Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η μικρή Παλαιστίνια που η Μέρκελ την έκανε να κλαίει, ευχήθηκε να μην υπάρχει Ισραήλ



Η μικρούλα Παλαιστίνια που έβαλε τα κλάματα μπροστά στην Μέρκελ on air, μια σκηνή που έγινε viral «συγκινώντας» τον κόσμο για το δράμα των προσφύγων και «σοκάροντάς» τον για την «αναλγησία» της Μέρκελ και όσων μιλάνε για απελάσεις, είπε πράγματα, που προφανώς δεν θα αρέσουν σε πολλούς ευσυγκίνητους «σοκαρισμένους».

Γράφει η Jerusalem Post:

Η Reem Sahwil, η 14χρονη Παλαιστίνια που ζει στη βορειοανατολική Γερμανία, η οποία συγκέντρωσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως, επειδή η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την έκανε να κλαίει, ζήτησε την κατάργηση του Ισραήλ αυτή την εβδομάδα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ‘Die Welt am Sonntag’, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου του «Τι είναι η Παλαιστίνη;», η Sahwil είπε, «Η ελπίδα μου είναι ότι κάποια στιγμή, [το Ισραήλ] δεν θα υπάρχει πλέον, και όχι μόνο στην Παλαιστίνη».

Πρόσθεσε ότι «η γη δεν θα πρέπει πλέον να ονομάζεται Ισραήλ, αλλά Παλαιστίνη».

Ο δημοσιογράφος είπε ότι η συνέντευξη άρχισε να γίνεται δύσκολη και την ρώτησε, «Ξέρεις ... ότι το Ισραήλ και η Γερμανία έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία; Ότι υποστηρίζουμε τη χώρα (το Ισραήλ), ώστε δεν επιτρέπουμε μίσος για τους Εβραίους;»

Η Sahwil απάντησε, «Ναι, υπάρχει ελευθερία του λόγου. Εδώ μου επιτρέπεται να το πω αυτό. Είμαι διατεθειμένη να συζητήσω τα πάντα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

amhn !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

heil gap
Monday, July 27, 2015
Παλαιστίνιοι άγριοι λιντσάρουν μια ριγέ ύαινα
From HEIL GAP (or mind the GAP )
http://heilgap.blogspot.de/2015/07/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (29 Ιουλίου 2015 - 3:58 μ.μ.)
μάθε πρώτα ΠΟΙΑΣ ΦΥΛΗΣ απόγονοι είναι οί Παλαιστίνιοι , μετά πάνε βρές τά βιντεάκια όπου ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ βασανίζουν ζωάκια - τά περισσότερα έχουν κατέβει απ' τό γιούτούμπ - , πάνε διάβασε γιά ΚΑΠΟΙΟΥΣ Κρητικούς πού αφήνανε τά γαϊδούρια δεμένα νά ψοφήσουν από πείνα καί δείψα - αλλά καί ποιός είναι ό ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στόν πλανήτη , κατόπιν άρχισε νά διαβάζεις - κυρίως ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , γιά νά μάθεις ότι μέσα σ' ολόκληρους λαούς , όλοι δέν είναι ίδιοι - καί τέλος , ρίξε μιά ματιά σέ περισσότερες σελίδες τούτου εδώ τού ιστότοπου - τού κοκκινουρανοφύλακα - διότι ενώ γιά μένα έχει πολλές καί σημαντικές πληροφορίες , νομίζω ότι είναι από λίγο δυσνόητες έως καί "απίστευτες" από πολλούς .
Η γνώση πάντα έρχεται μετά από - ΠΟΛΥ - εμπειρία !
Νά θυμάσαι ότι , ό,τι λάμπει δέν είναι χρυσός καί ότι φαίνεται δέν είναι αλλά καί ότι είναι , συνήθως δέν φαίνεται...

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν το μπουζουριάσαν το κορίτσι οι ψευτοδημοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Κακως, κατα τη γνωμη μου, απερριψε το αιτημα της η καγγελαριος. Κατα τα αλλα, το παιδι, επαναλαμβανει οτι ακουει στο σπιτι του...Αν κατεβει στη Μεση Ανατολη ελευθερια λογου και φρονηματος, μονο στο Ισραηλ θα βρει. Αλλα το μισος τυφλωνει και αποβλακωνει δυστυχως