Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Καβάλα: «Η Σταυρούλα και οι δύο μαμάδες της». Προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας από σχολείο με σκετς μαθητών (video)



ΚΟ: Παρακάτω η σημαντική είδηση, όπως παρουσιάστηκε στο αξιόλογο “Off the record” της Καβάλας, από τον Χρήστο Μελίδη. Σημειώστε, ότι επισήμως, «δύο μαμάδες», ακόμα στην Ελλάδα δεν υφίστανται. Πρόκειται συνεπώς, για "δάνειο" από τον «προοδευτικό κόσμο» της Δύσης. Όπως λένε οι μαθητές στο σκετσάκι, «αφού η κοινωνία το αποδέχεται, εμείς δεν θα το δεχτούμε;». Με την ίδια λογική θα δεχτούμε και τα υπόλοιπα "must" της («προοδευτικής») δυτικής κοινωνίας. Αθώωση της παιδεραστίας, πολυγαμία, αιμομιξία, κτηνοβασία, ευθανασία κλπ. Φυσικά για ό,τι συμβαίνει και θα συμβεί από εδώ και πέρα, υπεύθυνοι είναι οι γονείς και η τοπική κοινωνία (έστω αυτή που δεν θέλει να «προοδεύσει») και τελευταία τα παιδιά. Η σιωπή και η συνενοχή θα οδηγήσουν πολύ σύντομα στο οργουελιανό μοντέλο τιμωρίας των «αντιδραστικών», που έχει ήδη εξαπλωθεί στην υπόλοιπη «προοδευτική» Δύση. Και μετά θα είναι αργά για δάκρυα.    
(Φοβερός είναι ο διάλογος στο 3:10...)

Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καβάλας μια εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας με τον τίτλο ”Αλυσίδα Προστασίας”, υπό την οργάνωση και τον συντονισμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΒΙΑ-STOP, και με με τη συνεισφορά του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, του Δήμου Καβάλας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, του ΚΕΔΔΥ Καβάλας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Σαφώς είμαστε, όπως είναι όλοι θέλουμε να πιστεύουμε, κατά της παραβατικής συμπεριφοράς στα σχολεία. Αυτό όμως που με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε αργότερα ήταν ότι ανάμεσα στις υπόλοιπες δράσεις υπήρχε και ένα θεατρικό σκετσάκι που παρουσίασε το Λύκειο Κρηνίδων και το οποίο στην  προσπάθεια του να περάσει κάποιο μήνυμα, στην ουσία εισήγαγε μπροστά στα ανυποψίαστα μικρά παιδιά, αν όχι προωθούσε, όχι μόνο την ομοφυλοφιλία, αλλά τον γάμο των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Οι διοργανωτές έφτασαν στο σημείο να αφήσουν δύο κορίτσια Λυκείου να υποδύονται τις λεσβίες μαμάδες οι οποίες δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στο παιδί τους πώς γίνεται η φυσιολογική αναπαραγωγή, ενώ εκείνο δεν φαινόταν να γνωρίζει καν την ύπαρξη της λέξης και της έννοιας ”μπαμπάς” (πώς σας φαίνεται αυτό για ψυχολογική κακοποίηση παιδιού;). Εκτός του ότι φυσιολογικοποιεί την ομοφυλοφιλία και περνά ως αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους τη στιγμή που δεν υπάρχουν ανάλογοι νόμοι από το Ελληνικό κράτος (κάτι που μόνο ως προπαγάνδα χαρακτηρίζεται), το εν λόγω σκετσάκι στο τέλος παρουσιάζει τον ένα και μοναδικό άνδρα και πατέρα που υπάρχει στο θεατρικό, ως «οπισθοδρομικό». Γιατί; Διότι αντιτίθεται στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους γονείς. Το μήνυμα προς όλους; Ξεκάθαρο. Εάν δεν αποδέχεσαι την ομοφυλοφιλία, είσαι ”ρατσιστής”.

Δείτε το βίντεο:


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το μέλος του ΒΙΑ-STOP, δικαστική ψυχολόγο Ελένη Φώτου, καθώς και με τη διευθύντρια του Λυκείου Κρηνίδων, Ευφροσύνη Κυπραίου, και οι δύο αρνήθηκαν κατηγορηματικά να μας πουν ποιό είναι το σχολείο που παρουσίασε αυτό το σκετσάκι όταν τις ρωτήσαμε. Κάτι που φυσικά μας έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, διότι πρώτη φορά στα χρονικά συναντούμε κάποιον που παρουσιάζει κάτι δημοσίως (με καταγεγραμμένο βίντεο που βλέπετε και πιο πάνω), και κατόπιν αρνείται ότι το παρουσίασε. Η κα Φώτου αρκέστηκε να πει ότι ήταν ”ιδέα των παιδιών”, ενώ από την άλλη η κα Κυπραίου μας είπε ότι τα σκετσάκια ήταν ιδέες του ΒΙΑ-STOP τις οποίες τα παιδιά απλά τις εκτέλεσαν. Εμείς πάλι, νομίζουμε ότι το μπαλάκι των ευθυνών είναι τελικά πολύ ελαφρύ.
 
Το ”Off The Record” επικοινώνησε φυσικά και με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για την ύπαρξη αυτού του σκετς. Σε δηλώσεις του ο κος Κουράκος είπε ότι δική του υποχρέωση είναι μόνο τα υπηρεσιακά θέματα, ενώ ο κος Βαγενάς αφού έλαβε πληροφόρηση, μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει σχόλια εκ νέου αφού παρακολουθήσει το εν λόγω σκετσάκι (το Λύκειο εμπίπτει σαφώς στην δική του δικαιοδοσία).

Η Ελένη Φώτου, μέλος του ΒΙΑ-STOP

Όμως αλήθεια, τι θα πουν όλοι αυτοί οι ”ειδικοί” που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση στα παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς που τώρα στην Αμερική κάνουν συμμαχία και στρέφονται δικαστικά ενάντια στους γονείς τους διότι απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα; Τι θα πουν στον Robert Lopez, υιοθετημένο από δυο μαμάδες, όπως στο σκετσάκι, ο οποίος ενήλικας πια γράφει ότι υπέφερε με τρόπους που οι κοινωνιολόγοι δεν μπορούν να περιγράψουν; (Διάβασε: ΗΠΑ: Οδυνηρές εμπειρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο δικαστήριο). Τι θα πείτε όλοι εσείς στην Heather Barwick, υιοθετημένη επίσης από δυο μαμάδες, ακριβώς όπως στο σκετσάκι, η οποία τάσσεται κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων επειδή τον βρίσκει αφύσικο; Ότι δεν γνωρίζατε; Σχεδόν σε όλες τις μεγάλες έρευνες (μία χαρακτηριστική δημοσιεύτηκε στο “Canadian Journal of Psychiatry” τον Δεκέμβριο του 2014), το bullying είναι η μικρότερη αιτία που οδηγεί σε αυτοκτονίες νέων. Πώς λοιπόν εσείς συμβάλλετε στην καλύτερη ψυχική υγεία των παιδιών όταν παραβλέπετε όλες τις άλλες αιτίες που είναι και οι μεγαλύτερες; Η πικρή απάντηση δυστυχώς, είναι ότι οι άλλες αιτίες δεν χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Είμαι επίσης σχεδόν σίγουρος, ότι οι υπόλοιποι συνδιοργανωτές, ο Δήμος, η Αστυνομία, το Νοσοκομείο, δεν γνώριζαν τι ακριβώς θα παρουσιαστεί. Αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει τελείως από τις όποιες έστω ηθικές ευθύνες μετέπειτα, διότι μιλάμε για μικρά παιδιά, και η μοίρα τους δεν μπορεί να αφήνεται στα χέρια κάποιων ΜΚΟ που τα χρησιμοποιούν για να προωθήσουν μια ατζέντα, αλλά στα χέρια αυτών που πραγματικά τα αγαπούν και τα διαπαιδαγωγούν. Δηλαδή στα χέρια των γονιών τους, μαζί φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια των δασκάλων τους. Τουλάχιστον, όσων πραγματικών δασκάλων έχουν απομείνει.

