Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΗΠΑ: Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν την ΑποκάλυψηΟι γονείς μιας οικογένειας από την Γιούτα των ΗΠΑ που βρέθηκαν νεκροί σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο στο σπίτι τους το περασμένο έτος, συχνά συζητούσαν θρησκευτικά θέματα σχετικά με την Αποκάλυψη και ενορχήστρωσαν την αυτοκτονία όλης της οικογένειας με ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας μεθαδόνη και άλλα φάρμακα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη.

Τα σώματα του Benjamin και της Kristi Strack και των τριών παιδιών τους, ηλικίας 11 έως 14 ανακαλύφθηκαν από το μοναδικό ζωντανό παιδί των Stracks και τη γιαγιά του, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Springville, περίπου 45 μίλια νότια από το Σολτ Λέικ Σίτι.

«Ήταν ένα αρκετά κοινό θέμα για τους γονείς να μιλούν για την Αποκάλυψη, τις έσχατες ημέρες, την τελική κρίση», είπε ο Greg Turnbow, ο επικεφαλής αξιωματικός για την υπόθεση.

«Ο επιζών γιος τους, όταν έδωσε συνέντευξη, δήλωσε ότι η μητέρα του είχε πει ότι αν τα πράγματα πήγαιναν αρκετά κακό θα προτιμούσε περισσότερο να ‘φύγει’ η ίδια και η οικογένειά της με κάποιο άνετο τρόπο, αντί για ένα οδυνηρό τρόπο».

Η πληροφορία κυκλοφόρησε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη από ένα ιατροδικαστή για την υπόθεση, είπε ο Turnbow.

Οι θάνατοι των γονιών είχαν θεωρηθεί ως αυτοκτονίες. Τα παιδιά ηλικίας 11 και 12 είχαν θεωρηθεί ανθρωποκτονίες, και ο 14χρονος γιος είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο μιλούσε για την «πιθανή επικείμενη μοίρα», δήλωσε ο Turnbow.

Ο πατέρας είχε ηρωίνη στο σώμα του και οι άλλοι είχαν μεθαδόνη και άλλα αντιγριπικά φάρμακα, είπε ο Turnbow, επικαλούμενος τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη πάλης.

ΚΟ: Η Γιούτα είναι μια περιοχή γνωστή για τον μεγάλο αριθμό Μορμόνων (58% έως 72%). Μια ταινία με παρόμοιο ιστορικό είναι η “The Rapture” («Η Αρπαγή») του 1991, με την Mimi Rogers, μια ταινία χαμηλού μπάτζετ και γενικώς άγνωστη. Η υπόθεση αφορά μια γυναίκα, την Sharon, που κάνει διπλή ζωή και έχει πέσει «χαμηλά», μέχρι που μπλέκει με μια αίρεση που τονίζει τον άμεσο ερχομό της Αρπαγής. Αλλάζει η ζωή της, κάνει οικογένεια, αλλά όταν ο σύζυγός της δολοφονείται, «χάνει την μπάλα», αρχίζει να αμφισβητεί τον Θεό και αποφασίζει να πάει στην έρημο με τα παιδιά της και να περιμένει εκεί την Αρπαγή. Επειδή η Αρπαγή όμως αργεί και τα παιδιά γκρινιάζουν τα σκοτώνει (!) με πιστόλι και αποφασίζει να αυτοκτονήσει, αλλά μετά αλλάζει γνώμη και παραδίδεται στην αστυνομία. Τελικά, ενώ βρίσκεται στο κελί της αστυνομίας ακούγεται η σάλπιγγα που δηλώνει την έναρξη της Αρπαγής. Τον καιρό της ταινίας η Rogers, (της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Miriam Spickler από πατέρα Εβραίο), είχε ασπαστεί την Σαϊεντολογία. 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: