Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΗΠΑ: 34.000 εκκλησίες μαύρων διακόπτουν κάθε κοινωνία με την Πρεσβυτεριανή εκκλησία εξ αιτίας της αποδοχής του «γάμου» των ομοφυλόφιλων

Η Εθνική Πρωτοβουλία Μαύρων Εκκλησιών (NBCI), ένας θρησκευτικός συνασπισμός 34.000 εκκλησιών που αποτελείται από 15 ομολογίες και 15,7 εκατομμύρια Αφρο-Αμερικάνους πιστούς, διέκοψε κάθε κοινωνία με την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία των ΗΠΑ (PCUSA) μετά την πρόσφατη ψηφοφορία της να εγκρίνει τον «γάμο» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Η Πρεσβυτεριανή Γενική Συνέλευση, το κορυφαίο νομοθετικό σώμα της PCUSA, ψήφισε τον περασμένο Ιούνιο για την αναθεώρηση της γλώσσας σύμφωνα με τον κανονισμό για τον ορισμό του γάμου. «Αυτή η αυθαίρετη αλλαγή της Αγίας Γραφής είναι κατάφωρα παράνομη και ένας επιτηδευμένος ελιγμός από έναν οργανισμό που δεν έχει καμία εξουσία να αλλάξει ιερό κείμενο», ανέφερε ο αιδ. Anthony Evans, πρόεδρος της NBCI, ο οποίος συνέχισε:

NBCI και τη βάση των μελών της απλά στέκεται στο Λόγο του Θεού μέσα στο νου του Χριστού. Καλούμε τους αδελφούς και τις αδελφές της PCUSA να μετανοήσουν και να αποκατασταθεί η κοινωνία." 
αιδ. Anthony Evans
«Η χειραγώγηση της PCUSA αντιπροσωπεύει μια καθολική αμαρτία εναντίον ολόκληρης της εκκλησίας και των μελών της. Με την ενέργεια αυτή, η PCUSA δεν μπορεί πλέον να βασίζει τις διδασκαλίες της στα 2.000 χρόνια της χριστιανικής Γραφής και της Παράδοσης, και να αυτοαποκαλείται Χριστιανική οντότητα στο σώμα του Χριστού. Έχει εγκαταλείψει το δικαίωμά της με την παρούσα λανθασμένη πράξη.

"Ο Απόστολος Παύλος μας έχει προειδοποιήσει γι’ αυτό όταν δήλωνε στην προς Γαλάτας 1: 8, ότι υπάρχουν και εκείνοι που θα κηρύττουν άλλο ευαγγέλιο.

"Γιατί, αν αυτός που έρχεται σε εσάς κηρύττει άλλον Ιησού, τον οποίο δεν σας έχουμε κηρύξει ή εάν λαμβάνετε ένα άλλο πνεύμα, που εσείς δεν έχετε λάβει, ή ένα άλλο ευαγγέλιο, που εσείς δεν έχετε δεχθεί, θα μπορούσατε να τον υποφέρετε. ... Γιατί έτσι είναι οι ψευδαπόστολοι, οι δόλιοι εργάτες, που μετατρέπονται σε αποστόλους του Χριστού. Και δεν είναι θαυμαστό… καθώς ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός".

"Καμία εκκλησία δεν έχει το δικαίωμα να αλλάξει το Λόγο του Θεού. Ψηφίζοντας τον «επαναπροσδιορισμό» του γάμου η PCUSA χάνει αυτόματα την σωτήρια χάρη του Χριστού. Υπάρχει πάντα λύτρωση στο σώμα του Χριστού μέσω ομολογία της πίστης και θα συντάσσεται με την Αγία Γραφή.

"Σε αυτή την περίπτωση, η PCUSA σκόπιμα ψήφισε για να αλλάξει το Λόγο του Θεού και την ερμηνεία του ιερού γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Γι’ αυτό πρέπει να διασπάσουμε κάθε κοινωνία μαζί τους και να ωθήσουμε όλη την χριστιανοσύνη να κάνει το ίδιο."


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: