Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

“Love wins”: Ολλανδέζα θα «παντρευτεί» τον σκύλο της«Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο της μετά τον θάνατο του πρώην συζύγου της, ο οποίος ήταν μια γάτα.

Η 41χρονη Dominique Lesbirel, από την Ολλανδία, παντρεύτηκε τη γάτα της Doerack πριν από οκτώ χρόνια, αλλά δυστυχώς, το ζώο έπρεπε να θανατωθεί αφότου υπέστη νεφρική ανεπάρκεια σε ηλικία 19 ετών.

Τώρα η Dominique έχει αποκαλύψει ότι σχεδιάζει να παντρευτεί τον σκύλο της Τράβις. ...

Παρά τα σχέδια για οικογενειακή ευτυχία, ο Travis δεν είναι η μόνη αγάπη στη ζωή της Ντομινίκ. Έχει δεσμό με έναν άνθρωπο, τον 43χρονο Peter Knist, ο οποίος όμως, λέει, την υποστηρίζει στην απόφασή της αυτή.

Εξηγεί: «Ο Peter είναι υποστηρικτικός. Αγαπάει τα ζώα πάρα πολύ, έτσι κατανοεί την επιθυμία μου να κάνω μια δια βίου δέσμευση με ένα κατοικίδιο ζώο.
   
Σημείωση: Πριν από δυο χρόνια, μια γυναίκα από την Αυστραλία παντρεύτηκε μια γέφυρα στη Γαλλία. Η Daily Mail χαριτολογώντας έγραψε ότι την γυναίκα πάντοτε την έλκυαν «ισχυροί και αθόρυβοι» τύποι. Ο δήμαρχος της πόλης πάντως έδωσε την «ευλογία» του. Για την ιστορία, η γέφυρα ονομάζεται “Le Pont du Diable”, δηλαδή «Γέφυρα του Διαβόλου».

ΚΟ: Νομίζω ότι εφόσον ο γάμος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την «αγάπη» (και όχι με παρωχημένα στερεότυπα, όπως φύλο κλπ) και εφόσον είμαστε άνθρωποι που πάνω από όλα υποστηρίζουμε την «ισότητα» (αλλιώς θα πέσει φωτιά να μας κάψει) στον γάμο, δεν μένει παρά να ξεσπάσουμε σε πανηγυρισμούς για μια ακόμα νίκη της «αγάπης» της «ισότητας» και - φυσικά - της «προόδου». (Ερώτημα: Εάν ο σκύλος θέλει διαζύγιο πως θα το ζητήσει;)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Το μίσος κατά της Αλήθειας, της ανθρωπότητας και της λογικής επελαύνει με προκάλυμμα την (ψευδο)αγάπη*.

«Ξεκίνησε: Οι παιδόφιλοι έχουν πλέον συνταγματικό πάτημα για να ζητήσουν ‘δικαίωμα’ στο γάμο».
(Marriage is about love, not age!!!! Σας θυμίζει κάτι άλλα οργουελιανά συνθηματάκια;).
http://offtherecord.net.gr/?p=3058

«Τρίο από τη Μοντάνα αιτείται άδεια γάμου μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων»
http://offtherecord.net.gr/?p=3144


*Αγάπη.
Το νόημα της λέξεως, παντού και πάντα, είχε να κάνει με την καρτερία, αυτοθυσία, αυταπάρνηση.
Οι σατανολάτρες γνωστικιστές των καιρών μας και τα φερέφωνά τους έχουν επιβάλλει μετατόπιση και αλλοίωση έννοιας. Η "αγάπη" τους έχει εξισωθεί, ως έννοια, με την αξία μιας χρησιμοποιημένης σερβιέτας.
Την οποία τους την επιστρέφουμε στο πιάτο τους.

Ανώνυμος είπε...

αν είσαι τούβλο, λογικό να σε έλκουν τα ντουβάρια και οι γέφυρες lol

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, τι έχει πάθει η Ευρωπαϊκή φυλή επιτέλους; Τόσο βλαμμένη έχει γίνει ή ήταν πάντοτε έτσι; Συγκεκριμένα, ένας λαός ικανός να νικήσει τη φύση (με τα παράλια φράγματα), να ξεπέφτει σε τόσο χαμηλό επίπεδο!

Ανώνυμος είπε...

Άντε, βρε, και καλούς απογόνους!
Διογένης

Ανώνυμος είπε...

θαχει ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ η ...πρωτη τους νυχτα , αν και υποψιαζομαι πως εχουν υπαρξει ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ...!!