Μελίδης Χρήστος – πηγή 

Από την Καβάλα και η παραπάνω αφίσα από εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας», από τις «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καβάλας, στηρίΖΩ», την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

13 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συγχαρητήρια για την προβολή του θέματος.
Δυστυχώς με διάφορα προσχήματα (βία, εκφοβισμό, ρατσισμό), πολλές ΜΚΟ έχουν "μπει" στα σχολεία μας και κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας.
Με την ανοχή όλων μας.

Οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/video.html

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα... από την ενδοσχολική βία το φτάσαμε στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους!!!
Καποιοί δουλεύουν μεθοδικά, συστηματικά και ύπουλα για την προώθηση των σκοπών τους και εμείς κοιμόοοοομαστε...
Αλλά είναι τέτοια η ύπνωση πλέον στην ελληνική κοινωνία που δεν μας σώζει τίποτα!!!
Ευτυχώς που υπάρχεις Κ.Ο.!!!

Ιωάννα

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είμαι εκπαιδευτικός δίπλα στη Δράμα και φρίττω με την ανευθυνότητα με την οποία χειρίζονται κάποιοι τα θέματα. Και φρίττω με τον ρατσισμό ενάντια σ' αυτούς που έχουν άποψη και αντιδρούν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ομοφυλοφιλία.gr είπε...

Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που η ανομία επαινείται και η πίστη χλευάζεται, πρέπει και η Εκκλησία να προσφέρει ό,τι πολυτιμότερο έχει για τους ομοφυλόφιλους: την Αλήθεια και την ελπίδα της σωτηρίας.

Angelos είπε...

Απο λογια χορτασαμε. Εφόσον δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρα να αντεροκοβομαστε καλά κανουν οτι κανουν. Αν ο οποιοδήποτε άλλος κανει κάτι αντίστοιχο εναντια στην παραφυσικη θεωρια που λανσαρουν δεν θα παραμείνει το θέμα στα σχόλια και στον "αποτροπιασμό" τους αλλά θα τον διαπομπευσουν και θα τον κυνηγήσουν με κάθε μέσον.. Αρα!?!??
Αυτοι ξέρουν..
Αν δεν έχει σκοπό κάποιος να επέμβει δραστικά τοτε καλυτερα να μην μιλάει καθόλου γιατι καταντάει στο τέλος γραφικός και τους επικυρωνει κιόλας αφού φωνάζει στον αέρα χωρίς να γίνεται τίποτα.
Είναι σαν να καταγγελίες κάτι και αυτός που καταγγελεις να μένει ελευθερος να κανει αυτό που κανει.. Κάτι σαν ντε φάκτο νομιμοποίηση (λίγο χοντροκομμένα παραδέχομαι).
Καλη συνέχεια σε ολους και φυσικά μπράβο στο ιστολόγιο που επισημαίνει τέτοια θέματα.

igay.gr είπε...

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το ιστολόγιο είναι πως όταν αφήνεις σχόλιο αναγράφεται " όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά και όσα είναι εντελώς βλακώδη." Τα θέματα με/για τους ομοφυλόφιλους που παρουσιάζονται στο blog τι ακριβώς από αυτά δεν είναι; Βλακώδη; Ρατσιστικά ή υβριστικά απέναντι σε κοινωνικές ομάδες; Βγείτε από το καβούκι σας και δείτε την κοινωνία έτσι όπως είναι. Υπάρχει τόση ομορφιά μέσα της που την σκοτώνεται με το μίσος σας, τον ρατσισμός σας και την μισαλλοδοξία σας!!!

ΒΕ.Λ. είπε...

