Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΗΠΑ: Βίαιη ρατσιστική επίθεση δέχτηκε κορίτσι και το μικρό αδελφάκι της σε πάρκο…


Μια νεαρή κοπέλα και ο μικρούλης αδελφός της δέχτηκαν βάναυση επίθεση σε ένα πάρκο στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, με πιθανώς ρατσιστικά κίνητρα, ενώ οι δράστες ανέβασαν το βίντεο της επίθεσης στο Facebook για να δείξουν τα κατορθώματά τους.


Το βίντεο αρχίζει με μια ομάδα νεαρών ανθρώπων που τρέχουν μέσα σε ένα πάρκο προς μια παιδική χαρά, και φτάνουν ένα νεαρό λευκό κορίτσι που ήταν εκεί με το αδελφάκι του. Μόλις φτάνει η κάμερα, μια ομάδα νεαρών μαύρων (αγοριών και κοριτσιών) έχει περικυκλώσει το κορίτσι το οποίο δέχεται με γροθιές στο πρόσωπο.

Το θύμα στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος, φωνάζοντας, "Τι έκανα; Τι έκανα;", ενώ  συνεχίζει να δέχεται γροθιές και κλωτσιές από μία μαύρη με απίστευτη βιαιότητα.

Καθώς το θύμα παρακαλεί την μαύρη που την χτυπάει να σταματήσει, ένας άλλος νεαρός μαύρος την τραβά τελικά από την επιτιθέμενη και το θύμα μαζεύει τον μικρότερο αδελφό της για να φύγει από το πάρκο. Αλλά, καθώς φεύγει, το άτομο με την κάμερα συνεχίζει να την ακολουθεί, και η μαύρη που της επιτέθηκε αρχίζει και πάλι να την χτυπάει.

Αυτή τη φορά ο μικρός αδελφός του θύματος, ο οποίος φαίνεται να είναι κάπου γύρω στα 5 ή 6 ετών, προσπαθεί να υπερασπιστεί την αδελφή του, αλλά η μαύρη που την χτυπάει στρέφει την προσοχή της στο μικρό αγόρι και το χτυπά ρίχνοντάς το στο έδαφος.

Η επίθεση φαίνεται να έχει ρατσιστικά κίνητρα. Το θύμα και ο αδελφός της ήταν λευκοί και οι επιτιθέμενοι μαύροι. Καθώς το θύμα ρωτούσε γιατί δέχεται επίθεση, ένα από τα αγόρια της ομάδας φάνηκε να απαντά, “You white, b***h.”

Τα ΜΜΕ στην Ινδιανάπολη που έγραψαν για την επίθεση, αναφέρουν ότι η αστυνομία ήδη εξετάζει το περιστατικό.
 

Στην σελίδα στο facebook, άλλοι νεαροί μαύροι επικροτούν την δράστρια η οποία καμαρώνει ποζάροντας…. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απειρα παρομοια περιστατικα και στην Ελλαδα οπου στην θεση των μαυρων ειναι λαθρομεταναστες αλβανοι,Ρωσοι κ.α