Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΙΤΑΛΙΑ: Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έριξαν συνεπιβάτες τους στη θάλασσα επειδή ήταν χριστιανοί!

Οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν 15 μουσουλμάνους για τη ρίψη 12 χριστιανών στη θάλασσα σε ένα πλοίο γεμάτο με λαθρομετανάστες από την Αφρική που πήγαιναν στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Corriere della Sera, οι 15 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, ενώ έπλεαν ανοιχτά της Σικελίας, έριξαν στη θάλασσα 12 ανθρώπους, επειδή ήταν χριστιανοί. Το κίνητρό τους για τη ρίψη των επιβατών στη θάλασσα ήταν η χριστιανική τους πίστη, ενώ οι επιτιθέμενοι ήταν Μουσουλμάνοι.

Οι επιζώντες είπαν ότι επιβιβάστηκαν σε ένα πλοιάριο στις 14 Απριλίου από τις ακτές της Λιβύης με 105 επιβάτες.

Οι χριστιανοί που ρίχτηκαν στη θάλασσα εξαιτίας της πίστης τους, ήταν από τη Νιγηρία και την Γκάνα, ενώ οι δράστες από την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Σενεγάλη, το Μάλι και τη Γουινέα Μπισάου.



ΚΟ: Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε. Και τώρα που είναι στη στεριά όλοι αυτοί πάλι τα ίδια θα κάνουν: Θα ρίξουν στη θάλασσα όλους τους Χριστιανούς.

Ανώνυμος είπε...

Em τι άλλο θα έκαναν οι μουσουλμάνοι. Και κακvvς τους δεχόμαστε στις χώρες μας. Να ζητήσουνε άσυλο σε μουσουλμανικές χώρες με αφθονία. Κανονικά μονο τους Χριστιανούς από αυτές τις χώρες θα έπρεπε να δεχόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Eμεις τους δεχομαστε ολους και οταν λεμε ολους εννοουμε ολη την σαρα-μαρα και το κακο συναπαντημα,θελουμε να γινουμε πολιτισμικη χωρα,ειμαστε φιλεσπλαχνοι για ολους,αρκει να ειναι ξενοι(οχι ελληνες)με αυτους τους (ελληνες)δηλ μονο θα τους ρουφιανευουμε και θα αντιδικουμε γενικα.Ετσι στην χωρα αυτη θα προοδευουν και θα αποκτησουν πατριδα ολοι οι(ξενοι)που ξερουν τι σημαινει να εχεις χωρα να ζεις και θα την χασουμε ολοι εμεις οι (φιλεσπλαχνοι)χωρις μετρο ηλιθιοι.