Τί είναι χειρότερο απο το να μεγαλώνει ενα παιδί με μια μαμά;
Να μεγαλώνει με 2 "μαμάδες":

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1955/4237/original.jpg



Για τον(την;) 11:05:

μολονότι αυτό που έγραψες είναι ρατσιστικό, συκοφαντικό και προσβλητικό προς τους αναγνώστες του ιστολογίου, στο δημοσίευσαν.
Όπως καταλαβαίνεις βρίσκεσαι σε ένα δημοκρατικό και ανοικτόμυαλο ιστολόγιο. Επομένως, προς τί ο θυμός και το αφοριστικό ύφος; Εσύ έχεις το πρόβλημα, όχι εμείς. Εαν ζητάς βοήθεια, πολύ ευχαρίστως να σε παραπέμψουμε σε ομολογίες ανθρώπων που ξεπέρασαν τα βαρύτατα προβλήματά τους.


(Συνεχίζεται)

igay.gr είπε...

Σε ποιο ακριβώς πρόβλημα αναφέρεσαι γιατί δεν νομίζω πως έχω κάποιο. Εγώ δεν ανάφερα εάν το ιστολογιο είναι δημοκρατικό. Ανάφερα πως αναγράφεται για ρατσισμό και τα συναφή και παράλληλα βομβαρδιζουν το ιστολογιο με θέματα μόνο ρατσισμού. Και τα θέματα με τους μουσουλμανους δεν με αφορούν γιατί ούτε εγώ τους θέλω. Αλλά η ομοφυλοφιλία με αφορά. Και όσον αφορά στο σαρκαστικο σου σχόλιο στην παρένθεση μιλάς με άντρα και το όνομα μου είναι Γιώργος.

ΒΕ.Λ. είπε...

"Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά"...
"Εξω οι ναζί απο κάθε γειτονιά"...
(Δεν προαπαιτείται η υποστήριξη προς την Χ.Α. Είσαι ναζί και ρατσιστής εαν δεν συμφωνείς μαζί τους).

Αλλά, ανεμπόδιστα και υπερήφανα:

'επιδοθείτε στο σοδομισμό σε κάθε γειτονιά'
'μαστουρώστε παντοιοτρόπως σε κάθε γειτονιά'
'εξασκήστε την αθεΐα και τον αποκρυφισμό σε κάθε γειτονιά'...
'όχι στις διακρίσεις(...)'

Σε αυτό το «δημοκρατικό» και συνένοχα αποδεκτό κοινωνικό υπο-πλαίσιο μεγαλώνουν τα δυσμοιρα παιδιά και η προδομένη νεολαία.
Καημένη Ελλάδα και κατακαημένη νεότητα...

Δεν ειναι αυτή η Ελλάδα που μεγαλώσαμε.
Δεν είναι αυτή η πατρίδα που γνωρίσαμε.
Και προσωπικά μιλώντας, δεν είμαστε ούτε 40 χρονών ακόμα.
Στα δικά μου χρόνια, όλα σχεδόν τα παιδιά του Λυκείου είχαν μαμά και μπαμπά. Τα ελαχιστότατα παιδιά που είχαν χωρισμένους γονείς, ή καθόλου γονείς, αποτελούσαν προβληματικές περιπτώσεις, μικρής ή μεγάλης έντασης.
Σε όλα τα αγόρια άρεσαν τα κορίτσια και σε όλα τα κορίτσια άρεσαν τα αγόρια.
Παρεκκλίνοντες; Σε ένα ολόκληρο σχολείο, είχαμε ακούσει για έναν-δυο, κάπου, κάποτε.
Για παρεκκλίνοντα κορίτσια; Ούτε φήμη.
Ίσως φαίνεται αφελές αυτό που γράφω, ίσως οι «προοδοκοινωνιστές» να μας πούν για καταπιεσμένες 'ταυτότητες'. Οφείλω να αναφέρω οτι μετά απο 2 δεκαετίες, αφού μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε, δεν άκουσα για κάποιον που να «απελευθερώθηκε» από την «καταπίεση» της φυσιολογικής κατάστασης. Πιθανώς κάποιοι να πήραν το δρόμο της διαστροφής, αλλά σαφέστατα δεν απηχούν πάνω απο το 1% ενός συνόλου 300 ατόμων.

(Συνεχίζεται)

ΒΕ.Λ. είπε...

