε το λεγόμενο ‘Loshadka party’ που χαρακτηρίζεται από μεγάλης κλίμακας ακολασία.

Ο Milonov εισέβαλε στο ‘Central Station’, ένα από τα πιο γνωστά γκέι κλαμπ της πόλης, αφού έλαβε καταγγελίες από διάφορους γονείς ότι τα ανήλικα παιδιά τους είχαν παγιδευτεί στο χώρο και δεν μπορούσαν να φύγουν. Ο βουλευτής ήρθε συνοδευόμενος από τηλεοπτικό συνεργείο του τοπικού ειδησεογραφικού site Fontanka.ru.

Το πάρτι Loshadka, είναι γνωστό ως ένα φεστιβάλ γεμάτο με κάθε λογής ηδονισμού, ("γκουγκλάρετε" και θα καταλάβετε) όπου υπόσχεται «τρέλα, σκάνδαλο και σεξ», και στο οποίο στο παρελθόν έχουν βρεθεί ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani και ο φωτογράφος Mario Testino, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Η κύρια προϋπόθεση για την είσοδο κάποιου στο πάρτι είναι να έρθει ντυμένος όσο πιο επιδεικτικά γίνεται.

Στον Milonov, ο οποίος ήρθε ντυμένος με απλά ρούχα και καπελάκι, οι σωματώδεις μπράβοι αρνήθηκαν την είσοδο στο κλαμπ.

Στη συνέχεια κάλεσε μια διμοιρία ΜΑΤ για βοήθεια εξασφάλισης εισόδου στο κτίριο. Με την βοήθεια της αστυνομίας ο Milonov κατάφερε να μπει στο χώρο, όπου ζήτησε να ελεγχθούν τα έγγραφα των παρευρισκομένων "μαζικά". Βρέθηκαν αρκετοί ανήλικοι με το νεότερο από αυτού να είναι ένα 15χρονο κορίτσι, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων FlashNord.

«Βρήκαμε περίπου 20 έφηβους εκεί που σχεδόν έκαναν σεξ στη σκηνή», είπε ο Milonov.

Ενώ Milonov ήταν μέσα στο κλαμπ, ξέσπασε καυγάς μεταξύ των υποστηρικτών του βουλευτή και των θαμώνων του club με την αστυνομία να μένει αμέτοχη.

Οι έφηβοι οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά παρά τις διαμαρτυρίες του Milonov.

Ο Milonov ισχυρίστηκε ότι ένας από τους μπράβους χτύπησε την 15χρονη καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από το κλαμπ. «Ένα 15χρονο κορίτσι πήγε στο κλαμπ και είδε αυτά που ένα 15χρονο κορίτσι δεν πρέπει ποτέ να δει. Προσπάθησε να φύγει, αλλά οι φρουροί δεν την άφησαν. Ένας από αυτούς την χτύπησε», είπε, ενώ υποσχέθηκε να στραφεί στους εισαγγελείς της πόλης με τις ελπίδες για την διακοπή του κλαμπ και την έναρξη μιας ποινικής υπόθεσης για τον ξυλοδαρμό.

Ο Milonov, (βουλευτής του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" του Ντμίτρι Μεντβέντεφ) ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του νόμου που ψηφίστηκε στη Ρωσία το 2013 κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στους ανηλίκους. Ο νόμος απαγορεύει την «προπαγάνδα των μη παραδοσιακών σχέσεων» μεταξύ των ανηλίκων.

Ο Ρώσος γερουσιαστής Konstantin Dobrynin ζήτησε το Νοέμβριο να διεξαχθεί ποινική έρευνα για τις δραστηριότητες του Milonov του. Ο Dobrynin ζήτησε επίσης να υποβληθεί ο Milonov σε αναγκαστική εξέταση για την ψυχική του υγεία.

Milonov : ο απόλυτος μη πολιτικά ορθός βουλευτής - για το μπλουζάκι δες εδώ
Το 2013, Milonov δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι αθλητές θα μπορούσαν να συλληφθούν βάσει του ψηφισθέντος νόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, αν προωθούσαν την ομοφυλοφιλία σε ανήλικους.

Ο Milonov, ο οποίος ανήκε στην εκκλησία των Βαπτιστών, μέχρι που το 1998 επέστρεψε στην Ρώσικη Ορθόδοξη Εκκλησία, εκτός από «ομοφοβία», κατηγορείται και για «αντισημιτικές δηλώσεις», όταν στις 19 Μαρτίου 2014, σύμφωνα με την ιστοσελίδα svodka.net, o Milonov δήλωσε ότι οι Εβραίοι «δυσφημούν κάθε άγιο, είναι στην παράδοσή τους 2.000 χρόνια, αρχής γενομένης με τις εκκλήσεις τους να σταυρωθεί ο Σωτήρας, μέχρι τις κατηγορίες για αντισημιτισμό κατά του Αγίου Ιωάννη της Κρονστάνδης».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρετανία: Στα... σκαριά το πρώτο σχολείο για ομοφυλόφιλους μαθητές

Δες εδώ: http://www.protothema.gr/world/article/442864/vretania-sta-skaria-to-proto-sholeio-gia-omofulofilous-mathites/

Ανώνυμος είπε...

ειχαν παγιδευτει....