Το τραγικότερο, φρικωδέστερο και απογοητευτικότερο όλων;
Οι ενθουσιώδεις επευφημίες και χειροκροτήματα στο τέλος της "παράστασης".

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι γονείς να είναι χειρότεροι απο τα παιδιά τους.
Ζούμε καταστάσεις κι εποχές που δεν έχουν ξαναϋπάρξει στην ανθρώπινη ιστορία.
Γι' αυτό και η θλίψη επάνω στη γή κατά τις έσχατες ημέρες θα είναι τέτοια, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει απο καταβολής κόσμου(Ματθ. 24,21).

Κλείνοντας, εαν δεν μιλήσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε και αγωνιούμε, τότε "λίθοι κεκράξονται".

Καλώ και παρακαλώ, όσους διαθέτουν λίγα λεπτά να παρακολουθήσουν τα παρακάτω βίντεο, όπου οι "πέτρες", που δεν γνωρίζουν Χριστό, κράζουν τα αυτονόητα:

https://www.youtube.com/watch?v=s_81SuCbmAI

https://www.youtube.com/watch?v=IZC2IRTEqHM

Ανώνυμος είπε...

''Η σημερινή νεολαία είναι μεθυσμένη από εκείνο που λέμε εμείς ΄΄ανηθικότητα΄΄,και μπορούνε να σκοτώσουνε εκείνον που χτυπά την ΄΄ελευθερία΄΄ τους.Ποτέ δεν μίσησε ο άνθρωπος τον άνθρωπο τόσο πολύ,όσο στον καιρό μας.Και τον μίσησε στο όνομα αυτής της΄΄ελευθερίας΄΄.Μα,τέλος πάντων,δεν υπάρχει πια τίποτ΄ άλλο από το μασκαριλίκι;Συνεργεί σε αυτήν την κατάσταση και η ανοησία,η επιπολαιότητα,η βλακεία και η περιορισμένη αντίληψη,που κάνει τον άνθρωπο να θραφεί με σκουπίδια και κοπριές,κι ας φαίνουνται απ΄έξω κάποιοι απ΄αυτούς τους ανήθικους πως είναι σπουδαίοι στο μυαλό και στην επιστήμη΄΄.
Φώτης Κόντογλου από το βιβλίο του ΄΄Μυστικά Άνθη΄΄.
Ας βγάλουνε τώρα και τον Κόντογλου ΄΄ομοφοβικό΄΄ όπως λένε αυτοί οι ΄΄μοντέρνοι'' ή και οπισθοδρομικό και φασίστα,επειδή γράφοντας αυτά πρίν τουλάχιστον 50 χρόνια,μάλλον δεν ΄΄άφηνε΄΄ την τότε κοινωνία να χαρεί την ΄΄ελευθερία΄΄ της.Που να τα πεί αυτά κάποιος την σημερινή εποχή δημόσια,φανταστείτε τί θα γίνει.Αλλά τι να πεί κανείς όταν δεν ενδιαφέρονται οι γονείς για τα παιδιά,και οι δάσκαλοι δεν τους διδάσκουν για τον Κόντογλου και άλλους που θα έπρεπε.

stavretta είπε...

*ΕΛΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.*

Ανώνυμος είπε...

Αντί να εστιάσετε ερευνόντας το θέμα πρώτα μιλόντας μαζί τους (φορείς όπου πραγματοποιήσανε το σκερτσάκι αυτό)πηγαίνετε και γράφετε σε διάφορα blogs ξεφτύλες και τι είναι αυτά τα πράγματα .... Όλα έχουνε μια εξήγηση και καλά κάνανε και δεν είπανε απο ποιο σχολείο παίχτηκε το σκερτσάκι αυτό ,σαφώς δεν θέλανε να προβάλουνε τα παιδιά του σχολείου όπου συμμετήχε στο σκέρτσ αυτό.... Τέλος θεωρώ ότι ποιο υποτιμητικό να ανεβάζετε στοιχεία μελών απο αυτη την ΜΚΟ και να τα δημοσιευεται χωρις να το γνορίζει σε άλλα blogs.